- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #149.761
selam kızlar![]()
Hoş geldin kıscem neredensin sen cnm ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar![]()
senin acıgınımı arıyorBen dükkanın face i var sadece sanıyordum meğer kendine alex diye face açmış senın Dın soy Idın yok benımkı onu bulmasa kız benımkını nereden bilecek Allah Aşkın'a benım açığımı Arıyor eşim ama bulamaz kişi kendinden bilirmiş diye boşuna dememişler
hoşbuldum canımHoş geldin kuzum
sizin oralardandırHoş geldin kıscem neredensin sen cnm ??
Ay inanmıyorum yaaaGörüşmüşler Butun yazışmaları okuyamadım tabiki okuyabildiğimmkadarını sonrada sildi zaten
hoşbulduk tatlım,tanışmıyoruz değil mi,ama geçmişi şöyle üstünkörü bir okudumda sanırım eşinle sorunların var canım,dilerim en kısa zamanda herşey çözülür.Hoş geldin kıscem neredensin sen cnm ??
senin acıgınımı arıyoruyuz herif
senin ne acıgın varki
kendi halinde eşine sadık birisin
yani o isimle kız nasıl bulsun onu
rosem özeline bakarmısın![]()
keşke bu faceler hiç olmasaydıGörüşmüşler Butun yazışmaları okuyamadım tabiki okuyabildiğimmkadarını sonrada sildi zaten
kendi gibi sanıyo herkesiEvet Arıyor açığımı pazardaki adam 5 lira size 4 lira olur Demiş vay neymiş adam bana Demiş bunu gidip Adam'ı dövecekti artık pazarda çıkamıyorum inanın kı
hoşbulduk tatlım,tanışmıyoruz değil mi,ama geçmişi şöyle üstünkörü bir okudumda sanırım eşinle sorunların var canım,dilerim en kısa zamanda herşey çözülür.![]()
melekim canımmm nasılsın
sizin oralardandıryamıkım
![]()
Hırsız herkesi hırsız sanarmışEvet Arıyor açığımı pazardaki adam 5 lira size 4 lira olur Demiş vay neymiş adam bana Demiş bunu gidip Adam'ı dövecekti artık pazarda çıkamıyorum inanın kı
melekim canımmm nasılsın
rose antalyalı mı?![]()
Antalya'da oturuyorum ama izmirliyimHırsız herkesi hırsız sanarmış![]()
eyiyim yamıkımmelekim canımmm nasılsın
rose antalyalı mı?![]()
aa antalyamışAntalya'da oturuyorum ama izmirliyim
Aynen Harbıcım maleseff öylee
bende Antalyalıyım ve Antalya da oturuyorum canım,neyse ben konuyu dağıtmiyim,en iyisi geçmişi tam okuyayım geleyimAntalya'da oturuyorum ama izmirliyim
Aynen Harbıcım maleseff öylee
bende Antalyalıyım ve Antalya da oturuyorum canım,neyse ben konuyu dağıtmiyim,en iyisi geçmişi tam okuyayım geleyim
Alanya'ya yakınım ben o yüzden aklında öyle kalmıştır senınaa antalyamışben alanya diye hatırladım
![]()
6 ay antalya 6 ay manavgattayım canım,mesela şuan manavgattayımAntalya'nın merkezinde mi oturuyorsun sen özel olmazsa eğer ? Yok Estağfirullah ne dağıtması konuştukça sinirleniyorum zaten önemli değil inanki okuma Can'ını Sıkma hiç
aha manavgat dede düşüp bayılayım ama içimden okurcalar geçti neden kiMelekçim
Alanya'ya yakınım ben o yüzden aklında öyle kalmıştır senın