Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Aynen öyle beni çok kıskanıyor serseri eee annesiyimya ben onun 1 aylık va vardı ya yoktu bana geldiğinde annesi biliyor beni,ama eşimden aklı çıkıyor:)))Benimde tek vazgeçilmez çiçeğimdir başkada çiçek sevmem zaten öyle gülmüş orkideymiş..Benim isteme çiçeğimde nişan çiçeğim düğünde el buketim masamdaki çiçeklerim araba çiçeğine kadar papatyaydı,benim eşimde hep özel günlerde canı istediğinde tek aldığı çiçek papatyadır:)))Ayyy canım kocişim benim içimden geldi bugün ona en sevdiği yemeği yapiiim:))))

maşşahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canımmmm Allah kocişlerimi korusunn şüküler olsun eş konusunda çok şanlıyımmm o kadar merhamatlli sevecen kii Rabbim onu eksik etmein başımdannn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canommm ben dün seni sordumm kuzum benim görmemissin ama:KK9::KK9:yaw göremeyince merak ediyorum valla.alistim iyice sizleree:KK16::KK16:

masalalh kirmizilar gününde gelmis sayilirr:KK30::KK30:klomenle cok hamile kalan var inslaalh darisi basinaa:KK8:

yaw topik masalalh cok canlandi cok yeni gelen kizlar var bereket geldi topigee:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

evet canım benim diğer aylardada kullandım ben klomen ama inş. bu ay faydasını görürüm artık :)))

canlarr ikiniz içinde hayırlı olan buymuşş sıkmayın kendinizii kısmet bu işlerrr :KK16::KK16::KK16::KK16: elbet olacak Allah ol dedikten sonra ne engel olabilir sadece sabır birazda fazla umuttt :KK16::KK16::KK16::KK16: Rabbim hepimize versin İNŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar:

çok haklısın hayırlısı böyleymiş diyorum bende gelmesi de iyi bir yandan gelmeyince de sıkıntı yapıyorum,
sabır dersen elbette sabretmeye çalışıyoruz ama bir an geliyor o sabır tükeniyor işte, sende durum nasıl tatlım,

amin rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah :)))

karabiberim nasılsın canım?, var mı gelen giden ben adet oldun cumartesi, sizi teyze yapamadım bu ay inşallah gelecek ay güzel haberler alırız hep birlikte :)))))

canlarımmmm kurabıyenın kokusunu alan komsularımmm kapımı çalamaya basladılar wallaha ev dol 7 kısıyızzz obowww fazlada yapmamısıtım napacam bılememmm :KK52::KK52: walllahaaa akıl verın kaçamaktann gırıyorummmm :KK53::KK53::KK53:

Dün yolda neredeyse heryerde papatya vardı eşim durayım istersen topla dedi bu topuklarla bu kıyafetle nasıl gireyim toprağın içine dedim vazgeçtik toplamaktan bende papatya manyağıyım başka çiçek olmasın bana sadece papatya olsun geçen yaz balkonumun heryeri papatya doluydu:))Bu senede yaparım inşallah...Evet silver çiçekten daha iyi tabiki konuşurda benimle resmen ben sorarım o ıııııh der kızarım ııııııh der biz eşimle öpüşürken hoooop aramıza girer:)) yemek ister ııııııh,ot ymek ister balkon kapısının önünde ııııh oooo saymaya kalksam o kadar çok şeyleri varki,ben hüzünlendiğimde mesela ağlarsam eğer hemen kucağımda biter yanağımı okşar ellerimi yalar üzülme ben varım der gibi,kız bu sevilmezde napılır,senin içinde sıkıştırdım öptüm şimdi ıııııh diyip kucağımda şekil değiştirip yattı yine uyuyo sıpam:)))))

ayy gercektenmi hancekimm:KK53::KK53:masalalahh kara oglan herseyi biliyo:KK52::KK52:arkadas gibi vallaa..:KK9:

demekk antalyada papatya cikti :KK53::KK53:yaw valla hayat antalyada:KK53::KK53:

öylemii:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:olsun seninde bizlerin varizzzz hergün evine konuk oluyozzzz:KK52::KK52:

evet canım valla nasıl mutlu oluorum anlatamam eşime bahsediorumm sitede arkadaşlarım var şöle böle die :KK16::KK16::KK16::KK16: oda sevinio valla benim için kürtajdan sonra içime kapanırım die çok endişeleniodu ama şimdi çok rahat :KK8::KK8::KK8::KK8: sayanizde :KK54::KK54:

canlarımmmm kurabıyenın kokusunu alan komsularımmm kapımı çalamaya basladılar wallaha ev dol 7 kısıyızzz obowww fazlada yapmamısıtım napacam bılememmm :KK52::KK52: walllahaaa akıl verın kaçamaktann gırıyorummmm :KK53::KK53::KK53:

:KK52::KK52::KK52::KK52:bende kacamak yapip iki bisey yazip iceri giriyom sonra mutfaga gelip bisey yazip kaciyom yinee:KK55::KK55::KK55::KK55:

çayla edaaammm gelenleri katık yapsınlarrr :KK56::KK56::KK56::KK56: davetsiz bukadar oluoo :KK56::KK56::KK56::KK56:

evet canım valla nasıl mutlu oluorum anlatamam eşime bahsediorumm sitede arkadaşlarım var şöle böle die :KK16::KK16::KK16::KK16: oda sevinio valla benim için kürtajdan sonra içime kapanırım die çok endişeleniodu ama şimdi çok rahat :KK8::KK8::KK8::KK8: sayanizde :KK54::KK54:

yerim seni iicine kapanma gel buraya bosalt iciniii:KK52::KK52::KK52:

yaw misafirlere siz oturun yeyin mutfakta isim var diyomm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
maşşahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canımmmm Allah kocişlerimi korusunn şüküler olsun eş konusunda çok şanlıyımmm o kadar merhamatlli sevecen kii Rabbim onu eksik etmein başımdannn :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Amiiiiiiiin canımmm,aynen benim eşimde öyledir,7si doğumgünüydü kayınvalidemi aradım annecim iyiki doğurmuşsun bu deliyi teşekkür ederim dedim nasıl ağladı kıyamam...Aynen bitanem şanslı olduğumu düşünüyorum bende:KK16::KK16:

evet canım benim diğer aylardada kullandım ben klomen ama inş. bu ay faydasını görürüm artık :)))

çok haklısın hayırlısı böyleymiş diyorum bende gelmesi de iyi bir yandan gelmeyince de sıkıntı yapıyorum,
sabır dersen elbette sabretmeye çalışıyoruz ama bir an geliyor o sabır tükeniyor işte, sende durum nasıl tatlım,

amin rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah :)))

karabiberim nasılsın canım?, var mı gelen giden ben adet oldun cumartesi, sizi teyze yapamadım bu ay inşallah gelecek ay güzel haberler alırız hep birlikte :)))))

öyle tabi canım ama hiç bişyin insan başına ansız ve sebebsiz gelmediğni düşünüorum bende 3 hafta önce bebeğim karnımda öldü aldılarr böle birden çöktüm isyan edesim bile geldi ama sonra durdum dşündümm eminim dedim bir sebebi vardı belki biraz daha beklese sağlıksız olcaktı yada Allah vermesin 8 haftalık değilde 8 aylıkkkende ölebilirdi beterin beteri var Rabbim taşıyamayacağımız dan fazla dert vermesinn inşallah :KK31::KK31::KK31:

Evet canımm yaa maşallah çok güzel kokuyo :)))Ee öyle çat kapı gelene 1 -2 tane düşer çayın yada kahvenin yannda :)))Neli yaptın gülüm???

X