- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- Konu Sahibi cimcimegfb
Selam millet hayirli cumalar.
saol mersahim seninde mübarek olsunnnnhogeldinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam millet hayirli cumalar.
aaa cok şaşırdım bi ara girmedim olayları hep kaçırmışım zatenekim topigine yazmistim sen okumamissin demekkiii..patoloji sonucum cikinca doktorumla görüstümmm ya dedim bebekler ne yaziyo sonucta dedimm..oda dediki ben 6.haftada farkettim sana söylememistim tek yumurta ikizleriydi dedi...o sirada birinin kalbi cok güzel atiyodu ama biri zayifti dedi..sen korkuyodun zaten eger diger randevuda düsük olmasaydi söyleyecektim dedisonucta hastalik yada kromozom bozuklugu cikmadi yani tam kesin degil aama kan pihtilasmasindan süpheniliyo:26:toplam bebek sayisi 6 ya cikti ikiz olmasiyla:26:ama hamilelik sayisi 5 ..
aaa cok şaşırdım bi ara girmedim olayları hep kaçırmışım zaten
uffff o pıhtılaşma zaten allahım ne lanet bişeymiş ya kanser olanlar iyileşti bize bi çare bulunmadı üzüdüm ya ikizde güzel olurdu neyse hayırlısı artık
şimdide hamile kalamıyorum sanki yıllardık deniyoruz olmadı gibi allahım bi hamile kalsaydım devamı gelecek inş dyorum bu kez olacak gibi
aayyy ikiz olursa heycandan ölür heraldegumusümm dersende onu de nasi bi hastalikmis böyle anlayamdim gittiiiiyaw bide tuhaf olan yawrusunu kucagina alanda cok ama bizde o etkiyi göstermedi..nasip diyorum artik baskada bisey diyemiyorummsana bisey söylümmü sende hazirlikli ol galiba hamilelik sayisi arttikca ikiz olma ihtimalide artiyoyaw sen cok stres yapiyosun farkindayim bak kendin diyosun digerlerinde hemen kaliyodum diye bi rahatlasan yine olur ama stres engelliyo bence .cünkü senin kalmanda bi sorun yoktu
Hosbulduk canim . gecmis olsun insallah siz de alirsiniz kucaginiza bir bebis
atarlim kuzucuk simdi okudum yaw senin progesteron testin baya yüksek cikmiss..genellikle 25 ve yukarinda hep hamile oldugunu ögreneni duydumm..reglin gelmedi demi daha..sen bi bekle
aayyy ikiz olursa heycandan ölür heralde
ya aslında sorun şu göğüslerim şiş ağrıyo adetlerim düzensizleşti 21 25 gün arası oluyorum sabah başlıyo öğlen bitiyo yada ertesi gün bitiyo prolaktinden şüpheleniyorum ptesi randevum var zaten bakalım ne diyecek
zaten bu ay saldım halada saldım ciddi anlamda bebek için uğraşmak istemiyorum ama bu arada adama nolduysa iki lafından biri bebek sırf onun için gidicem akşam yemekteydk ortada bebekler dolaşıyodu dedim bak vızır vızır ses nasıl dayancaz fln diye ne diyosun sen ya olsunda bağırsın fln diyo caydırmaya çalıştım ama cok istiyo
yok canım adet oluyorum normal kan akıyo ama süre kısaldı bide hamile olsam şu an yediğim soslu mısırın yanından gecemezdm bulantım olurduGumus test yaptin mi hamile olma
akşam ütü yaptım şalter attı tekrar kalkmadı komşularla uğraştık olmadı kociş geldi aradım yaptı hazırlandım cıktık hazırlanırkende düşündüm bak bahaneyle benm çiçek yok arada kaynadı dedim neyse cıktık evden arabaya binerken ön koltuğa bırakmış çiçeği kocam ve kardeşi almış cok mutlu oldum yemeğide yedik eve geldkolur olur niye olmasinn kac hamilelik gecirdiksen git bakalim doktora buraya da yazzz gelince..özellikle senle ben irtibati kesmeyelim ayni seyleri yasadik cünküsen rahat ol yeterki cünkü kadin cok etkileniyo strestennnn ..ahh iste eslerde biraz destek olsa bu konular fazla konusulmasa evde daha iyi olurrr..en azindan stres azalirrrrr...yemege gittinizmi..benimki calisiyodu gec geldi yorgundu bi yerede gidemedik.yaw tek diger sevgililer gününde yawrumuz olsunda tek evde kalim oda beni mutlu ederrrrkac yeni yila hep kötü girdim..rabbim daha kötüsünden korusunn
Bebek gel artık....Nerdesin sen yavrucuğum yaaa? oysa yanımda, kollarımda olmalıydın çoktandır...
Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?
sokakta kadınların biri elinde diğeri karnında...Yolda koşuyor diğeri...
Anneleri fazla çocuktan bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onları....
dünyanın en önemsiz şeyi gibi.....oysa sen öyle mi olacaksın?
Sebebsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor yüreğim...kabuslara yenik düşüyor RÜYALARIM.....
oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim......
GEL BE BEBEĞİM......
Sen bana özlemi hasreti tattırdın daha gelmeden...daha gelmeden hakkıma girdin..AMA benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak.Gel(ki eğer gelirsen)yaşantımıza katacağın NEŞE ile asıl sen beni borçlu kılacaksın varlığına karşı....
Biliyormusun BEBEĞİM yeni doğan bebeklerin kulağına
"geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek ?"
diye fısıldıyorum...
hiç konuşamıyorum bilsen...oysa dudaklarım sıcaklığına VE yavrum uyandın mı bebeğim demeye muhtaç..
