- Konu Sahibi cimcimegfb
- #150.121
Saka yaw

Bak. Sen ac aviklim sana burdan desifre yapmanin luzmu yik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak. Sen ac aviklim sana burdan desifre yapmanin luzmu yik
kizceler ne soracam
biz herufle birlikte olmuyoruz yumurtanin catlamasini bekliyoruz dogru mudur
yooosam isimize mi bakalim?
ikincisi ben simdi gitsem yimirta iyi buyumemis olsa dohtor bana ilac verir mi verirse faydasi olur mu?yoosam bu ayi gectik gelecek ay baslamamiz daha mi uygun olur tedaviye
Ben Eurovision izliyorum sen neen yatmadin cimcimem?Kizlsrin hepsi uyudu. Sbaah yazarlar![]()
Ben Eurovision izliyorum sen neen yatmadin cimcimem?
azeri kanalinda bakiyorum canim ictimai tvHangi kanlda yayinlanio?
azeri kanalinda bakiyorum canim ictimai tv
Habibtem.yumurta takibinde doktor yumurtanin buyuyuo.biyumedigini ultrasyonda.bakiyor..buyumusse iliski gunlerini omeriyor.ama.buyumemisse klomen veriyor adetin 3 veya 5. Gunu basliyotsun.bununlada buyumezse igneyle.buyutuyot.18mm vr daha fazla buyumusse catlatma ignesi veriyor tatlim..kizceler ne soracam
biz herufle birlikte olmuyoruz yumurtanin catlamasini bekliyoruz dogru mudur
yooosam isimize mi bakalim?
ikincisi ben simdi gitsem yimirta iyi buyumemis olsa dohtor bana ilac verir mi verirse faydasi olur mu?yoosam bu ayi gectik gelecek ay baslamamiz daha mi uygun olur tedaviye
Selam.kizlar nasilsinizz ben.biraz.rahtasizim.omdan.gelemedim.zar zor lahana.sardim.bir tencere![]()
Canimmm bende adet duzensizligi var hava degisiminden mi.neyden bilmiyorumm.adetim 2 aydir gelmiyor doktora gittim.gun almak.icin 18 gun sonra en yakin randevu cok iyi bir kadin isinde..arabistanda bulundugum.yerde en.iyisi bu..o yuzden bekliycem bakalimBende rahatsızım canım sol yumurtslığım sancıyor regl oldum üç gündür bir kesiliyor bir geliyor stresten sanırım sahada gecmış olsun canım ellerine sağlık olsada yesem