- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Selemm kizlarrr nasilsiniz yaw benim gelen giden yok daha bu kirmizilarin gelmemesi beni biraz daha heyecanlandiyoo
Bende de ayni sabah kan verdim yarin cikacakmis sonuç. ama nasil alacağim yarin okulda işim akşama kadar çarşambada doktor yokmuş. nedsem okulu mu assam
harika bir haber bu desene teyze olacağız :) hemen hazırlıklara başlayalım :) patikler benden ben ellerimle örecem yiqenlerime her ilmikte sevgimi katarak
Oyyy insallah insallah insallahhhhhhhhh allahim yüzümüzü senin verdigin melekle guldur yaradan rabbimmm
Bende de ayni sabah kan verdim yarin cikacakmis sonuç. ama nasil alacağim yarin okulda işim akşama kadar çarşambada doktor yokmuş. nedsem okulu mu assam
bende hepinize dua ediyorum quzularım. ama ben anne olmakdan vazqeçtim yiğenlerimi sevmek istiyorum. anne olmayı biraz daha düşünmem gerektiğimi düşündüm dün gece inş sizin qüzel haberlernizi en kısa sürede alırım :)
yeri gögü yaradan rabbim inş sesini duyarda kısa zamanda cennet kokusunu çekersin quzummm içinee
Ahhh canim bunumu dusunuyosun bide tabiki git testtini al hem kafan daginikken nasil ders vereceksin ki
Bence vaz geçme fakat acelede etme. hayirlisiyla gelir allahin izniyle bebiş. Adım meryem hz. meryeme bebek nasip eden rabbimin bi bildiği vardir. "sizin hayir gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır." bu günden sonrada takmıyacağım fazla rabbim gönlümüze göre versin.
Evet canim vazgecmeyelim ama umudumuzu da yitirmeyelim.bende hep allahim hz meryem annemizin ve hz zekeriye peygamberimizin sana ettigi duayla bende senden hayirli saglikli sihatbi evlat ver diyorum. Sonra peygamber efendigimiz dogdugunda amine annemiz nasil sevindiyse benide oyle sevindir ey guzel rabbim diyorum
Sabah sağlik ocağinda bi kiz gördüm 2 yaşinda galiba minicik burun ağiz ne güzel yaratmışsin rabbim dedim. bende istiyoooommm da dedim içimden ;(
Sabah sağlik ocağinda bi kiz gördüm 2 yaşinda galiba minicik burun ağiz ne güzel yaratmışsin rabbim dedim. bende istiyoooommm da dedim içimden ;(
inş o güzel haberini nikiyyim le beraber alırsınız.
Aminn canim benim mersah senin kac gun surdu lekelenmen
Leke olmadi 9 unda olacaktim olmadi sadece dün akintim hafif pembemsi geldi. tek beni umutlandiran belirti diğer gebeliğimde gaz sancisi oldu normalde yoktur. şimdide olunca sadece ondan acaba mi diyorum
Aaaaa tam ustune gorme olwyi neyse insallah dogrudur canim da hamilesindir insallahh
Kimmis giizz o hemen banada desin benimde ikiz olsunİnşallah canim hepberaber.bir yerde birisi yazmis hep Allah isteyene çifter çifter versin diyormuş ikizi olmuş.
Yanliş oldu başkasina dua ederken kendinin ikiz olmuş. ikiz istermisiniz.Kimmis giizz o hemen banada desin benimde ikiz olsun