Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende çook ağlamıştım canım ilk okuyunca....
bugünde 1 sevgililer gününde daha evimizde bir bebeğin eksikiliği ile kutlamak çook üzdü beni....
adet zamanımada az kalınca işte duygusallaştım iyice:KK43::KK43::KK43:

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum benim önemli olan sabır etmek,herşey rabbimden biz cabalayacaz tevekkülü allaha bırakacaz

bende çook ağlamıştım canım ilk okuyunca....
bugünde 1 sevgililer gününde daha evimizde bir bebeğin eksikiliği ile kutlamak çook üzdü beni....
adet zamanımada az kalınca işte duygusallaştım iyice:KK43::KK43::KK43:

melekimmmm kuzummmmmmmmminslalah rabbim sana ikiz nasip etsinn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ağzından bal akıyo canım inş ikiz olur bebişim tekte olsa kabulüm dür ama.....sende daha fazla beklemzsin inş. canım:KK5:
:KK5::KK5:

icimden geldi ben sana ikiz icin dua edecem hayirlisiyla..7 yillk özlemi ikiz hak ediyo bana göre..tabi rabbimde uyygun görürsee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:inslalahh melekimmm:KK16::KK16::KK16:

bu gün hayatimda ilk defa zorla kahve fali baktilar..:KK52:...eve gelen misafirlerden biri..ilk gelmisti bana..yok ben istemem daha hic baktirmadim dedimm dorulugunada inanmam dedimm:KK53::KK53::KK53::KK53:yaw dilek tutlacakmis onu bile bilmiyodum dilek tutmadan onlarin dedigi sekilde kapattim fincani:KK53::KK53::KK53::KK53:kadin basladi cok aydinlik falin üzerine günes dogacak en yakin zamanda oglun olacak dedi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:bende alalalalalalala dedimmm baktirdikca hosuma gittiii:KK1:yaw hep yalanda olsa güzel seyler söyledi :KK53:ama 4 düsmanin var dedi alalal kim bunlar dedim kendi kendime kesin biri kaynanamdir dedimm:KK1:ama sana bisey yapamayacaklar evine yaklasamayacaklar evine nese gelecek dedii:KK9::KK9::KK9::KK9:yaw bi beklim gercek olacakmi bakalimmm:KK4::KK4::KK4::KK4:isimiz fallara kaldi :KK1:

Son düzenleme:
icimden geldi ben sana ikiz icin dua edecem hayirlisiyla..7 yillk özlemi ikiz hak ediyo bana göre..tabi rabbimde uyygun görürsee:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:inslalahh melekimmm:KK16::KK16::KK16:
inş YASAKHAYALİM hepimizin göbüşü çifter çifter dolsun da babaları bez almaktab mama almaktan bıksınlar
bu gün hayatimda ilk defa zorla kahve fali baktilar..:KK52:...eve gelen misafirlerden biri..ilk gelmisti bana..yok ben istemem daha hic baktirmadim dedimm dorulugunada inanmam dedimm:KK53::KK53::KK53::KK53:yaw dilek tutlacakmis onu bile bilmiyodum dilek tutmadan onlarin dedigi sekilde kapattim fincani:KK53::KK53::KK53::KK53:kadin basladi cok aydinlik falin üzerine günes dogacak en yakin zamanda oglun olacak dedi:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:bende alalalalalalala dedimmm baktirdikca hosuma gittiii:KK1:yaw hep yalanda olsa güzel seyler söyledi :KK53:ama 4 düsmanin var dedi alalal kim bunlar dedim kendi kendime kesin biri kaynanamdir dedimm:KK1:ama sana bisey yapamayacaklar evine yaklasamayacaklar evine nese gelecek dedii:KK9::KK9::KK9::KK9:yaw bi beklim gercek olacakmi bakalimmm:KK4::KK4::KK4::KK4:isimiz fallara kaldi :KK1:
:KK1:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

karabiberim hayirli olsunn kuzucukk cok sevindimmm senin adinaaa:KK9::KK9::KK9::KK9:

sağol btanem benm

tatlım hayırlısı olsun, inşallah huzurlu birşekilde güle güle oturursun evinde,
belki de ev uğurlu gelir hemen bebişte :emir_bebek: gelir ardından :))))
amin inşşşşşşşşşşşşşşşş:)
Hayirli olsun karabiberim yardima gelelim mi:KK66:
süper olur valla ya :KK43: birinin temizliğini yeni bitirdim tek başıma şimdi tekrar:'( tamda çocuk çalışmalarına başlamısdık :KK43: kısmet artık.

