- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.341
Slm canolarımmmmm
nasılsınız bakımmm dündenn buyana
bugun hiç gıremedm gündüz malum bugun bıraz gezım dedım evde tıkalı kala kala basım agrıdı ıyıce gezdım tozdum alısverıs yaptım siz neler yapıyorsunuzz fıstıklarımmmm
haksın caney boşuna belirti arayıp stres yapıyoruz rahat olmak varken
bende her persembe yapıyorum balık
edamm nerdeydin kizzzgezmeleremi gittin sende ben hep evdeydim disari soguk cünkü simdide yemek yapiyommm
bi bakim dedimmm
balımmmmmmwalla dısarıda bır gezım hafta sonu dedım ama cıkmadan once yagmur falan yoktu cıktım yağmur yağmaya basladı ben böyllee sansa baslımmm dedım
yaw nekadar güzel bereket yagmis seni görünceebi yaz gelseydi daha güzel olurduu.cicekler acinca bizimde icimiz acilirdi..
balımmmmmmmm bişey sorcam sana ben bu sogan suyunu ıcmeye baslayalı bas donmem cok oluyor acaba tansıyonum mu dusuyor zaten sureklı tansıyonum dusuyor benım ama dunden berı hıc durmaksızın ozellıkle ayaga kalkınca basımda dönme sorunu yasıyorummm sogan suyunda olurmu bu yaaaınternetten arastırayım bı bunu ayakta duramıyorummm
edammm kuzucumm öyle olani hic duymadimm birak o zaman yinede sen:26:..bi biraak bakalim düzelecenmii:26::26::26:
Hoşgeldin kuzucum iyi yapmışsın gezipSlm canolarımmmmm
nasılsınız bakımmm dündenn buyana
bugun hiç gıremedm gündüz malum bugun bıraz gezım dedım evde tıkalı kala kala basım agrıdı ıyıce gezdım tozdum alısverıs yaptım siz neler yapıyorsunuzz fıstıklarımmmm
belki 3 gün sonra ilk yigenimize kavusuruzzz
''Kan şekeri ve tansiyon düşürücü özelliğinin yanında birçok çok vücut fonksiyonu üzerinde de olumlu etkileri vardır.sifalibitkileriniz.com''
BALIM BU YAZIYOR VBAK INTERNETTEN BULDUM ACABA DOGRUMUDUR YAA BIRAKMAKTA ISTEMIYORUMMM 4 DEFA ICTIMM:26:
Hoşgeldin kuzucum iyi yapmışsın gezip
inşallah rabbim hepimizin yüzüne gülsün biran önce hayırla ve saglıklıkla,caney zaten sadece sizlere söyleyecem ailelere en başta söylemeyecez
edamm bak nekadarda faydasi varr.dogal antibiotikk aama iste sen öyle deyince senide ic diye zorlamakta istemiyorumm.kendin bilirsin yinede ama
Offfne yapsam iki ara bir derede kaldımm :26: neyapsam ne yapsam :26:
afiyet olsun canım..yok canim daha yapmadim teldeydimmama karar verdimm dolapta bi haftadir öylece beni bekleyen pirasa var onu yapacammm
bizim burda heran taze balık var o yüzden hiç farketmiyo zaman ne zaman canımız isterse yani.......bende her persembe yapıyorum balık
ilhannazimm annecigine gidecekmissssyaw ben evdeyimm cok soguk disarisi - 3 derecee:18:
Burdamiyiz artık habiptemm
Ya aklima birsey takildi, ben de hamile kalip düsük yaptim , o yüzden rahim filmi daha cektirmedim veya tüplere daha baktirmadim, hani nasil olsa hamile kalmistim diye düsünüyorum.
Sizce kürtajdan sonra tüpler tikana bilirmi ???
Cünkü tüp tikanmasi , daha cok ya cocukken olurmus veya atesli bir hastalik sonrasi ve rahim iltahaplanmasi vs .. öyle birsey olmadi, o yüzden bosuna cektirmeyim dedim simdiye kadar.
Hamile kalipda sonrada tüpleri tikanan varmi acaba???
Rahim filmide heralde tuvarin inceligini mi gösteriyor baska neler cikiyor rahim filminde ?