Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oooyyy yasakhayal im de gelmişşşş...seni de görmeden çıkmayayım diyordum iyiki geldin..
paşam aradı hastayım ya yemek yapma dışarı çıkarız dedi ondan çıkıcaktım şimdi...
nasılsın canım? iyimisin bu gün?
ovü testimi dediğin üzere 6 da yapıyorum hep. baktım ki o akıntım uzayan akıntı şekline dönüşmüş ama testte silik tarzda çıktı çizgi kop koyu çıkmadı yani...ama inşallah bu günleri değerlendirebilirm Allahım bir aksilik çıkartma, misafir gelmesin, hastalığım geçsin, paşamın keyfi yerinde olsun vs... vs...

yaw bende ya esin vermezse gelmezsen diye korkuyodummmm.:18::18:.seni görünce sevindim pazartesisevmezimmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:testi yapmaya devam et yakindir akintinda baslamissss:KK53:seni yormasin eniste yaw zaten hastasinn iyi yemek yapma :KK9::KK9::KK9::KK9:aama calisma günlerini iyi degerlendirinnn:KK76::KK76::KK76::KK76:

ben gene hasta oldum hemde sürpriz yapayım dediğim sevgililer gününde .ben ne zaman hamile kalıcam yaaa :KK43:( çok ümitliydim bu aydan ama olmadı her zamanki gibii.bıktım artık :KK43:(

atarlimm bikmak yok kuzucukk burda hep beraberr yolumuza devam edecegiz insallahhhhhh:KK16::KK16::KK16:birbirimize dua edippp destek olup rabbimden olmasini bekleyecegizzzz:KK9::KK9:

yaw bende ya esin vermezse gelmezsen diye korkuyodummmm.:18::18:.seni görünce sevindim pazartesisevmezimmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:testi yapmaya devam et yakindir akintinda baslamissss:KK53:seni yormasin eniste yaw zaten hastasinn iyi yemek yapma :KK9::KK9::KK9::KK9:aama calisma günlerini iyi degerlendirinnn:KK76::KK76::KK76::KK76:

yaa izin vermez diye bir şey yok da akşamları netin başında olduğumda bütün gün ayrıyız akşam bari yüzyüze bakalım diyo, haklı yani bişey diyemiyorum...
ama ben her kaçamak fırsatta gelirim kiiii:KK52:
okulda çok yoğunum bu ara yoksa gündüzden de giricem hiiiiiiiçç merak etmeyin sizzz..
şimdi gidiyim de üstümü başımı bi giyiniyim, madem dışarlarda yicez zombi gibiyim bi boya süreyim yüzümeee:KK52::KK52::KK52:

inşallah bu ay hedefi 12 den vururuz kızlaaaaaaarrr olmassa öbür ay olmazsa öbürküsü ay, olana kadar artııkkkk:KK16:

hastalığının ilk günü insan çok üzülüyo ya hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor.bide etrafımda herkes hamile inadımaymış gibi :)) sabır yarabbiimm isteyen herkese bir an önce sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle....gene klomenli yumurta takipli günler beni beklerr

yaa izin vermez diye bir şey yok da akşamları netin başında olduğumda bütün gün ayrıyız akşam bari yüzyüze bakalım diyo, haklı yani bişey diyemiyorum...
ama ben her kaçamak fırsatta gelirim kiiii:KK52:
okulda çok yoğunum bu ara yoksa gündüzden de giricem hiiiiiiiçç merak etmeyin sizzz..
şimdi gidiyim de üstümü başımı bi giyiniyim, madem dışarlarda yicez zombi gibiyim bi boya süreyim yüzümeee:KK52::KK52::KK52:

inşallah bu ay hedefi 12 den vururuz kızlaaaaaaarrr olmassa öbür ay olmazsa öbürküsü ay, olana kadar artııkkkk:KK16:

iyiymis ozamann..:KK9:pazartesim bize de firsat bulur esinede:KK52:

tamam süslen güzelce..:KK9:vurun tabi tammm 12 den:KK52:sevgi günü cocugu gelsin insallahhh:KK9:

hastalığının ilk günü insan çok üzülüyo ya hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor.bide etrafımda herkes hamile inadımaymış gibi :)) sabır yarabbiimm isteyen herkese bir an önce sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eyle....gene klomenli yumurta takipli günler beni beklerr

:KK1:doru cevrede hamile cokk..:KK52:üzülme seninde olacak inslalahhh...klomenle cok hamile kalan varrrr..inslalah sanada faydasi olurrr:KK8:

Canim kuzularim benim ben iyiyim esim siperm testti verecek pazarsi gunu ondan sonrada test sonuclarina gorede ben muayene olcam iste boyle benim ailemden baska merak eden insanlarin olmasi coook guzel sizler benim 2.ailemsinizzzzzz:KK54::KK19:

saqol pazartesim bende oyle :KK43: vala su anda elımde levyeyle beklıyom :KK70: :d qelırse kafasını patlatcam:) sen çok yaşa emı pazartesim :KK70: biz kadınlar 10 parmaqımızda 10 parmak ha .Dhe nıkıyım da bana hosqeldın dımedın . ayrıca doktor u napdın ?
Oy karbiberim niye oyle diyon kis uzulurum bak ben okuyup cikiyorum giz anam ne oyle cok konusuyonuz oku oku bitmiyo sonra da tam yazacam benim uyuz goca benle ilgilen diye bögürüyo ondan cvp yazamiyorum

