Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yasakimm sukur kavusturanaa ne kaa korkut ebdiselendik.bilemezsinn bi suru senaryi yazdik muge anliya cikcaktik :
sus ancak senaryo yaz yigitimle habibtem gibi sanki bi aradin oldummu kaldimmi sozde marahli melek animda ayni sen cakma arkadaslar sizi

Emir bey dee ne cok korkutmus seniiii aaaa olur mu oyle sey sen ona gor emi ayak uyduraxan poposuna vur poposuna neyseki iyiaini kax kere aradim seniiiiii acsaydin fesa olsun habibtem bidaha araraam.ac olar mi
biliyom mesac bile cekmissin habibtem cekemedimki mesac ne.net gidince.

yigitimle seni unuturmuyum artik icin sag kolumsunuz canim feda size

yaw habbibtem yeminle bildigin
gibi degil emir cocuk valla sinir krizi geciriyo laptopu gorunce herif bile gece uyuyunca bakiyo..simdi disari cikardi herif yemek yapacam daha bi bakim dedim

sus ancak senaryo yaz yigitimle habibtem gibi sanki bi aradin oldummu kaldimmi sozde marahli melek animda ayni sen cakma arkadaslar sizi

yaw öldummu sandiniz

yasiyom sagim sukur
yasakııııııııııııııııııııııııııııım şükür kavuştuk kız seni ilk ben merah ettim ne seneryolar yazdım bi bilsen müge anlıya çıkcaktım senin için düşün gerisini acaba bodrumda kötü adamlar bişey mi yaptı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…