Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben bu topigin uguru oliyim bence ugur getiriyim size:nazar::nazar: :KK9::KK9:
Getir canıM , TÜM ARKADAŞLARA UĞURLU GELSİN İNşllh.....KIZlar benim bebiş var ama.....:KK3:
:KK3::KK3::KK3: ne işin var demeyin bir de bana korktum bak şimdi....:18::18:
tesekkür ederim o sizin tatliliginizzzz:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:cok utandim ne diyecegimi bilemedimmm:78::78::78::78::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::KK73::KK73::79::79::79::KK3::KK3::KK3:

inslalah dahada cok olacak ruyambusemmm:KK9::KK9:rabbim kimsenin kucagini boskoymasinn inslalahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
inşllah canım......Burası bol boll sağlıklı bebişlerle dolsun.......BEn azcık takTİK vereyiM SİZE......:KK9:
:KK9::KK9::KK9:

hancegin sen neredeydin :26:

ben koydum kafaya istanbuldaysan gelicem:KK52:

Antalyadayım bebeğim ben,istanbula gelen burayada gelir dimi??Buraya beklerim bebişin büyüsün biraz uçmaya izin al doktorundan yaza doğru gel oooooooh herşeyde bol olur ne istersen yaparım sana

gumusümde geldiiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:selammmmm yawrukusss hosgeldinnnnnn:KK16::KK16:
bak sana diyeceklerim var yeni bi haber aldık amcamızın gelini 1 oğlu var ardından 2 düşük yapmıştı pıhtılaşma cıktı genetik uzmanı iğneye gerek yok aspirin bile içme günde 3 tane folik asit al demiş banada aynısını demişti şimdi bebeği 16 haftalık fln olmuş bendemi aynısını yapsam ama kadın doğumcu önlem için iğne vermem lazım diyo bilemedim şimdi denesekmi acaba :26:
onda ve bende mthfr heterezigot var sadece

Getir canıM , TÜM ARKADAŞLARA UĞURLU GELSİN İNşllh.....KIZlar benim bebiş var ama.....:KK3:
:KK3::KK3::KK3: ne işin var demeyin bir de bana korktum bak şimdi....:18::18:

inşllah canım......Burası bol boll sağlıklı bebişlerle dolsun.......BEn azcık takTİK vereyiM SİZE......:KK9:
:KK9::KK9::KK9:

canim benim ne olucak isteyen istedigi yere yazar muhabbet eder sende burada ol bundan sonra muhabbet edelim hazir deneyimlerinden de yararlaniriz :KK52:

Antalyadayım bebeğim ben,istanbula gelen burayada gelir dimi??Buraya beklerim bebişin büyüsün biraz uçmaya izin al doktorundan yaza doğru gel oooooooh herşeyde bol olur ne istersen yaparım sana

ben biliyodum da niye sormusum onu anlamadim teyzesi bebisimiz dogsun o zaman tatile geldigimizde geliriz sanada ellerinden opturmeye :KK9:

yandi kizin sehriyeleri yaaa :KK31:

Balllarmmm napıosunuzzzzzzzz yaa yemek yapıcam dıye gelemedm guzel sohbetınıze sımdıde yemek yıyecez esımlee bekleyın benı gelıcem yemekten sonra :KK52:

ben biliyodum da niye sormusum onu anlamadim teyzesi bebisimiz dogsun o zaman tatile geldigimizde geliriz sanada ellerinden opturmeye :KK9:

yandi kizin sehriyeleri yaaa :KK31:

Her zaman beklerim bitanemm beniimm,elma çekirdeğimizi yeriz o zaman:)))

Sizin canınız sağolsun canlarım döktüm yıkadım tencereyi yenisini yaptım hemencik ooooh mis ocaktalar şimdi pirinclerle beraber kaynatıyorlar:)))

canım tüm güzel sözleri hak ediyorsun katılıyorum diğer arkadaşlara Rabbim gönlünün temizliği gibi ak pak bir aile nasip etsin sana içinde boy boy bebeklerinleeee:21:

hosgeldin ruya canimm..doru vala bugün costu topikk..:KK9::KK9:melekimmm bi gözüküyo bi kayboluyoo:KK53::KK53:

Maşallh yaaa ne çok ilerlemişiniz kızlar.....Sabah girdimden beri 20 syfa gitmişiniz heralde.........:KK16: ...
Yetişilmez size............
MELEĞİM nerde.......melek181 nerdesin arkadaşım.....???

burdayım fıstıklarım burdayım.....
bugün işim çoktu çamaşır şu bu hiç bitmiyo valla okudum okudum çıktım....
şimdide tatlı yapıyorum az kalsın yakıyodum az önce :KK53:

Her zaman beklerim bitanemm beniimm,elma çekirdeğimizi yeriz o zaman:)))

Sizin canınız sağolsun canlarım döktüm yıkadım tencereyi yenisini yaptım hemencik ooooh mis ocaktalar şimdi pirinclerle beraber kaynatıyorlar:)))

hancegimmm iste her zaman fark atiyosunnnn balimmmmmm :KK54:

bak sana diyeceklerim var yeni bi haber aldık amcamızın gelini 1 oğlu var ardından 2 düşük yapmıştı pıhtılaşma cıktı genetik uzmanı iğneye gerek yok aspirin bile içme günde 3 tane folik asit al demiş banada aynısını demişti şimdi bebeği 16 haftalık fln olmuş bendemi aynısını yapsam ama kadın doğumcu önlem için iğne vermem lazım diyo bilemedim şimdi denesekmi acaba :26:
onda ve bende mthfr heterezigot var sadece

gercektenmi canimm:KK53::KK53::KK53:yaw valla tamam benimki farkli faktörlerde ama igneyle 3 kere hüsran yasadim acaba bende bi ignesizmi devam etsemmmm..:KK53::KK53::KK53:aspirin hep kanama yapar diyolar aslinda benim hematoloji doktorum hic icme dedi..ne hamilelikte nede hamilelik disinda alma dedi o kesin kanama yapar dedii..kadin dogumcu dedigi icin yutuyodummm..acep simdi biraksammi aklim karistii:KK53::KK53:

Son düzenleme:
X