Canim kuzularim benim ben iyiyim esim siperm testti verecek pazarsi gunu ondan sonrada test sonuclarina gorede ben muayene olcam iste boyle benim ailemden baska merak eden insanlarin olmasi coook guzel sizler benim 2.ailemsinizzzzzz:KK54::KK19:

hakkinizda hayirlisi olsun nikiyyyimmmm:KK16:insallah hayirli sonuclar alirsinizzzz:KK16:

Bebek gel artık....
Nerdesin sen yavrucuğum yaaa?:emir_bebek: oysa yanımda, kollarımda olmalıydın :KK49:çoktandır...
Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?:emir_bebek:
:emir_bebek:sokakta kadınların biri elinde :emir_bebek:diğeri karnında:KK49:...Yolda koşuyor diğeri...:KK55:
Anneleri fazla çocuktan :emir_bebek::emir_bebek:bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onları....:KK14:
dünyanın en önemsiz şeyi gibi.....oysa sen öyle mi olacaksın?:KK43:
Sebebsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor yüreğim:KK43:...kabuslara yenik düşüyor RÜYALARIM.....:KK14:
oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim......:KK5:
:KK5: GEL BE BEBEĞİM......:emir_bebek::emir_bebek:
Sen bana özlemi hasreti tattırdın daha gelmeden...daha gelmeden hakkıma girdin..AMA benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak.Gel(ki eğer gelirsen)yaşantımıza katacağın NEŞE ile asıl sen beni borçlu kılacaksın varlığına karşı....
Biliyormusun BEBEĞİM :emir_bebek::emir_bebek:yeni doğan bebeklerin kulağına
"geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü :emir_bebek::emir_bebek: ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek ?"
diye fısıldıyorum...
hiç konuşamıyorum bilsen...oysa dudaklarım sıcaklığına VE yavrum uyandın mı bebeğim demeye muhtaç..:emir_bebek:
:emir_bebek: Rüyalarımda senle birlikte olup uyanınca kaybediyorum...ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim....:KK5:
peki.... bunca sözden sonrada hala gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin ....ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin...umarım anlarsın bir gün beni ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz....
inatçı bebek ahh bebek :emir_bebek::emir_bebek:....Hayallerime bile yasak koyuyor baban...:KK43:
:KK43: her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana seni düşünmeyi bile yasakladı....
hayalleri insanı hayal kırıklığına sürüklermiş diyor....
Hayallerimide kaybedersem yaşayamam ki.....Bir gelsen de babanı da şaşırtsan .......
Sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim.....:emir_bebek:
:emir_bebek: Ve ağlıyorum gel de dindir gözyaşlarımı......:KK43:
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bu yazıyı okuyunca çoook üzüldüm kızlar.........

Bebek gel artık....
Nerdesin sen yavrucuğum yaaa?:emir_bebek: oysa yanımda, kollarımda olmalıydın :KK49:çoktandır...
Neden randevularına geç gelenlerden oluyorsun bebeğim?:emir_bebek:
:emir_bebek:sokakta kadınların biri elinde :emir_bebek:diğeri karnında:KK49:...Yolda koşuyor diğeri...:KK55:
Anneleri fazla çocuktan :emir_bebek::emir_bebek:bıkmış olmalı ki kedi yavrusu gibi ensesinden çekiyor özensizce onları....:KK14:
dünyanın en önemsiz şeyi gibi.....oysa sen öyle mi olacaksın?:KK43:
Sebebsiz mesnetsiz sıkıntılarla boğuşuyor yüreğim:KK43:...kabuslara yenik düşüyor RÜYALARIM.....:KK14:
oysa gülücüklerinle gülümsemekti hayalim......:KK5:
:KK5: GEL BE BEBEĞİM......:emir_bebek::emir_bebek:
Sen bana özlemi hasreti tattırdın daha gelmeden...daha gelmeden hakkıma girdin..AMA benim senin üzerinde analık hakkım olmayacak.Gel(ki eğer gelirsen)yaşantımıza katacağın NEŞE ile asıl sen beni borçlu kılacaksın varlığına karşı....
Biliyormusun BEBEĞİM :emir_bebek::emir_bebek:yeni doğan bebeklerin kulağına
"geldiğin yerlerde benim bebişimi gördün mü :emir_bebek::emir_bebek: ne zaman dünyaya geliş biletini alıp gelecek ?"
diye fısıldıyorum...
hiç konuşamıyorum bilsen...oysa dudaklarım sıcaklığına VE yavrum uyandın mı bebeğim demeye muhtaç..:emir_bebek:
:emir_bebek: Rüyalarımda senle birlikte olup uyanınca kaybediyorum...ne zaman senin sesinle uyanacağım ve ne zaman uyanınca seni kaybetmeyeceğim....:KK5:
peki.... bunca sözden sonrada hala gelmeye ikna olmadıysan sen bilirsin ....ama bil ki ben iyi bir anne olurum seçim senin...umarım anlarsın bir gün beni ve umarım o zaman iş işten geçmiş olmaz....
inatçı bebek ahh bebek :emir_bebek::emir_bebek:....Hayallerime bile yasak koyuyor baban...:KK43:
:KK43: her ay ümitlenip her regl döneminde yıkıldığım için bana seni düşünmeyi bile yasakladı....
hayalleri insanı hayal kırıklığına sürüklermiş diyor....
Hayallerimide kaybedersem yaşayamam ki.....Bir gelsen de babanı da şaşırtsan .......
Sana sevgilerimi öpücüklerimi gönderiyorum bebeğim.....:emir_bebek:
:emir_bebek: Ve ağlıyorum gel de dindir gözyaşlarımı......:KK43:
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bu yazıyı okuyunca çoook üzüldüm kızlar.........

ya aglatın beni melegim gel artık

X