Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Sanada.gecmia olsu. Roseeemmm strese.girme.rahat ol.habibtem

Sağol canım. Ya elımde degılkı canım kafama çok takıyorum az çok bılıyorsundur durumlarımı şimdi biraz Kafamı dağıtmak için sanatla uğraşacam Ahşap boyama sanatına malzemeletı neler onabakıyorum Alıp yapıcam evde Kafamı dağıtırım diye dusunuyorum

Merhaba kızlar.. ayın 8 inde çatlatma iğnesi oldum 2 hafta oldu halen hasta olmadım ama idrar testide negatif.kan testi yaptırmalımıyım sizce?yoksa boşa ümitlenmeyeyim mi
merhaba,herhangi bi belirti var mı? adetiniz geçti mi? geçtiyse eğer kan tahlili verin,geçmediyse bekleyin bence

merhaba,herhangi bi belirti var mı? adetiniz geçti mi? geçtiyse eğer kan tahlili verin,geçmediyse bekleyin bence
kasıklarımda bir haftadır adet olacakmışım gibi ağrı oluyor arada tekrar geçiyor.başkada bi belirti yok.8 mayısta iğne vuruldum.10 mayısta ilişki dedi.ve halen adet olmadım bugün itibariyle.sabah idrar testi yaptım negatif çıktı.gebelik olsaydı eğer testte çıkardı dimi

henüz 15 gün olmuş.bazı testler 4 haftalıktan öncesini göstermiyor. ben 4 haftalık hamileydim,3 haftalıkken gebelik testi yaptım çıkmadı. 1 hafta sonra yani 4 haftalık olunca yaptım silik çıktı. kan tahlili yaptırdım ki 4 haftalık hamileymişim meğer

içime umut oldun şimdi,testte adet gününü 1 gün geçince bile yapılabilir yazıyor ama bilemedim yani.peki senin belirtilerin oldumu canım.ben her an adet olacakmışım gibi hisseddiyorum başkada hiçbişi hissetmiyorum.sen neler hissetmiştin.

bende de aynı adet olacakmışım gibi ağrı vardı. belim-kasıklarım ağrıyodu,akıntım çok vardı. başka bi belirti yoktu. hamile olduğumun ertesi gün düşük yaptım ama ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…