Rüyalarımda senle birlikte olup uyanınca kaybediyorum...ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim....
peki.... bunca sözden sonrada hala gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin ....ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin...umarım anlarsın bir gün beni ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz....
inatçı bebek ahh bebek ....Hayallerime bile yasak koyuyor baban...
her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana seni düşünmeyi bile yasakladı....
hayalleri insanı hayal kırıklığına sürüklermiş diyor....
Hayallerimide kaybedersem yaşayamam ki.....Bir gelsen de babanı da şaşırtsan .......
Sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim.....
Ve ağlıyorum gel de dindir gözyaşlarımı......
bu yazıyı okuyunca çoook üzüldüm kızlar.........
ilhannaazim habibte hosgeldinnnnnnassiisnnnnnnn kuzucukkk
bu gün hayatimda ilk defa zorla kahve fali baktilar.....eve gelen misafirlerden biri..ilk gelmisti bana..yok ben istemem daha hic baktirmadim dedimm dorulugunada inanmam dedimmyaw dilek tutlacakmis onu bile bilmiyodum dilek tutmadan onlarin dedigi sekilde kapattim fincanikadin basladi cok aydinlik falin üzerine günes dogacak en yakin zamanda oglun olacak dedibende alalalalalalala dedimmm baktirdikca hosuma gittiiiyaw hep yalanda olsa güzel seyler söyledi ama 4 düsmanin var dedi alalal kim bunlar dedim kendi kendime kesin biri kaynanamdir dedimmama sana bisey yapamayacaklar evine yaklasamayacaklar evine nese gelecek dediiyaw bi beklim gercek olacakmi bakalimmmisimiz fallara kaldi
yok canım adet oluyorum normal kan akıyo ama süre kısaldı bide hamile olsam şu an yediğim soslu mısırın yanından gecemezdm bulantım olurdu
akşam ütü yaptım şalter attı tekrar kalkmadı komşularla uğraştık olmadı kociş geldi aradım yaptı hazırlandım cıktık hazırlanırkende düşündüm bak bahaneyle benm çiçek yok arada kaynadı dedim neyse cıktık evden arabaya binerken ön koltuğa bırakmış çiçeği kocam ve kardeşi almış cok mutlu oldum yemeğide yedik eve geldk
bende 2 yıl önce 14 şubatta hastanedeydm 2. bebeğim oğluşum ölmüştü dün akşamda lafı gecti gecen yıl 16 subatta gittik yemeğe işlerden dolayı önceki yıl naptık naptık diye düşünüyoduk hatırladım birden yemek yerken yan masaya karnı burnunda bi kadın oturmazmı hemde kızmış bebek sim muhabbeti yapıyolardı ne yediğimi anlamadım valla
Bebek gel artık....Nerdesin sen yavrucuğum yaaa? oysa yanımda, kollarımda olmalıydın çoktandır...
Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?
sokakta kadınların biri elinde diğeri karnında...Yolda koşuyor diğeri...
Anneleri fazla çocuktan bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onları....
dünyanın en önemsiz şeyi gibi.....oysa sen öyle mi olacaksın?
Sebebsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor yüreğim...kabuslara yenik düşüyor RÜYALARIM.....
oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim......
GEL BE BEBEĞİM......
Sen bana özlemi hasreti tattırdın daha gelmeden...daha gelmeden hakkıma girdin..AMA benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak.Gel(ki eğer gelirsen)yaşantımıza katacağın NEŞE ile asıl sen beni borçlu kılacaksın varlığına karşı....
Biliyormusun BEBEĞİM yeni doğan bebeklerin kulağına
"geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek ?"
diye fısıldıyorum...
hiç konuşamıyorum bilsen...oysa dudaklarım sıcaklığına VE yavrum uyandın mı bebeğim demeye muhtaç..
Rüyalarımda senle birlikte olup uyanınca kaybediyorum...ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim....
peki.... bunca sözden sonrada hala gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin ....ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin...umarım anlarsın bir gün beni ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz....
inatçı bebek ahh bebek ....Hayallerime bile yasak koyuyor baban...
her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana seni düşünmeyi bile yasakladı....
hayalleri insanı hayal kırıklığına sürüklermiş diyor....
Hayallerimide kaybedersem yaşayamam ki.....Bir gelsen de babanı da şaşırtsan .......
Sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim.....
Ve ağlıyorum gel de dindir gözyaşlarımı......
bu yazıyı okuyunca çoook üzüldüm kızlar.........
iiymmm canımmm sizi görünce daha mutlu oluorummmm sen nasılsınnn
inşallahh falda bebek olan kısmı tez zamanda çıkar :)
benmde hep ramazanda hamileydim oruçlar gittiüzülme simdik bak ne güzel bi gece gecirmisinizzzama haklisinda diyorum kolay degil bizim yasadiklarimizzz...bide ayni hastalikla mücadele ettigimiz icin daaha iyi anliyoruz birbirimizi..ayni ben senin gibi hep nedense böyle günlerde kaybettim yawrularimi.ya yilbasinda iki sefer 8 mart dünya kadinlar gününde..o yüzden kadinlar günü ne kutlaniyo deyince hep bi tuhaf olurumm..o gün erkek olsamda kutlanmasa derimm
sadece ağlanır bu yazıyaa
benmde hep ramazanda hamileydim oruçlar gitti
gecen bi laf acıldı ben ozaman hamileydim dedim eltim sen ne zaman hamile değildin ki dedi sezeryan cok zor cokk diyo salak şey sezeryanı oldu sapasağlam bebekleri aldı geldi dahada şikayet ediyo şükürsüz
canım face yoktu dimi senin :26:
falınıda gördüm inş tez zamanda olur dedikleri hayalot gelseydi bende bi kahve içerdim