• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yasakimm sukur kavusturanaa ne kaa korkut ebdiselendik.bilemezsinn :mad::mad::mad::mad: bi suru senaryi yazdik muge anliya cikcaktik :mad::mad::
sus ancak senaryo yaz yigitimle habibtem gibi sanki bi aradin oldummu kaldimmi :63::KK59:sozde marahli melek animda ayni sen cakma arkadaslar sizi :KK53::KK59::KK59:

Emir bey dee ne cok korkutmus seniiii aaaa olur mu oyle sey sen ona gor emi ayak uyduraxan poposuna vur poposuna:KK53: neyseki iyiaini kax kere aradim seniiiiii acsaydin fesa olsun habibtem:KK60: bidaha araraam.ac olar mi:cool:
biliyom mesac bile cekmissin habibtem cekemedimki mesac ne.net gidince.:eek:

yigitimle seni unuturmuyum artik icin sag kolumsunuz canim feda size:cool::cool::cool:

yaw habbibtem yeminle bildigin
gibi degil emir cocuk valla sinir krizi geciriyo laptopu gorunce herif bile gece uyuyunca bakiyo..:mad::mad::mad:simdi disari cikardi herif yemek yapacam daha bi bakim dedim:KK53::KK53::KK53::KK53:

sus ancak senaryo yaz yigitimle habibtem gibi sanki bi aradin oldummu kaldimmi :63::KK59:sozde marahli melek animda ayni sen cakma arkadaslar sizi :KK53::KK59::KK59:

yaw öldummu sandiniz:KK16::KK16:

:KK17::KK17:yasiyom :KK53::KK53::KK53:sagim sukur:KK25::KK25::KK25:
yasakııııııııııııııııııııııııııııım :KK200:şükür kavuştuk kız seni ilk ben merah ettim ne seneryolar yazdım bi bilsen müge anlıya çıkcaktım senin için düşün gerisini acaba bodrumda kötü adamlar bişey mi yaptı dedim:mad:

Back