Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende iyi sayılırım tatlım canım sıkılıyo sebepsiz olarak içimde bi huzursuzluk var niyeyse, neşelendirin azcık beni yaaa :)))))

rabbim hayırlara çıkarısn inşallh canım sıkkınrtını sen iyi düşünde iyi olsunnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

bende iyi sayılırım tatlım canım sıkılıyo sebepsiz olarak içimde bi huzursuzluk var niyeyse, neşelendirin azcık beni yaaa :)))))

bir söz vardır quzum her zaman kullanırım . kel ilacı olsa önce kendı başına sürermiş :)

canomm senın bat 19 du demı yanlıs hatrlamıyrum ?

rabbim hayırlara çıkarısn inşallh canım sıkkınrtını sen iyi düşünde iyi olsunnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

AMİN canım inşallah iyi şeyler olur,

bir söz vardır quzum her zaman kullanırım . kel ilacı olsa önce kendı başına sürermiş :)

canomm senın bat 19 du demı yanlıs hatrlamıyrum ?

ayy güldürdün tatlım beni :)))), senin niye canın sıkkın bakayım,
benim bat 17 si 2günüm kaldı pazar günü bakalım gelecek mi?

AMİN canım inşallah iyi şeyler olur,

ayy güldürdün tatlım beni :)))), senin niye canın sıkkın bakayım,
benim bat 17 si 2günüm kaldı pazar günü bakalım gelecek mi?

cano canimmmmmmmmmmmm insalah gelmeyecekkkk yaw bi güzel haber gelse arkasi corap sökügü gibi gelir ama :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:hadi hayirlisi olsunnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yasakhayalim bende seni buldum sandim kacmissin :KK53:

merhaba kizlar :KK3:

habbitem bulmazmi beni ucan kacan kurtulmaz elinden ben bilmezmiyimmmmm:KK53::KK53::KK53:hosgeldin loorim yeni mekanimizzz bura iste:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:yaw dün nere yetisecegimi sasirmistim böyle oldummmm:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:böyle kosturup durdum dünnn:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK9::KK9::KK9:

inş YASAKHAYALİM hepimizin göbüşü çifter çifter dolsun da babaları bez almaktab mama almaktan bıksınlar

:KK1:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ahhh inslalahh melekimmm:KK19:yaw doru bez ve mama almaktan yorulsunlar iyice:KK4::KK1:

tamam canım bende burada gezerimmm artıkkk :KK54::KK54::KK54::KK54: nasılsın iyimisinnnn nasıl geçti sevgili günün :KK16::KK16::KK16::KK16:

yeni mekanimm bura ilhannazim beni burda bulabilirsinn artikkkk..:KK53::KK53::KK53:

aaaaaaaaaa:KK30::KK30::KK30::KK30: hayırlı cumalar dilememişim yaaa :KK17::KK17::KK17: cumanız mübarek olsunnnn :KK54::KK54::KK54::KK54:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK4::KK4::KK4::KK4:saol kuzucukk:KK16::KK16::KK16::KK16:

Günaydın kızlar :)
cumanız mubarek olsun :*

seninde tatlibiberimmmmmmmm:KK16::KK16::KK16::KK16:sana tatlibiberim diyecem bundan sonraaa:KK54:

saol cano canimm seninde mübarek olsunnnn..valla iyiyiz diyelim iyi olalimmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun , nasılsınız bakalım?

Son düzenleme:
cano canimmmmmmmmmmmm insalah gelmeyecekkkk yaw bi güzel haber gelse arkasi corap sökügü gibi gelir ama :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:hadi hayirlisi olsunnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayyyy ağzından bal damlıyo :KK16: :KK16: tatlım inşallah gelmicek bu kırmızılar, evet çok haklısın birimiz güzel bi haber verse bak nasıl herkes arka arkaya hamile kalacak :)) :KK16:

yerim seni niye huzursuzmus benim canommmmm:KK30::KK30::KK30::KK30:normal cano canimmmm bat yaklasiyo..rabbim sikintini hayirlara cikarsinnn..:KK16::KK16::KK16::KK16:

bilmiyorum ki tatlım sebepsiz bir sıkıntı bende ki, dediğin gibi belki de bat ın yaklaşmasından dolayıdır bu sıkıntım,
sen nasılsın canım :KK16: :KK16: :KK16:

ayyyy ağzından bal damlıyo :KK16: :KK16: tatlım inşallah gelmicek bu kırmızılar, evet çok haklısın birimiz güzel bi haber verse bak nasıl herkes arka arkaya hamile kalacak :)) :KK16:

bilmiyorum ki tatlım sebepsiz bir sıkıntı bende ki, dediğin gibi belki de bat ın yaklaşmasından dolayıdır bu sıkıntım,
sen nasılsın canım :KK16: :KK16: :KK16:

canaoo canimm gelmisssssssss:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:saol canommmmm iyiyimm:KK8: kuzum sizleri gördükce dahada iyi oluyorummm:KK16::KK16::KK16::KK16:

ayyyyyyy canım benim bende seni ve hepinizi gördükçe mutlu oluyorum :KK9: :KK9: :KK9:
çok tatlısın tatlım, çok candansın, kendi tanıtırmısın biraz bana :)))

tanitimm cano canimmm:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:.

ben ankaraliyim ama almanyada yasiyommmmm:KK30:ilk bes yil coocuk istemedik erken evlenmistim aslinda esim degilde ben istememistim yasim 18 di..sonra son 3 yildir istedik ama 6 bebek kaybettimmm..tek sorun pihtilasma cikti.ignesini oluyorum hapini kullaniyorum tekrar kaybediyorumm:KK6:doktorlar deneyin vazgecmeyinn diyo...simdi martta tekrar arastirma yaptirtiracammm...3.düsügüme kadar calisyodumm sonra hamileliklerim hep riskli evde yatmam gerektigi icin calisamiyorum artik...cünkü her an hamile kalirim diye.:KK6:....iste benim hikayem böyle canommmmmm..simdi ise tekrar arastirmalar bitene kadar bebek isi ne biraz ara verdikkkk:KK6:

Son düzenleme:
hoşbulduk canım kız senin kayıp 6mı ben 5 zannediyodum
benm 5 tane kimyasalı sayarsak:26:

ekim topigine yazmistim sen okumamissin demekkiii..patoloji sonucum cikinca doktorumla görüstümmm ya dedim bebekler ne yaziyo sonucta dedimm..oda dediki ben 6.haftada farkettim sana söylememistim tek yumurta ikizleriydi dedi.:KK14:..o sirada birinin kalbi cok güzel atiyodu ama biri zayifti dedi..sen korkuyodun zaten eger diger randevuda düsük olmasaydi söyleyecektim dedi:KK6:sonucta hastalik yada kromozom bozuklugu cikmadi yani tam kesin degil aama kan pihtilasmasindan süpheniliyo:26:toplam bebek sayisi 6 ya cikti ikiz olmasiyla:26:ama hamilelik sayisi 5 ..

Son düzenleme:
X