- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.361
seninde insallah meryemenesss canimmbide avatarin cok tatli ya
Burdamiyiz artık habiptemm
Ya aklima birsey takildi, ben de hamile kalip düsük yaptim , o yüzden rahim filmi daha cektirmedim veya tüplere daha baktirmadim, hani nasil olsa hamile kalmistim diye düsünüyorum.
Sizce kürtajdan sonra tüpler tikana bilirmi ???
Cünkü tüp tikanmasi , daha cok ya cocukken olurmus veya atesli bir hastalik sonrasi ve rahim iltahaplanmasi vs .. öyle birsey olmadi, o yüzden bosuna cektirmeyim dedim simdiye kadar.
Hamile kalipda sonrada tüpleri tikanan varmi acaba???
Rahim filmide heralde tuvarin inceligini mi gösteriyor baska neler cikiyor rahim filminde ?
bende her persembe yapıyorum balık
oyyy buarada gene damdan düşttmmmm yawwwwben geldimmm cancazlarımmmm nassınız iyimisinizzz iyisinizz inşallahh
caney hoşgeldin sefa getirdin sizınkilerde iyidir inşallah keşkem bende yakın olsam
oyy ne güzel yaww ben hiç beceremiorum :26::26: balık vs zaten becerebildiğm çok az şey varr yawwwhiç harata değilimm hiççç
çok şükür canım iyilerrsen nerdesin canımmm uzakmı :26::26: anacınnn
öğrenirsin kuzum kimse doğuştan bilmiyor ki yemek yapmayı
ooooohhh hancekimde gelmişşş değmen keyfimeeecanımmmm kahvecimm en hamarat arkadaşımmmm inş. çokk şey öğrencem senden bende hamarat olcammm
ank annemler ben ist..
doğru diosun canım şimideye kada çalışıodum bende şimdi kürtajdan sonra çıktım işten evdeymm hem evime alışıyor hemde tadını çıkarıorumm valla
ara ara yapıorum böle azcık azcık yemeklerrde öle çok ciddi yemeklere giremiorum tutturamam kötü olur yazık nimetlere diee
Canım benim sende hamaratsin bunu her seferinde söylüyorum,içinde var en azından yapma isteği bitanemm,öğrenmek istedigin herşeyi sorabilirsin bildiğim kadarıyla anlatirim hepsini,telefondan girdim annelerden dönüyoruz şimdi yoldayız eşimle,yarın teyzemin oğlunun nisani var ütü falan yapicam eve gidince acamam sanırım canları
zamanla öğreniyo insan şimdi yemek siteleri var çok güzel anlatılıyor ,yapa,boza zamanla elin alışacak , yemekler hep aynı düzenekte ilerliyor bir kaç yapışta tadını tuzunu ayarlarsın zaten hem pratiklik kazanırsın..yapa yapa öğrenirsin canımcımmm
hancekim yine yapip denedigin tarifleri paylasirsin demi burda kuzum benimmmhancekimmm sonra yanina gelecemmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnn sefalar getirdinnnn
gezerken unutcaktım soğan suyumuneseki son anda aklıma geldi de yaptımmm ılısında içimm şifa niyetine inşallahhhhh