Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Selemm kizlarrr nasilsiniz yaw benim gelen giden yok daha bu kirmizilarin gelmemesi beni biraz daha heyecanlandiyoo

Bende de ayni sabah kan verdim yarin cikacakmis sonuç. ama nasil alacağim yarin okulda işim akşama kadar çarşambada doktor yokmuş. nedsem okulu mu assam

Bende de ayni sabah kan verdim yarin cikacakmis sonuç. ama nasil alacağim yarin okulda işim akşama kadar çarşambada doktor yokmuş. nedsem okulu mu assam

yiqenim için bir yarım saatlık okulu asmaktan birşey olmaz fıstığım :) as as anam as da qüzel haberini hemen paylaş bizimle

harika bir haber bu desene teyze olacağız :) hemen hazırlıklara başlayalım :) patikler benden ben ellerimle örecem yiqenlerime her ilmikte sevgimi katarak :KK16:

Oyyy insallah insallah insallahhhhhhhhh allahim yüzümüzü senin verdigin melekle guldur yaradan rabbimmm

Ahhh canim bunumu dusunuyosun bide tabiki git testtini al hem kafan daginikken nasil ders vereceksin ki

bende hepinize dua ediyorum quzularım. ama ben anne olmakdan vazqeçtim yiğenlerimi sevmek istiyorum. anne olmayı biraz daha düşünmem gerektiğimi düşündüm dün gece inş sizin qüzel haberlernizi en kısa sürede alırım :)

Bence vaz geçme fakat acelede etme. hayirlisiyla gelir allahin izniyle bebiş. Adım meryem hz. meryeme bebek nasip eden rabbimin bi bildiği vardir. "sizin hayir gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır." bu günden sonrada takmıyacağım fazla rabbim gönlümüze göre versin.

Bence vaz geçme fakat acelede etme. hayirlisiyla gelir allahin izniyle bebiş. Adım meryem hz. meryeme bebek nasip eden rabbimin bi bildiği vardir. "sizin hayir gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır." bu günden sonrada takmıyacağım fazla rabbim gönlümüze göre versin.

Evet canim vazgecmeyelim ama umudumuzu da yitirmeyelim.bende hep allahim hz meryem annemizin ve hz zekeriye peygamberimizin sana ettigi duayla bende senden hayirli saglikli sihatbi evlat ver diyorum. Sonra peygamber efendigimiz dogdugunda amine annemiz nasil sevindiyse benide oyle sevindir ey guzel rabbim diyorum:KK43::KK43:

Evet canim vazgecmeyelim ama umudumuzu da yitirmeyelim.bende hep allahim hz meryem annemizin ve hz zekeriye peygamberimizin sana ettigi duayla bende senden hayirli saglikli sihatbi evlat ver diyorum. Sonra peygamber efendigimiz dogdugunda amine annemiz nasil sevindiyse benide oyle sevindir ey guzel rabbim diyorum:KK43::KK43:

Sabah sağlik ocağinda bi kiz gördüm 2 yaşinda galiba minicik burun ağiz ne güzel yaratmışsin rabbim dedim. bende istiyoooommm da dedim içimden ;(

Aminn canim benim mersah senin kac gun surdu lekelenmen

Leke olmadi 9 unda olacaktim olmadi sadece dün akintim hafif pembemsi geldi. tek beni umutlandiran belirti diğer gebeliğimde gaz sancisi oldu normalde yoktur. şimdide olunca sadece ondan acaba mi diyorum

Leke olmadi 9 unda olacaktim olmadi sadece dün akintim hafif pembemsi geldi. tek beni umutlandiran belirti diğer gebeliğimde gaz sancisi oldu normalde yoktur. şimdide olunca sadece ondan acaba mi diyorum

Aaaaa tam ustune gorme olwyi neyse insallah dogrudur canim da hamilesindir insallahh

X