hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Boşver takma canım. Benim ilki ikiz gibi görünüyordu karnım öyle büyüktü. Bu normal. Ama ilkte bir arkadaşla aramızda 2 hafta falan vardı. Karnı 4 aylık kadardı ama 7.5 aylıktı maşallah 3 kilonun da üstünde doğdu. Yani karnının yapısıyla alakalı büyüklüğü küçüklüğü bebeğin kilosunu belirlemiyor :) ya eski kafa işte he de geç :) ben evde bile zor yürüyorum. Şu pelvis kemiklerim çok ağrıyor. Zorlanıyorum iyice.

evet canim dogru soyluyosunn. Ben yine iyi yuruyorum o zaman hergn yarim saat yuruyus yapiyorm bde kaynanmgle gidiyoruz iftara hergun oraya gidip geliyorum yemej bulasik falan iyi dayaniyomuşum yine benimkide agriyor bu gunlerde

evet canim dogru soyluyosunn. Ben yine iyi yuruyorum o zaman hergn yarim saat yuruyus yapiyorm bde kaynanmgle gidiyoruz iftara hergun oraya gidip geliyorum yemej bulasik falan iyi dayaniyomuşum yine benimkide agriyor bu gunlerde

Bence de canım. Artık dinlen valla yeter bu kadar :)

Kızlar benim ilk gebeliğim rabbim izin verirse inşallah devamı gelicek.Kiloyu kaçıncı haftadan sonra aldınız sizler ben hafif topluyum çıtı pıtı değilim ilk bebişim olcak inşallah

Kızlar benim ilk gebeliğim rabbim izin verirse inşallah devamı gelicek.Kiloyu kaçıncı haftadan sonra aldınız sizler ben hafif topluyum çıtı pıtı değilim ilk bebişim olcak inşallah

Kişiye göre değişiyor canım. Aşermeye göre de. Ben 20.haftadan sonra aldım bu hamileliğimde. Şu ana kadar da 13 kilo aldım toplam

Kısmet canım. Hiç belli olmaz. Dikkat edersen sorun olmaz. Ben ilkinde 30du belki daha fazla aldığım kilo. Ama bunda dikkat ettim ve sadece 13 aldım ayrıca ödemim de çok.
Doktoruma gittiğimde birliste isteyim diyorum bende kilo almamak için

İste canım bana da vermişti doktorum. Hala çok fazla yasağım var benim :)
Benim eltim şeker haatası insülün kullanıyo o baya diyet yaptı kiloda almadı doru düzgün....

Bende de şeker var bakalım doktorumla konuşmamlazım doğumdan sonra kalıyo bazılarında kilo

Benim eltim şeker haatası insülün kullanıyo o baya diyet yaptı kiloda almadı doru düzgün....

Bende de şeker var bakalım doktorumla konuşmamlazım doğumdan sonra kalıyo bazılarında kilo

Canım o zaman dikkat etmen gerekli. Şeker yükleme falan da yapılır duruma bakılır. Dikkatli beslenmen lazım. Mutlaka konuş doktorunla. Kilo kalmaz canım azmettiğimiz sürece hepsi gider :)

Canım o zaman dikkat etmen gerekli. Şeker yükleme falan da yapılır duruma bakılır. Dikkatli beslenmen lazım. Mutlaka konuş doktorunla. Kilo kalmaz canım azmettiğimiz sürece hepsi gider :)
Ya ben yemeye çok düşkünüm tatlıya felan kolay kolay rejimde yapamam napcam bilmiyom

Ahahhh kaçıncı haftadan sonra aşermeye başladın canım bende miğde bulantısı başladı ya

Hamile olduğumu bilmeden başladım tavuk tavuk diye sonra baya uzun sürdü mide bulantılarım doktordan ilaç istedim onu kullandım biraz rahatladım. İlkinde 2 kere safra çıktı onun dışında bir şey olmadı. Bu farklı geçiyor:) bol bulantılı kusmalı falan :) hatta tutturduğum tavuğu yiyemez oldum sonra

Ahahhhh geçen karpuzcunun önünden gördüm eşime tatlılaşınca iyice ilerde alalım dedim hemen beni eve bırakıp alıp geldi deli daha aşermeden

Kusmakta kötü ama hamile olduğunu öyle anlıyo insan hayırlıca kucağımıza alalımda bi bebişlerimizi

Ye ye canım karpuz iyidir ama şekere dikkat bolca içerir yanında peynir ye :) tatlı yaa karpuzlar :)

Ye ye canım karpuz iyidir ama şekere dikkat bolca içerir yanında peynir ye :) tatlı yaa karpuzlar :)
1 düşüğüm oldu o zaman turşu+çikolata ekmeğe sürülenden +bazlama+zeytini ekmeğe koyup yemişliğim var ballandıra ballandıra eşim ağzı açık izlerdi

1 düşüğüm oldu o zaman turşu+çikolata ekmeğe sürülenden +bazlama+zeytini ekmeğe koyup yemişliğim var ballandıra ballandıra eşim ağzı açık izlerdi

Benim ablamlar normal zamanda da nutella turşu yer bende peynirin üstüne reçel döküp yerim makarnayla çikolatayı severim reçeli de yani hamilelikten falan değil her zaman yerim petibör bisküvi ile peynir yerim.. benim damak tadım baya anormal yani yadırgamadım

Ahahahhh ilahi seninde miğde iyiymiş kızzz ayyy ne yesem napsam miğdem ara ara geliyo bulanıyo bazen artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…