hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Evet prima alacam vallahi bilemedim yanlis almişzz manyak gibi 0 3 kg erken degil cnm ben herseyumi hzirladm diktor kilosu gelisimi onde gidiyor heran hazir ol dedi cantami felan hzirliyorum son zamana birakmak istemiyorum nasil olsa hazirlanacak

2-5te olmayabilir o zaman canım tombik olursa. 3-6 alman lazım 2-5te çok alma

Oldu canım. Kızım olacak inşallah. Nubtan tahmin yapılabiliyor var mı resmi bakalım :)
ayy masallah 9 haftalikken var kuzum ama orda daha cok kucuktu belli olmuyo.en son gittigmzdede unuttm istemeyi devlettede istemedn vermuyolar maalesef.kiz erkek farketmiyo kuzum heosi evlat pekte merak yok bende daha cok sagligiyla ilgileniyrm cok sukur o da iyi ama ben evhamliym biraz iste.artik ayda bir cagiriyo dr iyice kuruntu yapiyrm ayin 10 unda gidicez bakalm o zaman soyler insallah

T tulperde bende çok az hissediyorum senle aramızda bir hafta falan var herhalde..ilerleyen haftalarda sıklaşır herhalde..bazen hiç hissetmediğim oluyor herhalde..çok az hissediyorum bende ..endişelenme o yüzden cnm

329 gram 26 cm olmuş bebişim. Tekirdağdayız. Teselli ediyorum kendimi bunun plasentası var suyu var bebeği var diye
ohhh maşallah cnmm ama boyunu pek hesaplıyamıyorlar gibi geliyor aramızda 6 hafta falan var bnmki 30 cm olup seninki nasıl 26 cm olurki demii

Evet ilk bebeğim Allah nasip ederse tekmelerini görmeye başladım yavaştan geleceği günü bekliyorum sabırsızlıkla☺

Kızlar günaydın :) ben malum yine gittim doktora :)) sancım yine çok sık olursa ciğer geliştirici yapayım dedi. Şükür dün sancım olmadı. O zaman bayram sonu yaparız eğer yine sancılanırsan dedi. Beni daha iyi gördüğünü söyledi. Bayramda acil bir durum olursa beni ara ben seni yönlendiririm dedi. Bayram sonu tekrar kontrol :)

hayırlısı cnm hakkında inşlh bayrama denk gelmez çünkü baştan sağma kişilerle karşılaştırmasın Rabbim

bayram tatili hariç yaz tatiline çıkıyormuymuş??

Bayram sonu gel dedi canım. O süreçte burda yani ama bayramda yok:) Daha önce yaza denk geliyor diye sorduğumda olmasam bile seni boşta bırakmam arkadaşlarım var ayarlarım mutlaka dedi. Ama normal değil sezaryen olacağı için ben olurum dedi. Bakalım:)

Meraba kızlar nasılsınız. Hayırlı bayramlar. Bebiş ne durumda sweetwitch01 gelmedi mi. yerinden memnun heralde

Yok yok gelmedi canım. Memnun kalsın daha 2 hafta :) sonra gelebilir zaten gün verir büyük ihtimalle. Hemen gelmesn diye bayramı yatarak geçiriyorum. Sen nasılsın?

Yok yok gelmedi canım. Memnun kalsın daha 2 hafta :) sonra gelebilir zaten gün verir büyük ihtimalle. Hemen gelmesn diye bayramı yatarak geçiriyorum. Sen nasılsın?
Aman maşallah yerim onu. Dursun dursun :) sağlıkla doğsun inşallah. İyiyim bende şükür, klasik bayram merasimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…