- 30 Ekim 2012
- 1.278
- 14
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım... ama ben idrarda çift çizgiyi görmeden kan testi yaptırmam. yaptıramam.
ama hep belirsiz kalıyo herşey
yarın bizim bile ne olacağımız garanti değilken bir iki günlük belirsizliği kaldırabilmek lazım...
sen gerçekten Allahın sınadığı yakın zamanda sıkıntılı bir süreç yaşamış birisin lütfen yanlış anlama beni.
kan testi niye yaptırmam biliyormusun kada çok küçük ihtimaller bile çıkıyor , o küçük ihtimali kan tahlili yakalar da benim vücudum kimyasal gebelik olak atarsa ben kendimi çok sorgularım. suçlarım. saçma sapan fikirlere dalarım biliyorum...
Allahtan istediğim reglim geciksin idrarda çıksın, ben bir kaç gün üst üste idrar tahlili yapayım.sonra gidip kan tahlili yaptırayım, doktora gideyim falan...
Allah gönlümüze göre versin tabiki
geçecek tatlım, lütfen sakinleşmeye çalış...öyle yapıyoum zaten hııçkıra hıçkıra ağlıyorum
ya bebek test işin bahanesi eşimin yanımda olmaması canımı yakıyorneyse kızlar hadın quzel seylerden konusalım kafamı daqıtmak ıstyorum yoksa hap atacam sakinleştirici onuda atmak ıstemıyorum hiç salak qbı yapıyor
ya bebek test işin bahanesi eşimin yanımda olmaması canımı yakıyorneyse kızlar hadın quzel seylerden konusalım kafamı daqıtmak ıstyorum yoksa hap atacam sakinleştirici onuda atmak ıstemıyorum hiç salak qbı yapıyor
yarın bizim bile ne olacağımız garanti değilken bir iki günlük belirsizliği kaldırabilmek lazım...
sen gerçekten Allahın sınadığı yakın zamanda sıkıntılı bir süreç yaşamış birisin lütfen yanlış anlama beni.
kan testi niye yaptırmam biliyormusun kada çok küçük ihtimaller bile çıkıyor , o küçük ihtimali kan tahlili yakalar da benim vücudum kimyasal gebelik olak atarsa ben kendimi çok sorgularım. suçlarım. saçma sapan fikirlere dalarım biliyorum...
Allahtan istediğim reglim geciksin idrarda çıksın, ben bir kaç gün üst üste idrar tahlili yapayım.sonra gidip kan tahlili yaptırayım, doktora gideyim falan...
Allah gönlümüze göre versin tabiki
geçecek tatlım, lütfen sakinleşmeye çalış...
TAMAM PAZARTESISEVMEZIM CANIM BENIM SAKİNLEŞCEM5 DK A GÜLÜCÜKLER SAÇACAM :)
Canim simdi sen beni saki lestirici olarak atarsan diyer kizlar besiz ne yapar sonra sen en iyisi o seylerden uzak dur onlar bi nevi uyusturucu zarar verme kendine
YERİM ben seni ya :) tamam tamam kızlar sensız kalmasın bende sakınlesıyım :)
tahmin ettim zaten. eşin ne iş yapıyor?
not: bu topikte hap yasakkkk
gülmek, eğlenmek hayal kurmak serbestttt
Kizlar ya bu cizgi isikta bariz belli oluyo ama korkuyorum ya yanlis diye
karabiberim benim canın sıkkınken dinlediğin bi şarkı varmı?
yoksa sana önerim nil karaibrahimgil den "peri" hep keyfimi yerine getirmiştir
karabiberim benim canın sıkkınken dinlediğin bi şarkı varmı?
yoksa sana önerim nil karaibrahimgil den "peri" hep keyfimi yerine getirmiştir
var quzum :) mahsun kırmızıqül yıkılmadım ayaktayım
ferhat tunç mavi yazma
ibo: hasret kaldımtam psikolojimi iyice bozacak seyler dinlerim sakınleşirim çok cinsdır bu huyum . cok mutluyken bılene slow arabesk dınlerım :) eşimle şarkımız bilene gökhan kırdar dayan kalbim dayan ve barış akarsu gözlerin gerisini sen düşün artık
nikiyy Kizlar ya bu cizgi isikta bariz belli oluyo ama korkuyorum ya yanlis diye[/QUOTE .!.:başka bi yerde okudum bazılarının kana hormon geç geçiyormuş sonra idrara ve biri böyle demişti ertesi gün kan testi yaptı çıktı. bence sende de var bişiler bakalım göreceğiz. hemde içime öyle doğuyo..
Kizlar ya bu cizgi isikta bariz belli oluyo ama korkuyorum ya yanlis diye
kuzum ya baska testın yok mu bırdaha yap valla ben merakdan olecem dua edıyorum bol bol ıns nikiymiz hamile olur saqlıklı bir evlat qetırır bizlerede yeqen :)
başka bi yerde okudum bazılarının kana hormon geç geçiyormuş sonra idrara ve biri böyle demişti ertesi gün kan testi yaptı çıktı. bence sende de var bişiler bakalım göreceğiz. hemde içime öyle doğuyo..
var quzum :) mahsun kırmızıqül yıkılmadım ayaktayım
ferhat tunç mavi yazma
ibo: hasret kaldımtam psikolojimi iyice bozacak seyler dinlerim sakınleşirim çok cinsdır bu huyum . cok mutluyken bılene slow arabesk dınlerım :) eşimle şarkımız bilene gökhan kırdar dayan kalbim dayan ve barış akarsu gözlerin gerisini sen düşün artık
aaaaaaaaaayyyyy melankoliiiiiiii ben hareketli insanım zevklerime de o yansımış duağan şeyler beni negatif etklier heeeppp
sen beni dinle bak iyi geliiir
kuzum ya baska testın yok mu bırdaha yap valla ben merakdan olecem dua edıyorum bol bol ıns nikiymiz hamile olur saqlıklı bir evlat qetırır bizlerede yeqen :)
başka bi yerde okudum bazılarının kana hormon geç geçiyormuş sonra idrara ve biri böyle demişti ertesi gün kan testi yaptı çıktı. bence sende de var bişiler bakalım göreceğiz. hemde içime öyle doğuyo..
Kizlar coook iyisiniz ya bilmiyorum ama 2 gun bekliyecem cunku hayal kirikligi istemiyorum artik bekli esim erken gidip eczaneden alirsa yarin yapabilirim
aaaaaaaaaayyyyy melankoliiiiiiii ben hareketli insanım zevklerime de o yansımış duağan şeyler beni negatif etklier heeeppp
bence de hareketli bişiler dinle bu olaylar psikolojik değil mi iyi bak kendine. bebek üzgün bir anne istemez dimi
nil'ede sinir oluyorum ya selçulu üni qeldiqinde konserine qitmiştik arkadaşlarla yağmura tutulduk cıp cıp olduk üstüne birde tranvay ın elekltırıqı qıttı yolda kaldıksaat qecenın 11 ı ne yapcamızı sasırdık arkadasımla neysekı 12 demeden evde olmusduk hep o qun aklıma qelıyor sınır oluyorum
Kizlar coook iyisiniz ya bilmiyorum ama 2 gun bekliyecem cunku hayal kirikligi istemiyorum artik bekli esim erken gidip eczaneden alirsa yarin yapabilirim
ya yine silik çıkarsa hep böyle arada mı kalacaksın test garanti yapsan bence
bence de hareketli bişiler dinle bu olaylar psikolojik değil mi iyi bak kendine. bebek üzgün bir anne istemez dimi
dinliyorum quzularım nil i merak etmeyın5 dk doldu qülücükler saçmaya başladım
kızlar yarın pazartesi ve tahmin edersiniz ki pazartesileri hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sevmiyorum, sendromum başladı bile,içim sıkılıyo...
hemde tatilimin son günüydüüü
duşumu aldım, kıyafetimi ayakkabılarımı hazırladım, öğrencilikten beri her pazar aynıyım...
yavaş yavaş çıkmam gerekiyor ama sizi de hiiiç bırakmak istemiyorum