Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum benim önemli olan sabır etmek,herşey rabbimden biz cabalayacaz tevekkülü allaha bırakacaz

melekim nuarinimmmm kuzucuklar üzülmeyin insalalh gelecek sene yavrunuz kucaginizda kutlarsinizzzzz
yaw kismecikler yok herkesler kutlamadamiiiiibende cikim islerim var yarin görüsürüz insallahhh

inşallah kuzum ya 19a az kaldı gün sayıyoruz sen nasılsın ne var ne yok

melekimmmm kuzummmmmmmmminslalah rabbim sana ikiz nasip etsinn

ağzından bal akıyo canım inş ikiz olur bebişim tekte olsa kabulüm dür ama.....sende daha fazla beklemzsin inş. canım

icimden geldi ben sana ikiz icin dua edecem hayirlisiyla..7 yillk özlemi ikiz hak ediyo bana göre..tabi rabbimde uyygun görürseeinslalahh melekimmm

bu gün hayatimda ilk defa zorla kahve fali baktilar.....eve gelen misafirlerden biri..ilk gelmisti bana..yok ben istemem daha hic baktirmadim dedimm dorulugunada inanmam dedimmyaw dilek tutlacakmis onu bile bilmiyodum dilek tutmadan onlarin dedigi sekilde kapattim fincanikadin basladi cok aydinlik falin üzerine günes dogacak en yakin zamanda oglun olacak dedibende alalalalalalala dedimmm baktirdikca hosuma gittiiiyaw hep yalanda olsa güzel seyler söyledi ama 4 düsmanin var dedi alalal kim bunlar dedim kendi kendime kesin biri kaynanamdir dedimmama sana bisey yapamayacaklar evine yaklasamayacaklar evine nese gelecek dediiyaw bi beklim gercek olacakmi bakalimmmisimiz fallara kaldi

Son düzenleme:
icimden geldi ben sana ikiz icin dua edecem hayirlisiyla..7 yillk özlemi ikiz hak ediyo bana göre..tabi rabbimde uyygun görürseeinslalahh melekimmm
inş YASAKHAYALİM hepimizin göbüşü çifter çifter dolsun da babaları bez almaktab mama almaktan bıksınlar

karabiberim hayirli olsunn kuzucukk cok sevindimmm senin adinaaa

sağol btanem benm

tatlım hayırlısı olsun, inşallah huzurlu birşekilde güle güle oturursun evinde,
belki de ev uğurlu gelir hemen bebişte gelir ardından :))))
amin inşşşşşşşşşşşşşşşş:)
Hayirli olsun karabiberim yardima gelelim mi
süper olur valla ya birinin temizliğini yeni bitirdim tek başıma şimdi tekrar:'( tamda çocuk çalışmalarına başlamısdık kısmet artık.

ben gene hasta oldum hemde sürpriz yapayım dediğim sevgililer gününde .ben ne zaman hamile kalıcam yaaa ( çok ümitliydim bu aydan ama olmadı her zamanki gibii.bıktım artık (
isyan etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

valla ben topıkte okuduydum 45 dk kasıklarımıza masaj yapcakmısız yastık koycakmısız ben onları yapıyorum valla

Canim kuzularim benim ben iyiyim esim siperm testti verecek pazarsi gunu ondan sonrada test sonuclarina gorede ben muayene olcam iste boyle benim ailemden baska merak eden insanlarin olmasi coook guzel sizler benim 2.ailemsinizzzzzz

inş qüzel haber qelir quzum .

öylede yapsam iyi olur valla

fala ınanma falsızda kalma demişler :) bende bakıcıya qitmiştim erkek bebek qelecek demısdı ıns .

günaydınn canlarımmmm ..... sevgi dolu gününüz devam etsin inşallahhh

aaaaaaaaaa hayırlı cumalar dilememişim yaaa cumanız mübarek olsunnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…