- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #150.181
maalesef rosemKimse yok bugun ???? Eski TADI kalmamış buranın
tabii evde yapmak daha iyi. inşallah getirirde yaparsın sende canm
aa geçmiş olsun arkadaşın için
tüh ya biter diye düşünüyodum ama ağda dan iplikten iyidir azaltır en azındancanm iğneli epilasyon yaparlar onlara. 300 tl iyi demiş aslında,bence yaptır rahat edersin
yok ya mmkün değil bitmez 6-8 seansta
nasılsın canımm
maalesef rosemkimse gelmiyo artık
tüh ya biter diye düşünüyodum ama ağda dan iplikten iyidir azaltır en azından
bende hormon bozukluğu yok. genetik biter mi acaba yaBen bıtıp bıtmemesını genetiğe ve hormonlara bağlıyorum açıkçası
Aa o işler çok zevkli hemde rosemm çok iyi düşünmüşsünAhşap sanatına başlıyorum hRbı kışçem siparişimi verdim tepsilere peçete ve dekupaj çalışmaları yapacagım hem satmak için hemde kendıme Kafamı dağıtırım iyi gelir diye düşündüm bıraz fazla tuttu gerici benı kı yüzü bozuldu ama Ödeyecek artık herkesin bır hobisi var derdim senın araban benım sanatım dedim
cimcimemsiz buralar terkedilmiş kasabalar gibiCimcimem gitti kimse gelmiyo artikin
Aynen yaa oyle bari siz gelin arbim bole olmazcimcimemsiz buralar terkedilmiş kasabalar gibi
Cimcimemmm arbimm melaikemm ve diğerleri nabersinizz.gorusmeyelii ben iyiyimmm özledim sizi yaw.. evde net olsa keskede hep beraber olsak hergünvarmi hamis olan kalan kalmaya calisan kader ortaklarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?