• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tqmqm da nedense birden moralim bozuldu sebepsiz yere:KK51:

Ya sizede hak veriyorum ama birazcik duygularimizi kontrol edebilirsek. Evet ben cok sukur cok beklemedim hemen yavrum kavuştum ama buradami arkadaslarimin her zmn yaninda oldum , yardimci olduk birbirimize
Bknz:15604 sayfa konusma var burada . Ve bu sayfalar boyunca agladik, güldük,sevindik,beraber havalara uctuk, beraber bebelerimizi buyuttuk, beraber bebelerimizi bkledik ,ve gercekten stres cok onemli etken bebek olmasina o yzden bu sayfalar boyunca 1binlerce kez dediklerimizden en cok icinde stres yapmayin oldu,

Ya sizede hak veriyorum ama birazcik duygularimizi kontrol edebilirsek. Evet ben cok sukur cok beklemedim hemen yavrum kavuştum ama buradami arkadaslarimin her zmn yaninda oldum , yardimci olduk birbirimize
Bknz:15604 sayfa konusma var burada . Ve bu sayfalar boyunca agladik, güldük,sevindik,beraber havalara uctuk, beraber bebelerimizi buyuttuk, beraber bebelerimizi bkledik ,ve gercekten stres cok onemli etken bebek olmasina o yzden bu sayfalar boyunca 1binlerce kez dediklerimizden en cok icinde stres yapmayin oldu,
en çok stress yarın test yapıcam yine negatif çıkacak konu bu.... bu yüzden moralim bozuk ağlamak gelio içimden...:mad:

Bir sorunu olmayan arkadaslarimiza onerilerimiz.
  1. Stres yasak
  2. Gun aşırı çalışma
  3. Calisma sonrasi hemen ayaga kalkmayip , ayaklarimizi tavana dikmek
  4. Silkeleme yöntemi
  5. Ovulasyon testi
  6. Sogan kuru
  7. Bazi kaynaklar bebek dusunuldugu zaman kuru yemisten uzak durmak, bazi kaynaklar kuruyemis yiyin diyor . Bir ay birini diger ay oburumu denerseniz
Yani ilk onerilerimiz bunlar

Bir sorunu olmayan arkadaslarimiza onerilerimiz.
  1. Stres yasak
  2. Gun aşırı çalışma
  3. Calisma sonrasi hemen ayaga kalkmayip , ayaklarimizi tavana dikmek
  4. Silkeleme yöntemi
  5. Ovulasyon testi
  6. Sogan kuru
  7. Bazi kaynaklar bebek dusunuldugu zaman kuru yemisten uzak durmak, bazi kaynaklar kuruyemis yiyin diyor . Bir ay birini diger ay oburumu denerseniz
Yani ilk onerilerimiz bunlar
bi arkadaş soğan kürü içi temizliyor o yüzden korunduğun zamanda yapılmalı dedi o.O o yüzden yapcaktım bu ay vazgeçtim.
silkeleme yöntemi ne ola ki o.O :D

en çok stress yarın test yapıcam yine negatif çıkacak konu bu.... bu yüzden moralim bozuk ağlamak gelio içimden...:mad:

Cok iyi anliyorum seni cnm hepimiz yasadik bunlari ve halada yasayanlarimiz var , umidini kaybetmeyip tekrar ayaga kalkip tekrar calismalara baslamak ,
İns rabbim bu ay bagislar bebeklerinize size .
İnanr misiniz her namazamin arkasinda dua ediyorum , rabbim sen cocuk isteyen hemcinslerimin kucagini bos birakma die , sabrin sonu selamettir yeter ki umidimiz bitmesin

bi arkadaş soğan kürü içi temizliyor o yüzden korunduğun zamanda yapılmalı dedi o_O o yüzden yapcaktım bu ay vazgeçtim.
silkeleme yöntemi ne ola ki o_O :KK70:
evet soğan kürü genelde adet olaamyanlara vrrilen bişi bende adet olamadığımda kullanmıştım o ay adet olmuştum

Back