• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

3 yıllık evliyim,pko hastasıyım,yumurtalık tembelliği var. ilk defa hamile kalmıştım o da düştü işte :KK43: doktorum 3 ay beklemede kal demişti,bu ay 3. ay. adetin 3. günü gidicem bakalım ne diycek
benim anneminde yumurtası tembelleşmişti harbim baya tedavi gördü olmadı doktora gitmeyi bıraktı kardeşim oldu

aynen tatlım :KK60: sen naptın nasılsın bakim
iyiyim şükür harbim seni sormalı. bugün lazer epilasyona başladım yüz için diode reallight cihazıyla. gidenler memnunmuş bakalım ben memnun kalacakmıyım memnun kalırsam tüm vücut giderim. beyaz tenliyim tüy çıktımı aşırı belli ediyor sürekli de uğraşamam tüylerle en iyisi kökten kurtulmak. inşallah sonuç alırım :KK51:

iyiyim şükür harbim seni sormalı. bugün lazer epilasyona başladım yüz için diode reallight cihazıyla. gidenler memnunmuş bakalım ben memnun kalacakmıyım memnun kalırsam tüm vücut giderim. beyaz tenliyim tüy çıktımı aşırı belli ediyor sürekli de uğraşamam tüylerle en iyisi kökten kurtulmak. inşallah sonuç alırım :KK51:
iyiyim şükür. aaa bende lazer yaptırıyorum yarın seansım var hatta :KK53: LPI benm cihaz,tüm vucut yaptırıyorum çok memnunum

1.png

ben bitiş aldım canım. 9 seans oldu

Ya bende de pkos dolayı cene bölgemde erkeklerin olduğu gıbı kullanmam var ya bende yaptırıcam koyu lekelenme oldu pis pkonun Yüzünden ama 300 lira istediler ya bitene kadar bence çok fazla ipe bile gelmiyor hep tek tek cımbızla alıyorum ıkı gunde bir

Bana Almanya'dan getirecek dükkana gelen turıstın bırı hediye evde kendim yapıcam eğer getirirse tabı unutmazsa temmuzda gelıcem onu bekliyorum yoksa Çoktan giderdim dayanılacak gibil değil yaaa usandım artık

Ya bende de pkos dolayı cene bölgemde erkeklerin olduğu gıbı kullanmam var ya bende yaptırıcam koyu lekelenme oldu pis pkonun Yüzünden ama 300 lira istediler ya bitene kadar bence çok fazla ipe bile gelmiyor hep tek tek cımbızla alıyorum ıkı gunde bir
canm iğneli epilasyon yaparlar onlara. 300 tl iyi demiş aslında,bence yaptır rahat edersin
ben sözleşme yapmadım 6-8 seansta biter dediler
yok ya mmkün değil bitmez 6-8 seansta
Hoş buldum harbî kıscem :KK19:
nasılsın canımm:KK60:

canm iğneli epilasyon yaparlar onlara. 300 tl iyi demiş aslında,bence yaptır rahat edersin

yok ya mmkün değil bitmez 6-8 seansta

nasılsın canımm:KK60:

Bilmem bana fazla geldi fiyatı ! Ben aslında çenem ve özel bölgeye istiyorum ama utanıyorum yaptırmaya onun için evde kendim yapmak istiyorum
Iyiyim canım ya yoğunum biraz bu aralar Arkadaşımın kolu kırılmış dowwn sendromlu çocuğu var 6 yasında hergun ona gidip bakıyorum yemeklerini yapıyorum evi temizliyorum öyle işte birde kendi evinin işi fırsat bulamıyorum bugun geldim evdeyım okula gidiyorlar pazartesı cuma kaç haftadır gidemedi dün aramış gelin biz yardımcı oluruz demişler oda bünden itibaren gitmeye başladı öyle işte

Bilmem bana fazla geldi fiyatı ! Ben aslında çenem ve özel bölgeye istiyorum ama utanıyorum yaptırmaya onun için evde kendim yapmak istiyorum
Iyiyim canım ya yoğunum biraz bu aralar Arkadaşımın kolu kırılmış dowwn sendromlu çocuğu var 6 yasında hergun ona gidip bakıyorum yemeklerini yapıyorum evi temizliyorum öyle işte birde kendi evinin işi fırsat bulamıyorum bugun geldim evdeyım okula gidiyorlar pazartesı cuma kaç haftadır gidemedi dün aramış gelin biz yardımcı oluruz demişler oda bünden itibaren gitmeye başladı öyle işte
tabii evde yapmak daha iyi. inşallah getirirde yaparsın sende canm

aa geçmiş olsun arkadaşın için :KK19:

Back