- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.141
tesekkürler loorimm osenin gönlünün güzelli sende benim icin öylesin canim kardesimmm
ruh ikizim benimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkürler loorimm osenin gönlünün güzelli sende benim icin öylesin canim kardesimmm
Getir canıM , TÜM ARKADAŞLARA UĞURLU GELSİN İNşllh.....KIZlar benim bebiş var ama.....ben bu topigin uguru oliyim bence ugur getiriyim size
inşllah canım......Burası bol boll sağlıklı bebişlerle dolsun.......BEn azcık takTİK vereyiM SİZE......tesekkür ederim o sizin tatliliginizzzzcok utandim ne diyecegimi bilemedimmm:78::78::78::78::79::79::79:
inslalah dahada cok olacak ruyambusemmmrabbim kimsenin kucagini boskoymasinn inslalahhh
hancegin sen neredeydin :26:
ben koydum kafaya istanbuldaysan gelicem
bak sana diyeceklerim var yeni bi haber aldık amcamızın gelini 1 oğlu var ardından 2 düşük yapmıştı pıhtılaşma cıktı genetik uzmanı iğneye gerek yok aspirin bile içme günde 3 tane folik asit al demiş banada aynısını demişti şimdi bebeği 16 haftalık fln olmuş bendemi aynısını yapsam ama kadın doğumcu önlem için iğne vermem lazım diyo bilemedim şimdi denesekmi acaba :26:gumusümde geldiiiiiselammmmm yawrukusss hosgeldinnnnnn
Getir canıM , TÜM ARKADAŞLARA UĞURLU GELSİN İNşllh.....KIZlar benim bebiş var ama.....
ne işin var demeyin bir de bana korktum bak şimdi....:18::18:
inşllah canım......Burası bol boll sağlıklı bebişlerle dolsun.......BEn azcık takTİK vereyiM SİZE......
Antalyadayım bebeğim ben,istanbula gelen burayada gelir dimi??Buraya beklerim bebişin büyüsün biraz uçmaya izin al doktorundan yaza doğru gel oooooooh herşeyde bol olur ne istersen yaparım sana
Şehriyeleri yaktım iyimi
Balllarmmm napıosunuzzzzzzzz yaa yemek yapıcam dıye gelemedm guzel sohbetınıze sımdıde yemek yıyecez esımlee bekleyın benı gelıcem yemekten sonra
bu ayda olmadi ekimde anne olmak dilegi ile olan topikteydim ki haksizliklar karsisi ciktim oradan...Artik buradayimm
ben biliyodum da niye sormusum onu anlamadim teyzesi bebisimiz dogsun o zaman tatile geldigimizde geliriz sanada ellerinden opturmeye
yandi kizin sehriyeleri yaaa
edammm ben cekirdek citliyorumm
hadi size afiyet olsunnnn
seni transfer ettik desene...
inşallah buarada huzur, muhabbet hep böyle sürer ben hepinizi çok sevdim
hosgeldin ruya canimm..doru vala bugün costu topikk..melekimmm bi gözüküyo bi kayboluyoo
Maşallh yaaa ne çok ilerlemişiniz kızlar.....Sabah girdimden beri 20 syfa gitmişiniz heralde......... ...
Yetişilmez size............
MELEĞİM nerde.......melek181 nerdesin arkadaşım.....???
neden balımmmmmmmmm corba mı yapacaktınnn bende sehrıye corbası yaptım tatlımmm olsun bıtanem sen yanma onlar yansınn
Her zaman beklerim bitanemm beniimm,elma çekirdeğimizi yeriz o zaman:)))
Sizin canınız sağolsun canlarım döktüm yıkadım tencereyi yenisini yaptım hemencik ooooh mis ocaktalar şimdi pirinclerle beraber kaynatıyorlar:)))
hiç pas vermiyosun sanki tanımıyo bak bakinsallah tatlimmmmm bende seni sevdimmm
bak sana diyeceklerim var yeni bi haber aldık amcamızın gelini 1 oğlu var ardından 2 düşük yapmıştı pıhtılaşma cıktı genetik uzmanı iğneye gerek yok aspirin bile içme günde 3 tane folik asit al demiş banada aynısını demişti şimdi bebeği 16 haftalık fln olmuş bendemi aynısını yapsam ama kadın doğumcu önlem için iğne vermem lazım diyo bilemedim şimdi denesekmi acaba :26:
onda ve bende mthfr heterezigot var sadece