Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kızlarrr günaydın hepinizeee...

İnşallah nikiyy ciğim ilk defa topik açıyorum heyecanlıyım biraz inşallah dolup taşar bu topiğe gelen herkesin bir bir bebeği olur ....
Benim de reglimin 3. günü :KK4:
Geçen ay eşime keçiboynuzu kürü yapmıştım faydalı olduğunu da söyledi ama bu ay sabah akşam gene o lezzetsiz şeyi içmesin diyorum dün internetten bitkisel bir karışım sipariş ettimm... tabi kendime de ovülasyon testi istedim... nikiyy bu ay olur dimiiiii???

canım bu güzel işte demekki sorun yok sadece uygun zamanda bir araya gelemiyor sizin yumurtayla sperm... Bence olmaması için hiç bir sebep yok. hadi bakaım hayırlısı bu ayyy:KK52:

evet canım o gun nezamn bılmıyorum inşllah gelır artık bebışş çok yoruldum :KK34:

canım gerçekten çok yorucu bu bebek işi... insanın motivasyonunu her yeni regl öyle bozuyo ki...
sen hangi kürleri uyguladın şimdiye kadar?

bı kac gune kadar gelcek gelcegının bıle bıle stres oluyorum ya ne bıçım bışey anlamadım sogan suyu, ballı tarcınlı çörek otu , elma yagı ,maydonoz buharıı , polenle bal karısımı, miskamber dıe bışey var onu karıştırddım balla yedım ama sonuç ortada canım:KK34:

bı kac gune kadar gelcek gelcegının bıle bıle stres oluyorum ya ne bıçım bışey anlamadım sogan suyu, ballı tarcınlı çörek otu , elma yagı ,maydonoz buharıı , polenle bal karısımı, miskamber dıe bışey var onu karıştırddım balla yedım ama sonuç ortada canım:KK34:

bal tarçın çörekotu yaptım geçen ay kendime, eşime de keçiboynuzu kürü....
ama benim şimdiye kadar ki en büyük talihsizliğim yumurtlama günlerini değerlendirememek... ya yanlış günü yumurtlama günü olarak değerlendirdik bu güne kadar ya da başka sebeplerden dolayı hep o günlerimiz boş geçti...
ovülasyon testi aldım bu ay da onunla takip edicem, inşallah olacak...

geçen ay ne fark ettim... ben mesela yumurtlama rahimi 17si diye biliyorum. 13-15-17-19 unda denerdim ama ovülasyon testine göre 22 sinde yumurtladım... değerlendiremedim o ayrı konu ama öncesinde hep boşuboşuna uğraşıyormuşuz bunu fark ettik, eşim de bende sinir olduk boşu boşuna uğraştığımız 8-9 aya:KK43:

bal tarçın çörekotu yaptım geçen ay kendime, eşime de keçiboynuzu kürü....
ama benim şimdiye kadar ki en büyük talihsizliğim yumurtlama günlerini değerlendirememek... ya yanlış günü yumurtlama günü olarak değerlendirdik bu güne kadar ya da başka sebeplerden dolayı hep o günlerimiz boş geçti...
ovülasyon testi aldım bu ay da onunla takip edicem, inşallah olacak...

geçen ay ne fark ettim... ben mesela yumurtlama rahimi 17si diye biliyorum. 13-15-17-19 unda denerdim ama ovülasyon testine göre 22 sinde yumurtladım... değerlendiremedim o ayrı konu ama öncesinde hep boşuboşuna uğraşıyormuşuz bunu fark ettik, eşim de bende sinir olduk boşu boşuna uğraştığımız 8-9 aya:KK43:

doktora gıdıp yumurta takıbı yaptırsan canım:KK34:

Evet en güzeli öyle olur biliyorum ama eşimi daha çok strese sokarım diye daha o aşamaya girmedim.. bi de çok daha maliyetli olur dimi? sen ne kadar veriyosun bu takip durumlarına?

özel hastaneye gıdıyorum sadece muayene ücretı verıyorum ilaç verırse onu alıyorum bırde baska bı ücret ödemıyorum

inşallah tutturursun canım bende kullanmıştım ama tutturamadım yınede

canım hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim... Bazen düşünüyorum ya olmayacaksa hiç diyorum ümitsizliğe kapılıyorum; sonra diyorum ki tabiki olacak Allahın izniyle..
Ne karışık ne çetrefilli duygular böyle...Birer birer çevremdekilerin doğum, gebelik haberlerini alıyorum çok seviniyorum dua ediyorum ama kendi adıma içim burkuluyo acaba ben ne zaman bu haberleri duyacağım diye...
Rabbim ne zaman verirse ben burada hazır ve nazır bekliyorum anne olacağım günü:KK6:

Selam hanimlar;
Hepimizin istediği sağlıklı, hayırlı, evimizin ve ailemizin neşesi olacak bir bebek...
Bu güne kadar çok ay saydım haziran temmuz ağustos.....ekim kasım ....ocak şubat, çok kür denedim, okuduğum her yeni bilgiyi uygulamaya çalıştım.
Çalışacağım da çünkü bu istek benim vazgeçebileceğim bir hayal değil.
Allah ın izniyle hangi ay olursa olsun burada bebeğimi sabırla bekleyeceğim...
Bu yolda benimle birlikte günlerini saymak isteyen herkesi topiğime beklerim.
Bilgi alışverişinde bulunalım, uyguladığımız kür ve metodları paylaşalım, birbirimize umut aşılayalım, batları sayalım, takılıp tökezlediğimiz moralimizin düştüğü yerde birbirimizin elinden tutalım istiyorum...

