- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.401
kiscelerim afedin marahta biraktim yawyigit cimcime ozelden hemen yazacam oda siye bildirir emirden habersiz sizin icin hemen laptop actim simdi gelir gelmeden cikmaliyim yoksa kiyamet kopar
Emir bey dee ne cok korkutmus seniiii aaaa olur mu oyle sey sen ona gor emi ayak uyduraxan poposuna vur poposunakiscelerim afedin marahta biraktim yawyigit cimcime ozelden hemen yazacam oda siye bildirir emirden habersiz sizin icin hemen laptop actim simdi gelir gelmeden cikmaliyim yoksa kiyamet kopar
kiscelerim afedin marahta biraktim yawyigit cimcime ozelden hemen yazacam oda siye bildirir emirden habersiz sizin icin hemen laptop actim simdi gelir gelmeden cikmaliyim yoksa kiyamet kopar
Sanada iyi kandiller allah herkese gonlundekini versinherkese hayirli kandiller bu kandilin yuzu suyu hurmetine Rabbim duallarimizi kabul eder insallah
Git abacurunu yak kismeyede satasmaNe ka seksi depiniyon
Git abacurunu yak kismeyede satasma
arada gizlice bakıyodumBanking kisce topigimizi takip mi ediyordun
ayyy ne güzel olmuşşş darısı başımaaa aminn dün kırmızı kartı yedm hem de kandilde nasıl ağladysam gece sabah gözümü açamadm en son ne zaman böyel ağladım rabbime yalvardım hatırlamyrm bile..Ben 18 ay bekledim bir yilini tedavi gorerek gecirdim artik tup dusunmeye basladim tedaviye ara verdim hamile kaldim simdi oglum 10 aylik.. Allah dileyen isteyen herkese versin
senin sorunun var mıydı? yoksa benm gibi sebepsiz mi ayy sebepsiz de kötü tedavisi yokBen 18 ay bekledim bir yilini tedavi gorerek gecirdim artik tup dusunmeye basladim tedaviye ara verdim hamile kaldim simdi oglum 10 aylik.. Allah dileyen isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?