Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

arkadaşlar nasılsınızzz yaa çekirdek ve kuruyemişler ne yapıyor ben çok yiyorum çekirdeği zararlı oldugunu bilmiyordumm

iyi ağlattın beni gene kırmızıları gördüğüm günde çok güzel bir yazıymış.Allahım daha fazla aratmasın hiç birimize tez zamanda evletlarımıza kaavuşalım inşallahhhhh

geldimi reglinnalal alal biide progesteronu yüksek cikan hamiledir derlerdi demekki buda foss ciktii:44::44::44::44::44:artik testte görmeyince biseye inanmakkkkkk yokk

arkadaşlar nasılsınızzz yaa çekirdek ve kuruyemişler ne yapıyor ben çok yiyorum çekirdeği zararlı oldugunu bilmiyordumm

valal zeynebnurum cekirdek bende sadece sivilce yapiyo baska ne yapiyo bilmiyorumm.bende duymadim kuruyemisin hamileligi engelledigini..:44::44::44::44::44azartesisevmezim gelsin sorarizzzz bi

irtibatımız kesilmezdi ben kkya cok girmyorum artık neyse acarız sana bi face
bende hayalotu buldum doktora 3 de gidecekmiş hemen yazdım bekle bi fincan kapattım diye ne sallıycak bakım (kendi deyişiyle yoksa ev alıcaımızı bilmişti)

valal zeynebnurum cekirdek bende sadece sivilce yapiyo baska ne yapiyo bilmiyorumm.bende duymadim kuruyemisin hamileligi engelledigini..:44::44::44::44::44azartesisevmezim gelsin sorarizzzz bi
doğruluğu olabilir ben cok yedim bu ara çekirdeği kolayı çikolatayı yiyemiyorum artık nolduysa mutluluk hormonu salgılıyodum azcık

yaw bu face yüüznden benim herifle tartismistikk istemiyoooo yaw gel niye gelmiyosun kk ya.:44:..hergün olmasada iki güne bi gelsen yine olur,..birbirimizden haberimiz olurrrrr nasi tedavi yaptiriyoruz diye...neyse halin o ciksin falinnn

geldimi reglinnalal alal biide progesteronu yüksek cikan hamiledir derlerdi demekki buda foss ciktii:44::44::44::44::44:artik testte görmeyince biseye inanmakkkkkk yokk

progesteron testi sadece yumurtaların çatlayıp çatlamadığına dair olan bir testmiş öyle dedi doktor.yani yüksek çıkınce hamile kalma şansın çok ama döllenmezse bebiş olmuyor ne yazıkki .en iyisi belirtilere falan kafa takmamak ve adetin gecikmesini beklemek ve kan testi yaptırmak ben bundan sonra öyle yapıcam.ve etrafımdakilere çok birşey anlatmıcam..

doğruluğu olabilir ben cok yedim bu ara çekirdeği kolayı çikolatayı yiyemiyorum artık nolduysa mutluluk hormonu salgılıyodum azcık

yok gumusümmm bence ondan degil seninkii sen hemen olmadi diye stres yaptinn ondan ..bence bu yil yari olmadan senden bi haber gelecek bence

kk da sürekli bebek bebek sıkıyo beni girdikçe aklıma bebek geliyo kk ya girmeynce istemiyorum kkya girince benm ndn olmuyo durumuna düşüyorum anlatabildimmi

yok gumusümmm bence ondan degil seninkii sen hemen olmadi diye stres yaptinn ondan ..bence bu yil yari olmadan senden bi haber gelecek bence
benm de şüphem yok kız prolaktın yüksekse bile hap içerim düşer hamile kalırım inş
yada 6. ayda tatile gidecez ya 5. ayda hamile kalırım bulantıyla rezil olurum

kk da sürekli bebek bebek sıkıyo beni girdikçe aklıma bebek geliyo kk ya girmeynce istemiyorum kkya girince benm ndn olmuyo durumuna düşüyorum anlatabildimmi

anladimmm aama iste cevredede hamile kalanlari görüncede oluyo bu düsüncelerimiz.nereye gitsek yada görsek bi hamile var her yerde..hele bide anam bi bakim yeni evlenmis cocugu kucagindayaw koskoca akrabada hemde esimin tarafinda bi benim yokkk herkes hemen dogurdu

benm de şüphem yok kız prolaktın yüksekse bile hap içerim düşer hamile kalırım inş
yada 6. ayda tatile gidecez ya 5. ayda hamile kalırım bulantıyla rezil olurum

yaw sen takma kafana görürsünn bak dedigim cikacakkkyaw yeterki kuzun bu sefer seni birakmasinda cok gidersiniz kuzucugunuda alir tatileeee

sormayın birincide yetmiyo bazılarına ikinciye hamile oldugunu öğreniyorumm apışıp kalıyorum vallaa ne çabuk oluyo anlamıyorum kiii

millet nasıl doğuruyo valla anlamıyorum ya ağırda kaldırıyo yemeye içmeyede dikkat etmiyo sigara içiyo tosun gibi doğuruyo bizde sorun var zaten doğuştan doğurma özürlüyüz biz
yaw sen takma kafana görürsünn bak dedigim cikacakkkyaw yeterki kuzun bu sefer seni birakmasinda cok gidersiniz kuzucugunuda alir tatileeee
inşallah canım ikimizinde olurinş bak senin erkek olacakmış bence benmde ilk bebek erkek olacak bitane doğuruyum bidaha doğurmıycam zaten

cumaniz mübarek olsun rabbim kalbinizden geceni kucaginiza versin dualariniz kabul olsun inslalahhhhhh
seninde mübarek olsun yasak hayal....nasılsın.....
iyi ağlattın beni gene kırmızıları gördüğüm günde çok güzel bir yazıymış.Allahım daha fazla aratmasın hiç birimize tez zamanda evletlarımıza kaavuşalım inşallahhhhh

ah arkadaşım bende gördüm yine kırmızıları o yüzden moralim sıfır.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…