Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inan arkadasim bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum bende senin gibi hamile kaldim normal bi sekilde ve cabuk kaldim kürtaj oldum aradan 3yil gecti bekliyorum benim tüplerimin kapalimi diye hic bakilmadi acikcasi

öğrenirsin kuzum kimse doğuştan bilmiyor ki yemek yapmayı

doğru diosun canım şimideye kada çalışıodum bende şimdi kürtajdan sonra çıktım işten evdeymm hem evime alışıyor hemde tadını çıkarıorumm valla
ara ara yapıorum böle azcık azcık yemeklerrde öle çok ciddi yemeklere giremiorum tutturamam kötü olur yazık nimetlere diee

ooooohhh hancekimde gelmişşş değmen keyfimeee canımmmm kahvecimm en hamarat arkadaşımmmm inş. çokk şey öğrencem senden bende hamarat olcammm

Canım benim sende hamaratsin bunu her seferinde söylüyorum,içinde var en azından yapma isteği bitanemm,öğrenmek istedigin herşeyi sorabilirsin bildiğim kadarıyla anlatirim hepsini,telefondan girdim annelerden dönüyoruz şimdi yoldayız eşimle,yarın teyzemin oğlunun nisani var ütü falan yapicam eve gidince acamam sanırım canları

ank annemler ben ist..

hmm olsun canım uzak olmakta iiyi bak ben 1 hafta gitmiyim bişey mi oldu die talaş yapıolarr sonra yok bişy olmadı şundan gelemedim bundan gelemedim dieee açıklıorummm diemiosun ki anacım dışarı çıkasım gelmedi bu hafta diee alıncak gücencek diee

zamanla öğreniyo insan şimdi yemek siteleri var çok güzel anlatılıyor ,yapa,boza zamanla elin alışacak , yemekler hep aynı düzenekte ilerliyor bir kaç yapışta tadını tuzunu ayarlarsın zaten hem pratiklik kazanırsın..yapa yapa öğrenirsin canımcımmm

ayyy saol canım ya pişcem bende yemek yapa yapa yemeklerle beraberr ohh yarınn oynıcann bolca dök kurtcuklarınııı canımmm :118::118::118::118::118::118::118:

gezerken unutcaktım soğan suyumu neseki son anda aklıma geldi de yaptımmm ılısında içimm şifa niyetine inşallahhhhh

nuarinim deneyip yaptiginiz tarifleri yazinda bizde yapalimmm.iyi olur paylasalimmm..hem bebek konusurz hem yemekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…