Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Slm canolarımmmmm :KK16::KK16:

nasılsınız bakımmm dündenn buyana :KK1:

bugun hiç gıremedm gündüz malum bugun bıraz gezım dedım evde tıkalı kala kala basım agrıdı ıyıce gezdım tozdum alısverıs yaptım siz neler yapıyorsunuzz fıstıklarımmmm :KK16::KK53::KK53:

edamm nerdeydin kizzz:KK53::KK53::KK53:gezmeleremi gittin sende:KK4:ben hep evdeydim disari soguk cünkü:KK51:simdide yemek yapiyommm :KK53:

bi bakim dedimmm:KK53::KK53::KK53::KK53:

balımmmmmm :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: walla dısarıda bır gezım hafta sonu dedım ama cıkmadan once yagmur falan yoktu cıktım yağmur yağmaya basladı :KK53: ben böyllee sansa baslımmm dedım :KK50::KK50:

yaw nekadar güzel bereket yagmis seni görüncee:KK9::KK9:bi yaz gelseydi daha güzel olurduu.cicekler acinca bizimde icimiz acilirdi..:KK16::KK16::KK16:

yaw nekadar güzel bereket yagmis seni görüncee:KK9::KK9:bi yaz gelseydi daha güzel olurduu.cicekler acinca bizimde icimiz acilirdi..:KK16::KK16::KK16:

balımmmmmmmm bişey sorcam sana ben bu sogan suyunu ıcmeye baslayalı bas donmem cok oluyor acaba tansıyonum mu dusuyor zaten sureklı tansıyonum dusuyor benım ama dunden berı hıc durmaksızın ozellıkle ayaga kalkınca basımda dönme sorunu yasıyorummm sogan suyunda olurmu bu yaaa :KK50: :KK50: :KK50: ınternetten arastırayım bı bunu ayakta duramıyorummm :KK50:

balımmmmmmmm bişey sorcam sana ben bu sogan suyunu ıcmeye baslayalı bas donmem cok oluyor acaba tansıyonum mu dusuyor zaten sureklı tansıyonum dusuyor benım ama dunden berı hıc durmaksızın ozellıkle ayaga kalkınca basımda dönme sorunu yasıyorummm sogan suyunda olurmu bu yaaa :KK50: :KK50: :KK50: ınternetten arastırayım bı bunu ayakta duramıyorummm :KK50:

edammm kuzucumm öyle olani hic duymadimm birak o zaman yinede sen:26:..bi biraak bakalim düzelecenmii:26::26::26:

edammm kuzucumm öyle olani hic duymadimm birak o zaman yinede sen:26:..bi biraak bakalim düzelecenmii:26::26::26:

''Kan şekeri ve tansiyon düşürücü özelliğinin yanında birçok çok vücut fonksiyonu üzerinde de olumlu etkileri vardır.sifalibitkileriniz.com''

BALIM BU YAZIYOR VBAK INTERNETTEN BULDUM ACABA DOGRUMUDUR YAA BIRAKMAKTA ISTEMIYORUMMM 4 DEFA ICTIMM :KK50: :26:

Slm canolarımmmmm :KK16::KK16:

nasılsınız bakımmm dündenn buyana :KK1:

bugun hiç gıremedm gündüz malum bugun bıraz gezım dedım evde tıkalı kala kala basım agrıdı ıyıce gezdım tozdum alısverıs yaptım siz neler yapıyorsunuzz fıstıklarımmmm :KK16::KK53::KK53:
Hoşgeldin kuzucum iyi yapmışsın gezip
belki 3 gün sonra ilk yigenimize kavusuruzzz:KK9::KK9::KK9:

inşallah rabbim hepimizin yüzüne gülsün biran önce hayırla ve saglıklıkla,caney zaten sadece sizlere söyleyecem ailelere en başta söylemeyecez

''Kan şekeri ve tansiyon düşürücü özelliğinin yanında birçok çok vücut fonksiyonu üzerinde de olumlu etkileri vardır.sifalibitkileriniz.com''

BALIM BU YAZIYOR VBAK INTERNETTEN BULDUM ACABA DOGRUMUDUR YAA BIRAKMAKTA ISTEMIYORUMMM 4 DEFA ICTIMM :KK50: :26:

edamm bak nekadarda faydasi varr.dogal antibiotikk aama iste sen öyle deyince senide ic diye zorlamakta istemiyorumm.:KK19:kendin bilirsin yinede ama:KK16::KK16::KK16:

Ya aklima birsey takildi, ben de hamile kalip düsük yaptim , o yüzden rahim filmi daha cektirmedim veya tüplere daha baktirmadim, hani nasil olsa hamile kalmistim diye düsünüyorum.
Sizce kürtajdan sonra tüpler tikana bilirmi ???
Cünkü tüp tikanmasi , daha cok ya cocukken olurmus veya atesli bir hastalik sonrasi ve rahim iltahaplanmasi vs .. öyle birsey olmadi, o yüzden bosuna cektirmeyim dedim simdiye kadar.

Hamile kalipda sonrada tüpleri tikanan varmi acaba???

Rahim filmide heralde tuvarin inceligini mi gösteriyor baska neler cikiyor rahim filminde ?

ilhannazimm annecigine gidecekmissss:KK9::KK9::KK9::KK9:yaw ben evdeyimm cok soguk disarisi - 3 derecee:18::KK4::KK4::KK4::KK4:

gittim geldim bitanemm napalım gene haftada 1 gitmeden olmuo özlenio ana bana Rabbim hastalık vermesin boynumuzun borcuu gitcess :KK16::KK16::KK16::KK16: burasıda soğuk canım yaww ama şükür senin kada değill aman dikkat et çıkma zatenn hasta olmayın kıyamamm :KK54::KK54::KK54:

oyyy buarada gene damdan düşttmmmm yawwww :KK52::KK52::KK52::KK52: ben geldimmm cancazlarımmmm nassınız iyimisinizzz :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: iyisinizz inşallahh :KK54::KK54::KK54::KK54:

Ya aklima birsey takildi, ben de hamile kalip düsük yaptim , o yüzden rahim filmi daha cektirmedim veya tüplere daha baktirmadim, hani nasil olsa hamile kalmistim diye düsünüyorum.
Sizce kürtajdan sonra tüpler tikana bilirmi ???
Cünkü tüp tikanmasi , daha cok ya cocukken olurmus veya atesli bir hastalik sonrasi ve rahim iltahaplanmasi vs .. öyle birsey olmadi, o yüzden bosuna cektirmeyim dedim simdiye kadar.

Hamile kalipda sonrada tüpleri tikanan varmi acaba???

Rahim filmide heralde tuvarin inceligini mi gösteriyor baska neler cikiyor rahim filminde ?

jeylommm kürtajla enfeksiyon kapip tüpü tikanani duydum ben..bide sadece duvar degil rahimde sekil bozuklugu varmi diye onada bakiliyo:KK31:

X