hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

hmm hayırlısı cnm kg konusuna gelince ben hamile oldugumdan bu yana kendime dur diyemiyorum zaten sonra diyorumki çnemli olan bebişim ben 17 kg almıştım emzırdim eridim cnm dert etme Allah başka sıkıntı vermesin inşlh iidir dr na güven

Gunaydin canim sana birsey sorucaktm biz bebek bezi aldik slepyin 1 numara yaziyor ustunde 0 3 kg yaziyor birde 2 numarasi varmis oda 2 5 kilo icin aceba biz yanlismi almisiz 0 3 kg dogunca bebege olurmu yoksa bu prematureler icinmi bi bilgin varmi
kız nie slpey aldın pirima çok ii alıvaktın yeni doğanı kafan rahat edicekti hem erken demi daha sana
Gunaydin canim sana birsey sorucaktm biz bebek bezi aldik slepyin 1 numara yaziyor ustunde 0 3 kg yaziyor birde 2 numarasi varmis oda 2 5 kilo icin aceba biz yanlismi almisiz 0 3 kg dogunca bebege olurmu yoksa bu prematureler icinmi bi bilgin varmi
kız pirima yenidoğan alsaydın kafan rahat ederidi

Canım emzirmiyorum ben hemen diyet vs. Başlarım zaten. O konuda sıkıntım yok. Ödemim de var şuan. Aslında ilk hamileliğime göre çok çok iyi aldım. 30 belki fazlasıydı aldığım ilkinde. Dur demedi doktorum hiç. Sonra insülin direnci pco galan derken zar zor 25 kilo verebildim. Ama yetmedi tabii. Sonra b12 tedavisi gördüm iğne alerji yaptı o geçsin diye kortizonlu ilaçlar kullandım yeniden 7 kilo aldım tam verirken bebek oldu kilo üstüne kilo oldu. Ama vereceğim canım hedefim 60 :)

Sizler maşallah baya ilerlemişsinizz :)
Şey soracağım size
Temizlik yaparken nelere dikkat ediyorsunuz
Zarar vermekten korktuğum için hiçbişey yapamıyorum evi temizlemem lazım

Şey soracağım size

Ağır kaldırma
Yukarı uzanma
Elinden geldiğince dinlen
Deterjan hipo kokularına dikkat et:)

Sağlıkla al bebişini kucağına :)

Şey soracağım size
aynen sweetwitch01 katılıyorum agır kaldırmadım çok uzanma hipo dersen her bulaşıkta kullanırım ama i.ine çekmemeye özen gösterr

Ne kadar güzel bişeymiş içinde kayıp giden oraya buraya tepinen elleri ayakları hissetmek yaa her seferinde heycan basıyor içimi dışımı♡♡♡
yaa ilk bebek mi yeni mi basladin hissetmeye.hissetmek icin yanip tutusanlardnm ben.arada baloncuklu pit pitli biseyler oluyo ama bebek mi baarsak mi damar mi ayirt edemiurm yaa.bide 12.hafta doldu belirtiler azaldi bebek icimde mi degil mi iyi mi kotu mu anlayamiyrm hiiic.

Selam kızlar. Her şey yolundadır umarım. Ben iki gündür hissetmiyorum bebeğimi moralim bozuk kontrolüm de haftaya zaman geçmek bilmiyor : (

Aaa canım sen hamile misin. Ay çok mutlu oldum. Hatırladın mı beni : )

Şey soracağım size
Ağır kaldırma ağır şeyleri itip çekme bi de dinlene dinlene yap yorulduğun an mola ver bir şey olmaz Allahın izniyle. Hem eşin yardım etsin. Ben tek başıma mümkün değil yapamıyorum hemen yoruluyorum karnım ağrımaya başlıyor. Eşim süpürüyor ben siliyorum. Viledayı bile sıkmaya üşeniyorım o sıkıp bana veriyor :d tek başına zor olur gerçekten.

Selam kızlar. Her şey yolundadır umarım. Ben iki gündür hissetmiyorum bebeğimi moralim bozuk kontrolüm de haftaya zaman geçmek bilmiyor : (

Canım doktoru ara git bekleme madem 2 gün diyorsun. Hiç mi hissetmiyorsun yoksa az mı hareketi?

Canım doktoru ara git bekleme madem 2 gün diyorsun. Hiç mi hissetmiyorsun yoksa az mı hareketi?
Zaten doğru düzgün hissetmedim pek şimdiye kadar günde 2-3 falan seğirme gibi hissediyordum 2 gündür o da yok. Bu haftalarda birkaç gün hissetmemek normaldir yazıyor okuduğum kadarıyla ama insan endişeleniyor yine de.

Tatlı bir şeyler yiyip yat canım dene öyle. Ya hafta olarak tabii öyle. Hani kıpırdasa da derindedir anlamıyorsundur o da olabilir.

kız nie slpey aldın pirima çok ii alıvaktın yeni doğanı kafan rahat edicekti hem erken demi daha sana

kız pirima yenidoğan alsaydın kafan rahat ederidi
Evet prima alacam vallahi bilemedim yanlis almişzz manyak gibi 0 3 kg erken degil cnm ben herseyumi hzirladm diktor kilosu gelisimi onde gidiyor heran hazir ol dedi cantami felan hzirliyorum son zamana birakmak istemiyorum nasil olsa hazirlanacak

Eşim yalap şap süpürüyor içime hiç sinmiyor ben süpürüp sildim bugün
Yarın ona kapıları dolapları sildireceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…