ben gene hasta oldum hemde sürpriz yapayım dediğim sevgililer gününde .ben ne zaman hamile kalıcam yaaa :KK43:( çok ümitliydim bu aydan ama olmadı her zamanki gibii.bıktım artık :KK43:(
isyan etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :KK43:
kızlaaaarrr selam hepinizeeee:KK16:
öncelikle hepppinizin sevgililer gününü kutlarım, 14 şubatın çok büyük bi önemi yok tarih olarak belki ama sevgiliye onu sevdiğimizi bir kez daha söylemek için bir vesile işte kutlamak gerekkkk:KK52:
okulda yoğunum hiç oturmaya fırsatım bile olmuyo neredeyse gün içinde o yüzden pek giremiyorum çok yoruluyorum ve çok üzülüyorum bu yoğunluğa...hassas her şeyi ciddiye alan biriyim milletin derdiyle dertleniyorum ve yumurtlama haftamda stres oluyorum başkaları yüzünden hep:KK14: keşke umursamaz ve kimseyi takmayan biri olsaydım, ama ne işimi ne öğrencilerimi ne de problem yaratan öğretmenleri takmadan edemiyorum işte..Allah evime huzur versin işte çekicem herhalde bu insanları napayım artık...

bu arada çok güzel bi şekilde şifayı da kaptım, beynim burnum, kulaklarımda nasıl bir basınç ve ağrı var anlatamam, inşallah bir an önce toparlarım. Ama okulda da grip salgını var bunca hasta çocuk arasında mikrop kapmamak mümkün değil:2:

hayırlı uğurlu olsun tatlım, Allah afiyet, huzur, bereket versin birde yeni eve yeni bebekkkk:emir_bebek:
inş bitanemmmm inşşşşşşşşşşş

kuzum topla kendini, önümüzdeki aylara bakıcaz artık durmak yok çalışıcaz, bol bol şevişicez napalımmmm:KK1:
bu bebekler ne nazlıymış yaa... Yarın öbür gün ergenlik bunalımlarında "ben mi istedim doğmayı" falan gibi salak cünleler kurarlarsa ağızlarına acı biber sürerim vallahi... ne çok uğraşıyoruz onlar için...

dip not: ergenlikte her annemle babamla çatıştığımda bu cümleyi kurardım. "herşeyime karışmayın, rahat bırakın beni, ben mi istedim sanki doğmayı vs..." ne salakmışım yaa.. ne kadar üzmüşüm pederle valideyi böyle..
anca anladım hallerini...
bu kadar uğraştığın yavrunu tabi koruyup kollamak ister insan..
bu dünyaya insan gibi insan olacak yavrular getirelim hepimiz, amin....:21:

Allahın izniyle bebek yapıcam diye ilaç da almıyorum nasıl geçiricem ben bu gribi?

bide bişey dicem kızlar; bu gün hep su gibi akıntım geldi, bu da demek oluyo ki yakında yumurtlayacağım, bu akşamın ovülaston testini yapim yazcam burdan ama bence 2-3 güne benim yumurta cillop gibi olur.

sizden tüyolar istiyorum ne yapayım diye.

benim şimdiye kadar yaptığım: ilişkiden yarım saat sonrasına kadar yataktan kalkmamak kalksam bile tuvaletimi yapmamak ve o bölgeyi su ile yıkamamak. tabi bu arada ilişki öncesinde besmele çekmeyi unutmuyoruz( ben bazen unutuyorum ama unutmamak lazım)...
regl bitişinden yumurtlamanın bitmesine kadar çekirdek türü kuruyemişler yemiyoruz(kabak çekirdeği, normal çekirdek, antep fıstığı vs...)
maydonoz, dereotu ve havucun da progesteronu yükselttiğini söylemişti bi arkadaş onları da tüketmiyorum.
hastayım diye adaçayı, ıhlamur falan içiyorum...

önerisi olan ya da "şunu yapma" diyeceğiniz birşey var mı kızlar?
valla ben topıkte okuduydum 45 dk kasıklarımıza masaj yapcakmısız yastık koycakmısız ben onları yapıyorum valla

Canim kuzularim benim ben iyiyim esim siperm testti verecek pazarsi gunu ondan sonrada test sonuclarina gorede ben muayene olcam iste boyle benim ailemden baska merak eden insanlarin olmasi coook guzel sizler benim 2.ailemsinizzzzzz:KK54::KK19:

inş qüzel haber qelir quzum .

öylede yapsam iyi olur valla:KK53::KK53::KK53::KK53:

fala ınanma falsızda kalma demişler :) bende bakıcıya qitmiştim erkek bebek qelecek demısdı ıns .

günaydınn canlarımmmm ..... sevgi dolu gününüz devam etsin inşallahhh :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

aaaaaaaaaa:KK30::KK30::KK30::KK30: hayırlı cumalar dilememişim yaaa :KK17::KK17::KK17: cumanız mübarek olsunnnn :KK54::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
X