Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw arkadaslarim gelirken oda gelsinmi senle tanismak istiyo dediler bende ne diyim tabi gelsin dedimmm:KK53::KK53::KK53::KK53:daha gelmediler bekliyommm:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

yani balım sende halısın evıne gelen mısafıre neden gelıyor dıyemmessın kı bu sefer dıger arkadasların alınırlar en güzelini yapmsısın bebegım sevılıyosun malum :KK4::KK4::KK4: :KK16: haha

yaw arkadaslarim gelirken oda gelsinmi senle tanismak istiyo dediler bende ne diyim tabi gelsin dedimmm:KK53::KK53::KK53::KK53:daha gelmediler bekliyommm:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

yani balım sende halısın evıne gelen mısafıre neden gelıyor dıyemmessın kı bu sefer dıger arkadasların alınırlar en güzelini yapmsısın bebegım sevılıyosun malum :KK4::KK4::KK4: :KK16: haha

kızlar evi tuttuk parasıda qayet uyqun . şimdilik evde taadilat var . boya parke doqalqaz döşemesi salı qunu falan taşncam inş. :)

tatlım hayırlısı olsun, inşallah huzurlu birşekilde güle güle oturursun evinde,
belki de ev uğurlu gelir hemen bebişte :emir_bebek: gelir ardından :))))

kiz yerim seni sacimida cekiyo hemde seviliyosun diyoo:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ooyyycanım sen burdamıısnnnn yawww sabahtan beri gözlerim seni aradıııı yawww :103::103::103::103: bak süpürgemi kullanmayıı öğrendimmm :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: ttnet bana net vereyince baya uğraştımm n asılımmm :KK55::KK55::KK55::KK55: özeldim yawww :KK54::KK54::KK54::KK54:

Benim reglim hala gelmedi test yaptim yine cikmadi. napam yarin dr mi gidem. Kotu bisey olmasin. regl gelsede baslasam yeni calismalara diyom

merhaba arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 7 aydır istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim.27 yaşındayım.geçen ay özel bir yerde yaptırdığım testte yumurtlama yok dendi o yüzden bu ay klomen kullandım ve güzel iki yumurtam oluştu.dünde progesteron testi yaptırdım oda güzel çıktı 31.41 diye.bat 14 şubat tam sevgiler günü o gün öğrensem hamile olduğumu eşime tam bi hediye olurr beklemek çok zor :KK43: ALLAH isteyen herkese bir an önce bebek nasip etsin yüm yakın arkadaşlarım hamile yada çocuğu var.bende milletin çocuklarını seviyorum deli gibi..hepimizinde bir an önce olur inşallahh..

ben gene hasta oldum hemde sürpriz yapayım dediğim sevgililer gününde .ben ne zaman hamile kalıcam yaaa :KK43:( çok ümitliydim bu aydan ama olmadı her zamanki gibii.bıktım artık :KK43:(

kızlaaaarrr selam hepinizeeee:KK16:
öncelikle hepppinizin sevgililer gününü kutlarım, 14 şubatın çok büyük bi önemi yok tarih olarak belki ama sevgiliye onu sevdiğimizi bir kez daha söylemek için bir vesile işte kutlamak gerekkkk:KK52:
okulda yoğunum hiç oturmaya fırsatım bile olmuyo neredeyse gün içinde o yüzden pek giremiyorum çok yoruluyorum ve çok üzülüyorum bu yoğunluğa...hassas her şeyi ciddiye alan biriyim milletin derdiyle dertleniyorum ve yumurtlama haftamda stres oluyorum başkaları yüzünden hep:KK14: keşke umursamaz ve kimseyi takmayan biri olsaydım, ama ne işimi ne öğrencilerimi ne de problem yaratan öğretmenleri takmadan edemiyorum işte..Allah evime huzur versin işte çekicem herhalde bu insanları napayım artık...

bu arada çok güzel bi şekilde şifayı da kaptım, beynim burnum, kulaklarımda nasıl bir basınç ve ağrı var anlatamam, inşallah bir an önce toparlarım. Ama okulda da grip salgını var bunca hasta çocuk arasında mikrop kapmamak mümkün değil:2:

kızlar evi tuttuk parasıda qayet uyqun . şimdilik evde taadilat var . boya parke doqalqaz döşemesi
salı qunu falan taşncam inş. :)

hayırlı uğurlu olsun tatlım, Allah afiyet, huzur, bereket versin birde yeni eve yeni bebekkkk:emir_bebek:

ben gene hasta oldum hemde sürpriz yapayım dediğim sevgililer gününde .ben ne zaman hamile kalıcam yaaa :KK43:( çok ümitliydim bu aydan ama olmadı her zamanki gibii.bıktım artık :KK43:(

kuzum topla kendini, önümüzdeki aylara bakıcaz artık durmak yok çalışıcaz, bol bol şevişicez napalımmmm:KK1:
bu bebekler ne nazlıymış yaa... Yarın öbür gün ergenlik bunalımlarında "ben mi istedim doğmayı" falan gibi salak cünleler kurarlarsa ağızlarına acı biber sürerim vallahi... ne çok uğraşıyoruz onlar için...

