- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- Konu Sahibi cimcimegfb
edammm bundan sonra burda ara beni kuzummmmmmmmmmmmmmmmmsimdi misafirim gelcek daha konusuruzz oldu mu tatlimmmmmmmm
hehhehee sen nerdeysen bende ordayım :87:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
edammm bundan sonra burda ara beni kuzummmmmmmmmmmmmmmmmsimdi misafirim gelcek daha konusuruzz oldu mu tatlimmmmmmmm
hehhehee sen nerdeysen bende ordayım :87:
yerim seniiisimdik bide misafirim gelecek ne güzel konusuyoduk yawwcabuk gitselerdi baribide birisini hic tanimiyom simdik taniycammmmm nasi birikii
tamammm karabbierimm.inslalah evi begenirsenizzz
kızlar hepinize günaydın, nasılsınız bakalım bugün :))))
tatlım inşallah istediğin gibi bir ev bulursun da için rahat eder,
Nasıl yani tanımadıgın bırısı neden geliyorum bebegim ahhaha
kızlar evi tuttuk parasıda qayet uyqun . şimdilik evde taadilat var . boya parke doqalqaz döşemesi salı qunu falan taşncam inş. :)
yaw arkadaslarim gelirken oda gelsinmi senle tanismak istiyo dediler bende ne diyim tabi gelsin dedimmmdaha gelmediler bekliyommm
kiz yerim seni sacimida cekiyo hemde seviliyosun diyooyani balım sende halısın evıne gelen mısafıre neden gelıyor dıyemmessın kı bu sefer dıger arkadasların alınırlar en güzelini yapmsısın bebegım sevılıyosun malum haha
yaw arkadaslarim gelirken oda gelsinmi senle tanismak istiyo dediler bende ne diyim tabi gelsin dedimmmdaha gelmediler bekliyommm
kızlar evi tuttuk parasıda qayet uyqun . şimdilik evde taadilat var . boya parke doqalqaz döşemesi salı qunu falan taşncam inş. :)
kiz yerim seni sacimida cekiyo hemde seviliyosun diyoo
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza :) bende 7 aydır istiyorum 2 buçuk yıllık evliyim.27 yaşındayım.geçen ay özel bir yerde yaptırdığım testte yumurtlama yok dendi o yüzden bu ay klomen kullandım ve güzel iki yumurtam oluştu.dünde progesteron testi yaptırdım oda güzel çıktı 31.41 diye.bat 14 şubat tam sevgiler günü o gün öğrensem hamile olduğumu eşime tam bi hediye olurr beklemek çok zor ALLAH isteyen herkese bir an önce bebek nasip etsin yüm yakın arkadaşlarım hamile yada çocuğu var.bende milletin çocuklarını seviyorum deli gibi..hepimizinde bir an önce olur inşallahh..
Benim reglim hala gelmedi test yaptim yine cikmadi. napam yarin dr mi gidem. Kotu bisey olmasin. regl gelsede baslasam yeni calismalara diyom
kızlar evi tuttuk parasıda qayet uyqun . şimdilik evde taadilat var . boya parke doqalqaz döşemesi
salı qunu falan taşncam inş. :)
ben gene hasta oldum hemde sürpriz yapayım dediğim sevgililer gününde .ben ne zaman hamile kalıcam yaaa ( çok ümitliydim bu aydan ama olmadı her zamanki gibii.bıktım artık (
ooyyycanım sen burdamıısnnnn yawww sabahtan beri gözlerim seni aradıııı yawww :103::103::103::103: bak süpürgemi kullanmayıı öğrendimmm ttnet bana net vereyince baya uğraştımm n asılımmm özeldim yawww
Allahın izniyle bebek yapıcam diye ilaç da almıyorum nasıl geçiricem ben bu gribi?
bide bişey dicem kızlar; bu gün hep su gibi akıntım geldi, bu da demek oluyo ki yakında yumurtlayacağım, bu akşamın ovülaston testini yapim yazcam burdan ama bence 2-3 güne benim yumurta cillop gibi olur.
sizden tüyolar istiyorum ne yapayım diye.
benim şimdiye kadar yaptığım: ilişkiden yarım saat sonrasına kadar yataktan kalkmamak kalksam bile tuvaletimi yapmamak ve o bölgeyi su ile yıkamamak. tabi bu arada ilişki öncesinde besmele çekmeyi unutmuyoruz( ben bazen unutuyorum ama unutmamak lazım)...
regl bitişinden yumurtlamanın bitmesine kadar çekirdek türü kuruyemişler yemiyoruz(kabak çekirdeği, normal çekirdek, antep fıstığı vs...)
maydonoz, dereotu ve havucun da progesteronu yükselttiğini söylemişti bi arkadaş onları da tüketmiyorum.
hastayım diye adaçayı, ıhlamur falan içiyorum...
önerisi olan ya da "şunu yapma" diyeceğiniz birşey var mı kızlar?