- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.321
amannn kuzuucum gelsin şu nazlılarda nasıl gelirlerse gelsinler razıyızz silkelet canım bende bu ay olmazsa gene deneyecem
inş olur canım sormuşmuydum sen ne kadar oldu evleneli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amannn kuzuucum gelsin şu nazlılarda nasıl gelirlerse gelsinler razıyızz silkelet canım bende bu ay olmazsa gene deneyecem
yasakhayal yemek yapmayamı gitti ne:44:
galiba yemek yapmaya gitti melegm,ben 1 sene 5ay oldu kuzucum
stres yapma canım daha sende yenisin gittinizmi doktora
canım 3 ay önce bebegimin kalbi durdu herhangi bi sorun yok ama geç hamile kaldim korunmadgm halde tekrar denemeye başladık
inş yine olur tatlım ak hem bisefer olmuş bi sorun yok yani:26:
canım 5yıl falan oldu ben çekineli özel de çektirmiştim
öyle valla canım yumurtlamaya başlayınca kocacım beni silkeliyecek bile
bakarsın tüpe gerek kalmaz doğalgazla olur
yasakhayal yemek yapmayamı gitti ne:44:
benim dünden kalan lahana sarmam var kocişede patates bikaç sigara böreği kızarttım verdim yemek seçiyor canımı çıkarıyor valla herif yeşil olan hiçbirşeyi yemiyor yaw kime çektiyse
19 evet son 3 gün
kuzum normal akıntı adet yaklaştıgında gelen akıntı
Allah gönlünüze göre versin inş..
balık yokmu balık bu akşam
uff bilmiyorum ama benimki sinir ediyor çok yemek seciyor bunaltıyornuarinim senin yemekler hazirmissbu erkekler genellikle sebze yemeklerine cok yanasmiyo
tşk allah razı olsunAllah gönlünüze göre versin inş..
valla nuarinimm ben öyle belirtilerede inanmiyorum yok hamile degilim regl gelecek belirtilerede inanmiyorummcünkü ikisindede ayni belirtiler oluyo...her an hamilede olma regl görme ihtimalinde varrr
bugün yokkk.haftaya cuma ancak olur..o gün yeni baliklar geliyoda balikcimizaa
kizlar cikimda yemegimi yapim artikinnnn
siz belkim yediniz bile haydin iyi aksamlarrr yawrukuslarr