- 29 Ekim 2012
- 22.786
- 58.042
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.141
Sanada.gecmia olsu. Roseeemmm strese.girme.rahat ol.habibtem
icranııımmmmKiscelerim
merhaba,herhangi bi belirti var mı? adetiniz geçti mi? geçtiyse eğer kan tahlili verin,geçmediyse bekleyin benceMerhaba kızlar.. ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 hafta oldu halen hasta olmadım ama idrar testide negatif.kan testi yaptırmalımıyım sizce?yoksa boşa ümitlenmeyeyim mi
kasıklarımda bir haftadır adet olacakmışım gibi ağrı oluyor arada tekrar geçiyor.başkada bi belirti yok.8 mayısta iğne vuruldum.10 mayısta ilişki dedi.ve halen adet olmadım bugün itibariyle.sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.gebelik olsaydı eğer testte çıkardı dimimerhaba,herhangi bi belirti var mı? adetiniz geçti mi? geçtiyse eğer kan tahlili verin,geçmediyse bekleyin bence
henüz 15 gün olmuş.bazı testler 4 haftalıktan öncesini göstermiyor. ben 4 haftalık hamileydim,3 haftalıkken gebelik testi yaptım çıkmadı. 1 hafta sonra yani 4 haftalık olunca yaptım silik çıktı. kan tahlili yaptırdım ki 4 haftalık hamileymişim meğerkasıklarımda bir haftadır adet olacakmışım gibi ağrı oluyor arada tekrar geçiyor.başkada bi belirti yok.8 mayısta iğne vuruldum.10 mayısta ilişki dedi.ve halen adet olmadım bugün itibariyle.sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.gebelik olsaydı eğer testte çıkardı dimi
içime umut oldun şimdi,testte adet gününü 1 gün geçince bile yapılabilir yazıyor ama bilemedim yani.peki senin belirtilerin oldumu canım.ben her an adet olacakmışım gibi hisseddiyorum başkada hiçbişi hissetmiyorum.sen neler hissetmiştin.henüz 15 gün olmuş.bazı testler 4 haftalıktan öncesini göstermiyor. ben 4 haftalık hamileydim,3 haftalıkken gebelik testi yaptım çıkmadı. 1 hafta sonra yani 4 haftalık olunca yaptım silik çıktı. kan tahlili yaptırdım ki 4 haftalık hamileymişim meğer
bende de aynı adet olacakmışım gibi ağrı vardı. belim-kasıklarım ağrıyodu,akıntım çok vardı. başka bi belirti yoktu. hamile olduğumun ertesi gün düşük yaptım ama beniçime umut oldun şimdi,testte adet gününü 1 gün geçince bile yapılabilir yazıyor ama bilemedim yani.peki senin belirtilerin oldumu canım.ben her an adet olacakmışım gibi hisseddiyorum başkada hiçbişi hissetmiyorum.sen neler hissetmiştin.
hadi ya üzüldümbende de aynı adet olacakmışım gibi ağrı vardı. belim-kasıklarım ağrıyodu,akıntım çok vardı. başka bi belirti yoktu. hamile olduğumun ertesi gün düşük yaptım ama ben
3 yıllık evliyim,pko hastasıyım,yumurtalık tembelliği var. ilk defa hamile kalmıştım o da düştü iştehadi ya üzüldümşimdi tedavi görüyormusun?kaç yıllık evlisin?
hayırlısı olur umarım..en kısa zamanda bebişine kavuşursun3 yıllık evliyim,pko hastasıyım,yumurtalık tembelliği var. ilk defa hamile kalmıştım o da düştü iştedoktorum 3 ay beklemede kal demişti,bu ay 3. ay. adetin 3. günü gidicem bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?