- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #150.161
sağol Allah razı olsun. aminnnn isteyen herkese versin Rabbimhayırlısı olur umarım..en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol Allah razı olsun. aminnnn isteyen herkese versin Rabbimhayırlısı olur umarım..en kısa zamanda bebişine kavuşursun
benim anneminde yumurtası tembelleşmişti harbim baya tedavi gördü olmadı doktora gitmeyi bıraktı kardeşim oldu3 yıllık evliyim,pko hastasıyım,yumurtalık tembelliği var. ilk defa hamile kalmıştım o da düştü iştedoktorum 3 ay beklemede kal demişti,bu ay 3. ay. adetin 3. günü gidicem bakalım ne diycek
pisim herşey nasip yaa,Rabbim ne zaman ol derse olurbenim anneminde yumurtası tembelleşmişti harbim baya tedavi gördü olmadı doktora gitmeyi bıraktı kardeşim oldu
aynen öyle harbim zamanı gelmeden ne yapsan da olmuyorpisim herşey nasip yaa,Rabbim ne zaman ol derse olur![]()
aynen tatlımaynen öyle harbim zamanı gelmeden ne yapsan da olmuyor
iyiyim şükür harbim seni sormalı. bugün lazer epilasyona başladım yüz için diode reallight cihazıyla. gidenler memnunmuş bakalım ben memnun kalacakmıyım memnun kalırsam tüm vücut giderim. beyaz tenliyim tüy çıktımı aşırı belli ediyor sürekli de uğraşamam tüylerle en iyisi kökten kurtulmak. inşallah sonuç alırımaynen tatlımsen naptın nasılsın bakim
iyiyim şükür. aaa bende lazer yaptırıyorum yarın seansım var hattaiyiyim şükür harbim seni sormalı. bugün lazer epilasyona başladım yüz için diode reallight cihazıyla. gidenler memnunmuş bakalım ben memnun kalacakmıyım memnun kalırsam tüm vücut giderim. beyaz tenliyim tüy çıktımı aşırı belli ediyor sürekli de uğraşamam tüylerle en iyisi kökten kurtulmak. inşallah sonuç alırım![]()
Ne zamandır gidiyosun kaç seans kaldıiyiyim şükür. aaa bende lazer yaptırıyorum yarın seansım var hattaLPI benm cihaz,tüm vucut yaptırıyorum çok memnunum
ben bitiş aldım canım. 9 seans olduNe zamandır gidiyosun kaç seans kaldı![]()
selaammmm hoş geldin roseemmmselam kızlar nasılsınız bakem ????!
ben bitiş aldım canım. 9 seans oldu
ben sözleşme yapmadım 6-8 seansta biter dedilerben bitiş aldım canım. 9 seans oldu
Hoş buldum harbî kıscemselaammmm hoş geldin roseemmm![]()
canm iğneli epilasyon yaparlar onlara. 300 tl iyi demiş aslında,bence yaptır rahat edersinYa bende de pkos dolayı cene bölgemde erkeklerin olduğu gıbı kullanmam var ya bende yaptırıcam koyu lekelenme oldu pis pkonun Yüzünden ama 300 lira istediler ya bitene kadar bence çok fazla ipe bile gelmiyor hep tek tek cımbızla alıyorum ıkı gunde bir
yok ya mmkün değil bitmez 6-8 seanstaben sözleşme yapmadım 6-8 seansta biter dediler
nasılsın canımmHoş buldum harbî kıscem![]()
canm iğneli epilasyon yaparlar onlara. 300 tl iyi demiş aslında,bence yaptır rahat edersin
yok ya mmkün değil bitmez 6-8 seansta
nasılsın canımm![]()
tabii evde yapmak daha iyi. inşallah getirirde yaparsın sende canmBilmem bana fazla geldi fiyatı ! Ben aslında çenem ve özel bölgeye istiyorum ama utanıyorum yaptırmaya onun için evde kendim yapmak istiyorum
Iyiyim canım ya yoğunum biraz bu aralar Arkadaşımın kolu kırılmış dowwn sendromlu çocuğu var 6 yasında hergun ona gidip bakıyorum yemeklerini yapıyorum evi temizliyorum öyle işte birde kendi evinin işi fırsat bulamıyorum bugun geldim evdeyım okula gidiyorlar pazartesı cuma kaç haftadır gidemedi dün aramış gelin biz yardımcı oluruz demişler oda bünden itibaren gitmeye başladı öyle işte