- 15 Ağustos 2015
- 15.053
- 7.219
- 248
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.041
allah bağışlasınnnnnnKiz olur mu gormuyon mu bizim yazismalarimizi habire yaziyoz
Nasil olayim cnm su anda bogulmak uzereyimbnm oglan habire agzima elma dıkıştırıp duruyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bağışlasınnnnnnKiz olur mu gormuyon mu bizim yazismalarimizi habire yaziyoz
Nasil olayim cnm su anda bogulmak uzereyimbnm oglan habire agzima elma dıkıştırıp duruyor
![]()
evet cnmda yasak ama olnuo ondan bi türlü kurtulamıoruz oyüden bnde ıhlamurdu çaydı içiorum . bali azıcık gerginliğimi alıo
allah bağışlasınnnnnnne kadarlıkkkkkkkkkkkk
maşallahhhh yerim ki20,5haftalik cnm![]()
maşallahhhh yerim kitam sıkıştırmalıkk desenee
evet malesef...Aslnda kolayda biz kadinlar isimize gelmiyorlarisimize gelenleri bir guzel nasil yapiyoruz
![]()
evet malesef...
hımm anldmm ne güzelİste yanlış yapiok bak bn hic takmadim rabbime şükür ki korunmayi biraktikdan sonra 4 ay icinde hamile kaldim![]()
tqmqm da nedense birden moralim bozuldu sebepsiz yereO yuzden stres yasak canlarim![]()
tqmqm da nedense birden moralim bozuldu sebepsiz yere![]()
en çok stress yarın test yapıcam yine negatif çıkacak konu bu.... bu yüzden moralim bozuk ağlamak gelio içimden...Ya sizede hak veriyorum ama birazcik duygularimizi kontrol edebilirsek. Evet ben cok sukur cok beklemedim hemen yavrum kavuştum ama buradami arkadaslarimin her zmn yaninda oldum , yardimci olduk birbirimize
Bknz:15604 sayfa konusma var burada . Ve bu sayfalar boyunca agladik, güldük,sevindik,beraber havalara uctuk, beraber bebelerimizi buyuttuk, beraber bebelerimizi bkledik ,ve gercekten stres cok onemli etken bebek olmasina o yzden bu sayfalar boyunca 1binlerce kez dediklerimizden en cok icinde stres yapmayin oldu,
daha yeni benim aslında çok olmadı ama arada korku basıyor :/ allahtan vahim değilim regl olduğum gün bi bunalım geliyo ertesi sabahSende mi![]()
bi arkadaş soğan kürü içi temizliyor o yüzden korunduğun zamanda yapılmalı dediBir sorunu olmayan arkadaslarimiza onerilerimiz.
Yani ilk onerilerimiz bunlar
- Stres yasak
- Gun aşırı çalışma
- Calisma sonrasi hemen ayaga kalkmayip , ayaklarimizi tavana dikmek
- Silkeleme yöntemi
- Ovulasyon testi
- Sogan kuru
- Bazi kaynaklar bebek dusunuldugu zaman kuru yemisten uzak durmak, bazi kaynaklar kuruyemis yiyin diyor . Bir ay birini diger ay oburumu denerseniz
bilemezsin canım yaa,çıkarsa da hastalanabilmek de büyük nimet bence işe burdan bakmalısınen çok stress yarın test yapıcam yine negatif çıkacak konu bu.... bu yüzden moralim bozuk ağlamak gelio içimden...![]()
en çok stress yarın test yapıcam yine negatif çıkacak konu bu.... bu yüzden moralim bozuk ağlamak gelio içimden...![]()
evet soğan kürü genelde adet olaamyanlara vrrilen bişi bende adet olamadığımda kullanmıştım o ay adet olmuştumbi arkadaş soğan kürü içi temizliyor o yüzden korunduğun zamanda yapılmalı dedio yüzden yapcaktım bu ay vazgeçtim.
silkeleme yöntemi ne ola ki![]()
![]()