- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.421
sus ancak senaryo yaz yigitimle habibtem gibi sanki bi aradin oldummu kaldimmiYasakimm sukur kavusturanaa ne kaa korkut ebdiselendik.bilemezsinnbi suru senaryi yazdik muge anliya cikcaktik :
biliyom mesac bile cekmissin habibtem cekemedimki mesac ne.net gidince.Emir bey dee ne cok korkutmus seniiii aaaa olur mu oyle sey sen ona gor emi ayak uyduraxan poposuna vur poposunaneyseki iyiaini kax kere aradim seniiiiii acsaydin fesa olsun habibtem bidaha araraam.ac olar mi
mapisami girdi oda tam yigit yamikim benimYamikimmmm hayirlisiyla ciktinmapistan allah bi daha gostermesin
yeni aberler var yigitim duyurur sizeOhhh beee sukurler olsinnn yasakimmm aberin geldiiii
Olme değilde hamilesin sandikyaw öldummu sandiniz
yasiyom sagim sukur
sus ancak senaryo yaz yigitimle habibtem gibi sanki bi aradin oldummu kaldimmisozde marahli melek animda ayni sen cakma arkadaslar sizi
yasakııııııııııııııııııııııııııııımyaw öldummu sandiniz
yasiyom sagim sukur
- Yasakimmmmmmm hepimiz cok.merah ett8k.whatsapta yazismalari.okursun melekim.icran cimcime hepimiz seni dusunduk inanki onlarda biizim.gibi merahlandilar inan bana
evet hamile gelmiyoryaw öldummu sandiniz
yasiyom sagim sukur
yasakııııııııııııııııııııııııııııımşükür kavuştuk kız seni ilk ben merah ettim ne seneryolar yazdım bi bilsen müge anlıya çıkcaktım senin için düşün gerisini acaba bodrumda kötü adamlar bişey mi yaptı dedim
iftiracı cincimeMelek anim merahlanmadi iyi ki gitti didi
iftiracı cincimeilk ben merah etmedim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?