Haydi bu ilk topiğimdir, hayırlı uğurlu olsun hepimize hayal ettiğimiz bebeği getirsin.....

:KK55: Bu yolculukta hepimize şans diliyorum

topigin hayirli ve bol bebisli olsun canim:KK16::KK16::KK16:ama topik ismi cok güzel olmus önü acik bi ayla kisitlama yok yani:KK9:

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun hakkımızda ne diyeyim... Bazen düşünüyorum ya olmayacaksa hiç diyorum ümitsizliğe kapılıyorum; sonra diyorum ki tabiki olacak Allahın izniyle..
Ne karışık ne çetrefilli duygular böyle...Birer birer çevremdekilerin doğum, gebelik haberlerini alıyorum çok seviniyorum dua ediyorum ama kendi adıma içim burkuluyo acaba ben ne zaman bu haberleri duyacağım diye...
Rabbim ne zaman verirse ben burada hazır ve nazır bekliyorum anne olacağım günü:KK6:

Dusuncelerimiz o kadar benziye ki sanki bu yaziyi ben yazdim

topigin hayirli ve bol bebisli olsun canim:KK16::KK16::KK16:ama topik ismi cok güzel olmus önü acik bi ayla kisitlama yok yani:KK9:

çok sağol canım hoş geldin topiğimizeee:KK52:

baktım ki yılın neredeyse her ayında başka bir topikte alıyorum soluğu dedim ki ay kısıtlaması olmadan rahat rahat yazabileceğim bir topik olsun.. burayı günlük gibi kullanmak da istiyorum reglim şimdi yeni yeni bitiyor bir hafta sonra başlar bende kıpırdanmalar burayı daha da aktif kullanabilirim o zaman.. buraya uğrarsan birbirimizden haberimiz olur inşallah....
sen nasılsın? yumurtlama günlerinde olmalısın diye hatırlıyorum...:KK6:

çok sağol canım hoş geldin topiğimizeee:KK52:

baktım ki yılın neredeyse her ayında başka bir topikte alıyorum soluğu dedim ki ay kısıtlaması olmadan rahat rahat yazabileceğim bir topik olsun.. burayı günlük gibi kullanmak da istiyorum reglim şimdi yeni yeni bitiyor bir hafta sonra başlar bende kıpırdanmalar burayı daha da aktif kullanabilirim o zaman.. buraya uğrarsan birbirimizden haberimiz olur inşallah....
sen nasılsın? yumurtlama günlerinde olmalısın diye hatırlıyorum...:KK6:

hosbuldum pazartesim :KK9::KK9:yaw kusura bakam isminin kisaltilmisi yazdim daha kolayima geldide:KK52:iyi etmisin valla cok hosuma gitti topigin adi:KK9:doru söylüyosun bi ayla kisitli olmamali her ay bizim nasi olsa:KK53:hayirlisi olsun bu ay senin icin yeni baslyio o zaman..inslalah güzel haberini aliriz.:KK16::KK16::KK16::KK16:bende gelirim artikin cok sevdim burayi ismi cekti bikerem bide nickinde cok hosuma gitti..haftanin ilk gününü kimse sevmez herhalde:KK9:bende iyiym canim benim.....pazartesim nerden bildin yumurtlama günümde oldugumu:KK53::KK53::KK53:masalalh herseyi biliyon...:KK9::KK9::KK9:

hosbuldum pazartesim :KK9::KK9:yaw kusura bakam isminin kisaltilmisi yazdim daha kolayima geldide:KK52:iyi etmisin valla cok hosuma gitti topigin adi:KK9:doru söylüyosun bi ayla kisitli olmamali her ay bizim nasi olsa:KK53:hayirlisi olsun bu ay senin icin yeni baslyio o zaman..inslalah güzel haberini aliriz.:KK16::KK16::KK16::KK16:bende gelirim artikin cok sevdim burayi ismi cekti bikerem bide nickinde cok hosuma gitti..haftanin ilk gününü kimse sevmez herhalde:KK9:bende iyiym canim benim.....pazartesim nerden bildin yumurtlama günümde oldugumu:KK53::KK53::KK53:masalalh herseyi biliyon...:KK9::KK9::KK9:

kısaltma olarak yaz tabi canım kolayına gelir. vallahi nickim çok uzun ben bile giriş yazarken diyorum kendi kendime niye bu kadar uzun bi isim seçtim diyeee:KK52:
inşallah hepimizin güzel haberlerini alıcaz burda dua ediyorum hepimiz için rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin hepimize:KK6:
bu yumurtanın delisi oldum artık, yanımda işyerinde falan bile biri regl olduğunu dese ya da anlasam hemen kafamdan yumurtlama gününü hesaplar oldum Allah yardımcım olsun kafayı yiyorum mu ne yavaş yavaş:KK51:

X