- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
saol cnm Rabbim dularımı kabul etsin inşallahhh
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun , nasılsınız bakalım?
amin canım cümlemizin
İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ CANOMM BU ACIMASIZ HAYATTA . sen nasılsın ?
bende iyi sayılırım tatlım canım sıkılıyo sebepsiz olarak içimde bi huzursuzluk var niyeyse, neşelendirin azcık beni yaaa :)))))
bende iyi sayılırım tatlım canım sıkılıyo sebepsiz olarak içimde bi huzursuzluk var niyeyse, neşelendirin azcık beni yaaa :)))))
rabbim hayırlara çıkarısn inşallh canım sıkkınrtını sen iyi düşünde iyi olsunnn
bir söz vardır quzum her zaman kullanırım . kel ilacı olsa önce kendı başına sürermiş :)
canomm senın bat 19 du demı yanlıs hatrlamıyrum ?
AMİN canım inşallah iyi şeyler olur,
ayy güldürdün tatlım beni :)))), senin niye canın sıkkın bakayım,
benim bat 17 si 2günüm kaldı pazar günü bakalım gelecek mi?
rabbim hayırlara çıkarısn inşallh canım sıkkınrtını sen iyi düşünde iyi olsunnn
yasakhayalim bende seni buldum sandim kacmissin
merhaba kizlar
inş YASAKHAYALİM hepimizin göbüşü çifter çifter dolsun da babaları bez almaktab mama almaktan bıksınlar
tamam canım bende burada gezerimmm artıkkknasılsın iyimisinnnn nasıl geçti sevgili günün
aaaaaaaaaahayırlı cumalar dilememişim yaaa cumanız mübarek olsunnnn
Günaydın kızlar :)
cumanız mubarek olsun :*
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun , nasılsınız bakalım?
cano canimmmmmmmmmmmm insalah gelmeyecekkkk yaw bi güzel haber gelse arkasi corap sökügü gibi gelir amahadi hayirlisi olsunnnnn
yerim seni niye huzursuzmus benim canommmmmnormal cano canimmmm bat yaklasiyo..rabbim sikintini hayirlara cikarsinnn..
ayyyy ağzından bal damlıyotatlım inşallah gelmicek bu kırmızılar, evet çok haklısın birimiz güzel bi haber verse bak nasıl herkes arka arkaya hamile kalacak :))
bilmiyorum ki tatlım sebepsiz bir sıkıntı bende ki, dediğin gibi belki de bat ın yaklaşmasından dolayıdır bu sıkıntım,
sen nasılsın canım
canaoo canimm gelmissssssssssaol canommmmm iyiyimm kuzum sizleri gördükce dahada iyi oluyorummm
ayyyyyyy canım benim bende seni ve hepinizi gördükçe mutlu oluyorum
çok tatlısın tatlım, çok candansın, kendi tanıtırmısın biraz bana :)))
demek yeni mekan burası
diğer topik bomboş zaten
neyse bende geldm ozaman slm hrkese
hoşbulduk canım kız senin kayıp 6mı ben 5 zannediyodumhosgeldin gumusümmm benim yeni mekan bura sende gellll
hoşbulduk canım kız senin kayıp 6mı ben 5 zannediyodum
benm 5 tane kimyasalı sayarsak:26: