• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

napam bat günü kırmızıları beklioruz.. bide kırmızı giydim inadına :) ıhlamur içiorum.. kırmızılar gelmezse yarın test yapıcam ...

Ins gelmezse burda hep beraber yavrunun gelisini kutlariz cnm :KK73: olmazsada uzulmek yok bu ay daha cok calisacaksin :KK71:

Ins gelmezse burda hep beraber yavrunun gelisini kutlariz cnm :KK73: olmazsada uzulmek yok bu ay daha cok calisacaksin :KK71:
inşalllahhj saolasınnn. evet olucak tekrar çalışmaya devam edicezki zaten sadece bebek için uğraşmıoruz ki yani sadece bebek için deil. çalışmalara devam edioduk ztn yine devam edicz mecbur :)

inşalllahhj saolasınnn. evet olucak tekrar çalışmaya devam edicezki zaten sadece bebek için uğraşmıoruz ki yani sadece bebek için deil. çalışmalara devam edioduk ztn yine devam edicz mecbur :)

Hahahah hah iste bu sadece esimizden yararlanmak icin degil . Kendimiz icinde caliscaz puhahahaha:70: :70: :70: ornegin ben adamin iliklerini kuruttum:70: :70: tabi su anda bisey yapmiyom uzaklarda mamutum :KK42:

heheheeeee yaaaaaaa demiştim ben sanaaa :KK70: okuyorum yazılanları sürekliiiii ama habire yazıp cızırtı yapmayayım diyorum :KK70: :KK70: :KK70: canikooo ,sen nasılsınnnn

Kiz olur mu gormuyon mu bizim yazismalarimizi habire yaziyoz :70:

Nasil olayim cnm su anda bogulmak uzereyim:70: bnm oglan habire agzima elma dıkıştırıp duruyor :KK53:

Back