- 5 Ocak 2013
- 3.822
- 1.999
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.301
Ben herhangi bir şekilde morfin/anestezi işlemi görmedim ve çok rahat geçti Bazı çekimlerde uyuşturan ilaçlar kullanıldığını.okuyorum şaşırıyorum yavalla bende anlamiyorumm nuarinimm.bazilari cok aci cektim ne diyoo :44::44:bunu okuyan kizlarda hep öyle olacak diye korkuyoo.aslinda cekilinilse nekadar iyi olurrr..tüplere bakilir sekil bozuklugu varmi o ortaya cikiyo
ohhh gez gez bende dışardaydım bugün sizin ora soğukmu
ohhh gez gez bende dışardaydım bugün sizin ora soğukmu
hoşbulduk canım....Ben herhangi bir şekilde morfin/anestezi işlemi görmedim ve çok rahat geçti Bazı çekimlerde uyuşturan ilaçlar kullanıldığını.okuyorum şaşırıyorum ya
hoşgeldin canımcım
yaza gelcenmi türkiyeyemelekim hemide nasiibuz gibi eve kapandim bende gariii
Ben herhangi bir şekilde morfin/anestezi işlemi görmedim ve çok rahat geçti Bazı çekimlerde uyuşturan ilaçlar kullanıldığını.okuyorum şaşırıyorum ya
hoşgeldin canımcım
hoşbulduk canım....
yaza gelcenmi türkiyeye
ne güzel bak sen hic bayiltilmadan yaptirmisin hicte aci cekmemisinnnya cekilmeye korkan arkadas gelsede seni bi okusa belki fikri degisirdii
ne güzel bak sen hic bayiltilmadan yaptirmisin hicte aci cekmemisinnnya cekilmeye korkan arkadas gelsede seni bi okusa belki fikri degisirdii
özelde çektirdim ama sağ olsun doktorum gönderdi oraya başka yere gitme canını acıtabilirler demişti ben korka korka gitmiştim ama boşmuş korkularım ama tabi ssk karşılamıyordu
bende çekildim kızlar ...biraz canımyandı ama napalım olacak o kadar
bende çekildim kızlar ...biraz canımyandı ama napalım olacak o kadar
bi sorun cikmadi rahimde demi nuarinimm
yok kuzum şükür çıkmadı ben biraz aceleci davrandım 1 senem dolmadan bütün herşeyi yaptırdım :)) doktora gittiğimde 1 senelik evliyim dedim ama azcık kandırdım
ya benim akıntı artmaya başladı adet geliyor galibaa uffff
canım 5yıl falan oldu ben çekineli özel de çektirmiştimdevlette mi çektirdin canım özel mi??
ama demi melekim öyle cokta dayanilamiyacak kadar degillvalla bende bebek isteniliyosa herseye dayanmaliyizz öyle korkmayla bisey elde edinilmezz..
kizlar yemeginiz varmiiben daha yapmadimm bi corba varr yaninada biseyler bulmaliyimm
balık yokmu balık bu akşamkizlar yemeginiz varmiiben daha yapmadimm bi corba varr yaninada biseyler bulmaliyimm
19 evet son 3 günnuarinimm batin 19 undamiydi:44::44:akintin nasiki
canım 5yıl falan oldu ben çekineli özel de çektirmiştim
baya olmuş canım
öyle valla canım yumurtlamaya başlayınca kocacım beni silkeliyecek bile
bakarsın tüpe gerek kalmaz doğalgazla olur