Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

tabii evde yapmak daha iyi. inşallah getirirde yaparsın sende canm

aa geçmiş olsun arkadaşın için

İniallah canım ya lekeyi nasıl geçiricem onu bilmiyorum işte !
Engelli olunca bakması zor inanki Allah annesine yardım etsın hiç söz dinlemiyorlar çok ınatçı oluyorlar dediğim dedikleri ÇOĞU öyle

Ahşap sanatına başlıyorum hRbı kışçem siparişimi verdim tepsilere peçete ve dekupaj çalışmaları yapacagım hem satmak için hemde kendıme Kafamı dağıtırım iyi gelir diye düşündüm bıraz fazla tuttu gerici benı kı yüzü bozuldu ama Ödeyecek artık herkesin bır hobisi var derdim senın araban benım sanatım dedim

Aa o işler çok zevkli hemde rosemm çok iyi düşünmüşsün ödüycek tabii

Cimcimemmm arbimm melaikemm ve diğerleri nabersinizz.gorusmeyelii ben iyiyimmm özledim sizi yaw.. evde net olsa keskede hep beraber olsak hergün varmi hamis olan kalan kalmaya calisan kader ortaklarimm

Cimcimemmm arbimm melaikemm ve diğerleri nabersinizz.gorusmeyelii ben iyiyimmm özledim sizi yaw.. evde net olsa keskede hep beraber olsak hergün varmi hamis olan kalan kalmaya calisan kader ortaklarimm
Merhaba tanismiyoruz sanirim 20 yasindayim 2 kizim birde hamileyim cinsiyeti henuz belli degil iste bole canim INSALLAH ALLAH im sen ve butun isteyen herkese nasip etsin

napiyonuz beaoo cimcime anim nereye gittiniz gel kiz yetisemiyosan islerine benim topige ugra ama gitme
ya da gelmezsen herkesi benim topige toplicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…