- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #156.021
napam bat günü kırmızıları beklioruz.. bide kırmızı giydim inadına :) ıhlamur içiorum.. kırmızılar gelmezse yarın test yapıcam ...Napaym vala otururuk sen napan.d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napam bat günü kırmızıları beklioruz.. bide kırmızı giydim inadına :) ıhlamur içiorum.. kırmızılar gelmezse yarın test yapıcam ...Napaym vala otururuk sen napan.d
helloooo cağğğnnıımmmmmmmmmmm
HOŞ GELDİN CANCAĞZIMM...helloooo cağğğnnıımmmmmmmmmmm
napam bat günü kırmızıları beklioruz.. bide kırmızı giydim inadına :) ıhlamur içiorum.. kırmızılar gelmezse yarın test yapıcam ...
hoşbuldum canımmmmmmmmmmmmmmHOŞ GELDİN CANCAĞZIMM...
helloooo cağğğnnıımmmmmmmmmmm
çalışmayla olsa keşke çalışa çalışa inek oldum beeIns gelmezse burda hep beraber yavrunun gelisini kutlariz cnm olmazsada uzulmek yok bu ay daha cok calisacaksin
inşalllahhj saolasınnn. evet olucak tekrar çalışmaya devam edicezki zaten sadece bebek için uğraşmıoruz ki yani sadece bebek için deil. çalışmalara devam edioduk ztn yine devam edicz mecbur :)Ins gelmezse burda hep beraber yavrunun gelisini kutlariz cnm olmazsada uzulmek yok bu ay daha cok calisacaksin
heheheeeee yaaaaaaa demiştim ben sanaaa okuyorum yazılanları sürekliiiii ama habire yazıp cızırtı yapmayayım diyorum canikooo ,sen nasılsınnnnHello bebik nerelerdesin yahu gozukmuyorsun . Mubtelan ettin beni yok oldin ortaliklardan yazsik degil mi bana
çalışmayla olsa keşke çalışa çalışa inek oldum bee
inşalllahhj saolasınnn. evet olucak tekrar çalışmaya devam edicezki zaten sadece bebek için uğraşmıoruz ki yani sadece bebek için deil. çalışmalara devam edioduk ztn yine devam edicz mecbur :)
bu ay ilk kez aldım ,daha yapmadım ama hiç dün geldi testler regl de dün bitti zaten yok kız valla çalışıyorum yaaaaaaa hem de çokkkTembel avrad seni ovulasyon kullaniyor musun ?
heheheeeee yaaaaaaa demiştim ben sanaaa okuyorum yazılanları sürekliiiii ama habire yazıp cızırtı yapmayayım diyorum canikooo ,sen nasılsınnnn
bu ay ilk kez aldım ,daha yapmadım ama hiç dün geldi testler regl de dün bitti zaten yok kız valla çalışıyorum yaaaaaaa hem de çokkk
yani evet kuzucumm.....Hahahah hah iste bu sadece esimizden yararlanmak icin degil . Kendimiz icinde caliscaz puhahahaha ornegin ben adamin iliklerini kuruttum tabi su anda bisey yapmiyom uzaklarda mamutum
yani evet kuzucumm.....
evet cnmda yasak ama olnuo ondan bi türlü kurtulamıoruz oyüden bnde ıhlamurdu çaydı içiorum . bali azıcık gerginliğimi alıoEn onemli seylerden biride stres . Kesinlikle stres yasak
ölelim ondan sonra posamız çıksın D:Calis calis gunaşiri degil her gun yap
ölelim ondan sonra posamız çıksın D: