- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.021
çayla edaaammm gelenleri katık yapsınlarrrdavetsiz bukadar oluoo
karabiberimde masallahh gecmisi okumuss sende hosgeldin tatlibiberimmmmmmm
evet canım benim diğer aylardada kullandım ben klomen ama inş. bu ay faydasını görürüm artık :)))
çok haklısın hayırlısı böyleymiş diyorum bende gelmesi de iyi bir yandan gelmeyince de sıkıntı yapıyorum,
sabır dersen elbette sabretmeye çalışıyoruz ama bir an geliyor o sabır tükeniyor işte, sende durum nasıl tatlım,
amin rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah :)))
karabiberim nasılsın canım?, var mı gelen giden ben adet oldun cumartesi, sizi teyze yapamadım bu ay inşallah gelecek ay güzel haberler alırız hep birlikte :)))))
fazla içme kuşum
bu günlerde ben bıraktım çok tiryakiydim bende
çayla edaaammm gelenleri katık yapsınlarrrdavetsiz bukadar oluoo
geldilerrrryaw icmedim hancekimmmmmmmmmmmmm ben icmistim dedimm siz buyurun hadi icin dedimm
ilhannnazimm sen nereliydin yaww..katigi bizimm oralarda kullanirdaa
hoşbuldum canım benımmmmmmmmm
qelen qıden yok 1 haftadır hız kesmeden calısmalar devam edıyorum .d 3 qun sonra test yapcam ıns quzel haber verebılırım sıze
Cadısın sen yaaa habibtemmm benim bidenecikim:)))Burda içilen kahveyle o bir olurmu heç aaaaa gel sen burda içelim onlar içsin kendileri
bulgaristanlıyım canımmm ben orda doğmuşum ama 5 yaşında gelmişim buraya şimdi yazları giorummsen nerdenn datlımmm
ahahhahahiyi fikirrr tşk ederım tatlımm hahaha bukadarmı derlerse davetsız mısafırsınız ancak bukadar derımmmm mısafır umdugunu deııll buldugunu yerms hemde dimiii kızlarrr ya saka maka mısafırı cok severımmm yaa evde ne varsa hıc cekınmeden onlerıne koyarımmm yemem ama yedırmyı cok severımmmm
hayılısı olsun canım inş . gelmez kırmızılarrr
alla alla nasi yani valla sasirdim hani regle bi iki gün kalsa neyse diyecemde bu kadar erken birden düsmesine cok sasirdimm
bende nescafekoliktimmm canımm günde 10-15 tane içersimmmsonra baktım eriorummm kilo kaybı hatsafadaa kocişimde resti çeti şimdi içmioruım hiçç belki ayda 1 oda misafirlikte isem yada ar.lrala isem ama işte türk kahvesi 2 tane kesin içorummm doktorda günde 1-2 den zarar gelmes demiştii hani bir söz varya azı karar çoğu zarar değin gibi dikkat etmek lazımm
öylemi bak bilmiyodummm senin orda dogdugunuubaya uzagiz ama bizdede katik derler ..ben aslen ankaraliyimmm
heh ayne öle canımmm napcan başka ne varsa hazır kek mek koy önlerine bende ev yapımı bişey olmadığında hazır kek kubariye doludurrr bende belki birgün davetsiz misafirim gelir die tutorum ama 9 aydır burdayım hiç gelen yok bayatlamasın die ben yiyiorummm
ılhanazım ben qecen salı bıttım . qecen salıdan ıtıbaren basladım calısmalara . kızlar ne dıycem adetten hemen sonra yapılan calısmalardada hamıle kalınabılınıyormus
biizm köken konyaya dayanıor canım biizmkilerin dilene oradan yerleşmiştirsen ank.lısın ama almanyadasın değğilmi canım hiç gelmiosmuusn türkiyeye
aaaa öle miiiiiiiiiiii ben hiç bilmiordummm yawwwaklımda bulunsun canım saolll bende çalışmalara başladığımda kırmızıları uğrladıktan sonra çalayım start ziliini
Meleğimm yazını bulup kopyalayamadım pardonnn:)))Ben burada paylaşıyorum sadece bitanemm sabah 1 fincan bide yemekten sonra eşimle içerim,ama 1 hafta öncesine kadar büyük kupalarda içerdim 2 taneyi bile şimdi küçülttüm fincanı eşim bile diyor ne bu yaaa minnacık fincanda yapıyorsun bişey anlamıyorum ben bundan diyo ama benim azaltmam için hmmmm böyle daha iyiyimiş be iç iç aşkım afiyet olsun diyo..
Ayy ilhannazım ne kadar ortak noktamız çıkıyor seninle bende evlenmeden önce tam bir nescafe koliktim 1 fincana yemek kaşıklarıyla atardım o derece nescafeyi kiloluk tenekelerde her hafta alırdım neredeyse ama evlendikten sonra eşim tarafından nescafe yasaklandı şimdi türk kahvesi içiyorum oda küçüldü küçüldü minnacık oldu(((Sonra ne içicem merak ediyorum:))))