- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #150.381
merhabaa merve benn sivastaym 2 yıllık evli bankacıyım 10 aydır bebiş istyrm fakat hiç sonuç alamyyrmHoş geldın Aramıza the bankıng nasılsın? Kendınden bahseder mısın bıze ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaa merve benn sivastaym 2 yıllık evli bankacıyım 10 aydır bebiş istyrm fakat hiç sonuç alamyyrmHoş geldın Aramıza the bankıng nasılsın? Kendınden bahseder mısın bıze ?
ne gerçekleri canım?Bu ara Allah bılıyor ya bebek filan ıstemıyorum soğudum tek ıstegım şuan geçekleri Öğrenmek başka hiç birşey degıl
27 yasndaym 2 yıllık evliyim canm 10 aydır da bebiş istyrz korunmyrz ben hsg hormon alttan muayene adetın 16, gunu hepsini yaptrdm sorunumz yok eşimde de sorun yok ama olmuyo olmuyo 4 doktor gezdim 4 ü de olur zamanı var dyr ama kprunmayı bıraktgmz arkadaslar hep hamişş meryem suresi de okudum hacet namazı kıldım sonuç hep tek çizgiRabbim hayirlisi ile nasip etsin cnm
Anlat bakalim
Kac yollik evlisin
Kac yaşındasn
Sorun ne
Ne zamndir cocuk istyrsunuz?
Hu huuukızlaarr merhaba beni de aranıza alır mısınızzzz![]()
27 yasndaym 2 yıllık evliyim canm 10 aydır da bebiş istyrz korunmyrz ben hsg hormon alttan muayene adetın 16, gunu hepsini yaptrdm sorunumz yok eşimde de sorun yok ama olmuyo olmuyo 4 doktor gezdim 4 ü de olur zamanı var dyr ama kprunmayı bıraktgmz arkadaslar hep hamişş meryem suresi de okudum hacet namazı kıldım sonuç hep tek çizgibu ay bayan doktorum artık klomene geçelim dedi ben de kullansam mıı kullanmasam mıı kararszm napcam bilmyrm
kuruyemiş ve sigara kullanımı hariç hepsini denedim ama maalesefDaha bir yıl dolsun bakalim .
Iliskiden hemen sonra banyo yada ayaga kalkiyorsan yapma
Minimum kirk 45 dakika yat kalkma ayaklarinida duvarı dik cnm . Fazla sıcak suyla orani yikama ki sperMler olmesin . Kuru yemistende uzak dur . Birde sogan suyunu kullandin mi hic
Icranim![]()
Canim.bu kadar stres yapman.icin erken stres yaptikca gecikir... Klomen.tedavisini dr onerdiyse deneyebilirsin cok hamike kalan.var bu sekildekuruyemiş ve sigara kullanımı hariç hepsini denedim ama maalesef![]()
kızlar valla bana iyi geldiniz bak şimdi doktor ikiz üçüz olablr ama dedi ben de razıyımmm yeter ki olsun dedm kadın baya güldüCanim.bu kadar stres yapman.icin erken stres yaptikca gecikir... Klomen.tedavisini dr onerdiyse deneyebilirsin cok hamike kalan.var bu sekilde
Ben 18 ay bekledim bir yilini tedavi gorerek gecirdim artik tup dusunmeye basladim tedaviye ara verdim hamile kaldim simdi oglum 10 aylik.. Allah dileyen isteyen herkese versinkızlar valla bana iyi geldiniz bak şimdi doktor ikiz üçüz olablr ama dedi ben de razıyımmm yeter ki olsun dedm kadın baya güldü![]()
Ben 18 ay bekledim bir yilini tedavi gorerek gecirdim artik tup dusunmeye basladim tedaviye ara verdim hamile kaldim simdi oglum 10 aylik.. Allah dileyen isteyen herkese versin