kızlaaaarrr selam hepinizeeee
öncelikle hepppinizin sevgililer gününü kutlarım, 14 şubatın çok büyük bi önemi yok tarih olarak belki ama sevgiliye onu sevdiğimizi bir kez daha söylemek için bir vesile işte kutlamak gerekkkk
okulda yoğunum hiç oturmaya fırsatım bile olmuyo neredeyse gün içinde o yüzden pek giremiyorum çok yoruluyorum ve çok üzülüyorum bu yoğunluğa...hassas her şeyi ciddiye alan biriyim milletin derdiyle dertleniyorum ve yumurtlama haftamda stres oluyorum başkaları yüzünden hep
keşke umursamaz ve kimseyi takmayan biri olsaydım, ama ne işimi ne öğrencilerimi ne de problem yaratan öğretmenleri takmadan edemiyorum işte..Allah evime huzur versin işte çekicem herhalde bu insanları napayım artık...
bu arada çok güzel bi şekilde şifayı da kaptım, beynim burnum, kulaklarımda nasıl bir basınç ve ağrı var anlatamam, inşallah bir an önce toparlarım. Ama okulda da grip salgını var bunca hasta çocuk arasında mikrop kapmamak mümkün değil:2:
hayırlı uğurlu olsun tatlım, Allah afiyet, huzur, bereket versin birde yeni eve yeni bebekkkk
inş bitanemmmm inşşşşşşşşşşş
kuzum topla kendini, önümüzdeki aylara bakıcaz artık durmak yok çalışıcaz, bol bol şevişicez napalımmmm
bu bebekler ne nazlıymış yaa... Yarın öbür gün ergenlik bunalımlarında "ben mi istedim doğmayı" falan gibi salak cünleler kurarlarsa ağızlarına acı biber sürerim vallahi... ne çok uğraşıyoruz onlar için...
dip not: ergenlikte her annemle babamla çatıştığımda bu cümleyi kurardım. "herşeyime karışmayın, rahat bırakın beni, ben mi istedim sanki doğmayı vs..." ne salakmışım yaa.. ne kadar üzmüşüm pederle valideyi böyle..
anca anladım hallerini...
bu kadar uğraştığın yavrunu tabi koruyup kollamak ister insan..
bu dünyaya insan gibi insan olacak yavrular getirelim hepimiz, amin....