Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

neyse hancekimmmm görüsürüz canımmmm bnde cıkıyorummmm kendıne ıyı bakkk hadı sende cık calarlar senı bıtek sen kalıyorsunn bin süpürgeme hadi gidiyoruz bırakım senı eve geçerkene

Sarıldım hadi benide atıver evede şu saçlarımı yapıverem:)))

İyi geceler hayatımm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör

5.8-71.2 arası yazıyo

Fazla söze gerek yok hayatımmm hayırlı olsunnn teste göre hamilesin..Ama 2 gün sonra tekrar yaptır sonuç ikiye katlar en az için rahat eder.Reglinide bekleyebilirsin ama sen bilirsin tabiki..Hayırlı olsun şimdiden arkadaşım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

AAAYYYY inşaallaahh 7 aydır uğraşıoduk içimi ferahlattın.Rabbim isteyen herkese versin inşaallah..Ağzına sağlık :)))

bu msja resım nasıl eklenıyor kızlar bılqınız var mı hıc ? acilll

İnternetten bir resimse kopyala yapıştır yöntemiyle yapabilirsin.Ama pcden ekleyeceksen bu mesajı yazdığımız yerde ataç simgesi var üstte ona tıklayıp pcden resimin ekli olduğu dosyadan seçip upload yapıyorsun o yüklendiğinde seni yönlendiriyor zaten kolay gelsin canım

gebelık haberlerını okuyucam dıye cıkamadm yaaa allahm bızede nasıp et neolurrsunnnn

saqol canım 10 dk bekle dıo yapabılırım ıns ya

Aminn Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşaallah ben yinede fazla ümitlenmiyorum pazartesi bi daha test yaptırcam bakalım sonucu yazarım tekrar ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…