Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldin ruya canimm..doru vala bugün costu topikk..:KK9::KK9:melekimmm bi gözüküyo bi kayboluyoo:KK53::KK53:

Yasak hayal ,, canım çok duydum metini melekden....Çok tatlı ve espirili dedi senin için.....KIzzz öylemisin gerçekten..:KK69::KK69::KK69:.
Aaaaaa ne gÜZEL aranızda hamile de var.....TOpiĞİNİZE bebişlER gelmeye başladı demek....Hayırlı olsun ....:KK49:
:KK49::KK49::KK49: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hancekimmm ah sana bi yakin olsaydik loorimleee:KK52::KK52:yaw masallah senin yemeklerde hazirrr:KK9::KK9::KK9:

Evet ya keşkem yakın olsaydık ben size neler neler yapardımm:))))Cuma kankamın istemesi var onada yaprak sarma yapıcamm özel istek üzerine:)))))Canınız çekmesin resmini eklerim napiim burdan o kadar oluyooo

Yasak hayal ,, canım çok duydum metini melekden....Çok tatlı ve espirili dedi senin için.....KIzzz öylemisin gerçekten..:KK69::KK69::KK69:.
Aaaaaa ne gÜZEL aranızda hamile de var.....TOpiĞİNİZE bebişlER gelmeye başladı demek....Hayırlı olsun ....:KK49:

ben bu topigin uguru oliyim bence ugur getiriyim size:nazar::nazar: :KK9::KK9:

Evet ya keşkem yakın olsaydık ben size neler neler yapardımm:))))Cuma kankamın istemesi var onada yaprak sarma yapıcamm özel istek üzerine:)))))Canınız çekmesin resmini eklerim napiim burdan o kadar oluyooo

hancegin sen neredeydin :26:

ben koydum kafaya istanbuldaysan gelicem:KK52:

Ben pilava başliiim artıkın kızlarrr,yemekten sonra koşa koşa uça uça geliciiim açın kolları ben inişe geçerkene okkk:KK54::KK54::KK54:

tesekkür ederim o sizin tatliliginizzzz:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:cok utandim ne diyecegimi bilemedimmm:78::78::78::78::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::KK73::KK73::79::79::79::KK3::KK3::KK3:

inslalah dahada cok olacak ruyambusemmm:KK9::KK9:rabbim kimsenin kucagini boskoymasinn inslalahhh:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Ohh Ohh Kuzularımm Topiğimizdee cıvıll cıvıll Maşallah:nazar::nazar::nazar:
Yetişemiyorum kızlar sizee birazz yavaş uçunn:KK9::KK9::KK9::21::21::21::KK54::KK54::KK54:

Son düzenleme:
Ben pilava başliiim artıkın kızlarrr,yemekten sonra koşa koşa uça uça geliciiim açın kolları ben inişe geçerkene okkk:KK54::KK54::KK54:

yaw benim canim hic yeemege baslamk istemiyoo:KK4::KK4::KK4:hancekimmm senin bu hamaratliginin yarisi bende olsaydi keske yawww:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:tamaam simdiden acik kollarim bekliyommmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

gercekten te oyle biri arkadasim ici disi ozu sozu bir o yuzden onu coooooooook seviyorumm :KK16::KK16::KK16:

Bencede cananımm yaaa yazdığından beri klım takıldı ya öncekinde ya şimdikinde bir problem var sanki ama bilemiyorum,bencede batını bekle bakalım inşallah hayırlı haberlerle senin içinde seviniriz burda bitanemmm,diğer bebeğin 7 yaşındamıydı cananım???

Yok canım 3 ü geçen ay doldurdu.4,5 yıllık evliyim ben :)

X