dip not: ergenlikte her annemle babamla çatıştığımda bu cümleyi kurardım. "herşeyime karışmayın, rahat bırakın beni, ben mi istedim sanki doğmayı vs..." ne salakmışım yaa.. ne kadar üzmüşüm pederle valideyi böyle..
anca anladım hallerini...
bu kadar uğraştığın yavrunu tabi koruyup kollamak ister insan..
bu dünyaya insan gibi insan olacak yavrular getirelim hepimiz, amin....:21:

Allahın izniyle bebek yapıcam diye ilaç da almıyorum nasıl geçiricem ben bu gribi?

bide bişey dicem kızlar; bu gün hep su gibi akıntım geldi, bu da demek oluyo ki yakında yumurtlayacağım, bu akşamın ovülaston testini yapim yazcam burdan ama bence 2-3 güne benim yumurta cillop gibi olur.

sizden tüyolar istiyorum ne yapayım diye.

benim şimdiye kadar yaptığım: ilişkiden yarım saat sonrasına kadar yataktan kalkmamak kalksam bile tuvaletimi yapmamak ve o bölgeyi su ile yıkamamak. tabi bu arada ilişki öncesinde besmele çekmeyi unutmuyoruz( ben bazen unutuyorum ama unutmamak lazım)...
regl bitişinden yumurtlamanın bitmesine kadar çekirdek türü kuruyemişler yemiyoruz(kabak çekirdeği, normal çekirdek, antep fıstığı vs...)
maydonoz, dereotu ve havucun da progesteronu yükselttiğini söylemişti bi arkadaş onları da tüketmiyorum.
hastayım diye adaçayı, ıhlamur falan içiyorum...

önerisi olan ya da "şunu yapma" diyeceğiniz birşey var mı kızlar?

ooyyycanım sen burdamıısnnnn yawww sabahtan beri gözlerim seni aradıııı yawww :103::103::103::103: bak süpürgemi kullanmayıı öğrendimmm :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: ttnet bana net vereyince baya uğraştımm n asılımmm :KK55::KK55::KK55::KK55: özeldim yawww :KK54::KK54::KK54::KK54:

burdayimm kuzucukk..:KK3::KK3::KK3::KK3:yaw cok geziyom ama:KK55::KK55::KK55::KK55:istediginde burda bulabilirsin artikkk:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:yaw bedne seni özledimmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Allahın izniyle bebek yapıcam diye ilaç da almıyorum nasıl geçiricem ben bu gribi?

bide bişey dicem kızlar; bu gün hep su gibi akıntım geldi, bu da demek oluyo ki yakında yumurtlayacağım, bu akşamın ovülaston testini yapim yazcam burdan ama bence 2-3 güne benim yumurta cillop gibi olur.

sizden tüyolar istiyorum ne yapayım diye.

benim şimdiye kadar yaptığım: ilişkiden yarım saat sonrasına kadar yataktan kalkmamak kalksam bile tuvaletimi yapmamak ve o bölgeyi su ile yıkamamak. tabi bu arada ilişki öncesinde besmele çekmeyi unutmuyoruz( ben bazen unutuyorum ama unutmamak lazım)...
regl bitişinden yumurtlamanın bitmesine kadar çekirdek türü kuruyemişler yemiyoruz(kabak çekirdeği, normal çekirdek, antep fıstığı vs...)
maydonoz, dereotu ve havucun da progesteronu yükselttiğini söylemişti bi arkadaş onları da tüketmiyorum.
hastayım diye adaçayı, ıhlamur falan içiyorum...

önerisi olan ya da "şunu yapma" diyeceğiniz birşey var mı kızlar?

pazartesi sevmezimmm valla su an aklima bisey gelmedi nerdeyse hepsini yazmissinn:KK53::KK53::KK53::KK53:yaw ama kabak cekirdegini esin yesin spermler icin cok faydaliii...:KK53:

oooyyy yasakhayal im de gelmişşşş...seni de görmeden çıkmayayım diyordum iyiki geldin..
paşam aradı hastayım ya yemek yapma dışarı çıkarız dedi ondan çıkıcaktım şimdi...
nasılsın canım? iyimisin bu gün?
ovü testimi dediğin üzere 6 da yapıyorum hep. baktım ki o akıntım uzayan akıntı şekline dönüşmüş ama testte silik tarzda çıktı çizgi kop koyu çıkmadı yani...ama inşallah bu günleri değerlendirebilirm Allahım bir aksilik çıkartma, misafir gelmesin, hastalığım geçsin, paşamın keyfi yerinde olsun vs... vs...

X