hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Yat yat riske atma. Bir ay sonra yatmayı özleyecen

abisine çekerse inşallah sorunum olmaz abisi saatliydi yaaa boğazım ağrımaya başladı bayramda ziyarete gelen birinin ( kuzenim ) kızı hastaymış ateşli.. ne bileyim çok sinir oldum. akşamına oğlum ateşlendi sıcaktandır diye düşündüm ve ilaç verdim geçti.. şimdi ben olmayım son günler papatya içiyorum hastalık saça saça gelen misafirden nefret ediyorum yaaa

Günaydın kızlar:) kontrolden geldim:) maalesef gelen misafirlerin birinin çocuğu ateşliymiş ve bende öksürük başladı doktor antibiyotik yazdı neyse ki boğazımda bir şey yok. Geçmezse dahiliyeye git dedi. Umarım geçer 5 günlük bir ilaç. Çok sinir oluyorum hasta hasta misafirliğe giden insanlara 10 gün sonra tekrar kontrol var :) acil bir durum olmadığı sürece 10 gün sonra dedi olası bir durumda hemen gel dedi :) hadi bakalım hayırlısı diyorum. Hala günümüz verilmedi anlayacağınız :)

Hadi inşallah öyle olur. İnsan hamile birinin yanına hasta birini getirir mi. Bu sıcaklarda birde. Anlayış lazım anlayış.

Hadi inşallah öyle olur. İnsan hamile birinin yanına hasta birini getirir mi. Bu sıcaklarda birde. Anlayış lazım anlayış.

Aynen canım.. bir de bu insanlar çocuk çok hasta olmasın diye 1 sene okula yazdırmadılar. Hareket ile anlayış arasında büyük fark var maalesef.. antibiyotik yazdı doktor şimdi ona başladım. Geçer umarım..

Gebelikte sınırsız yeme özgürlüğü olsa ya ... bugün detaylı usg çekildi herşey normal şükürler olsun. Fakat benim kilo almam hızlandı doktor da sebze ağırlıklı ve az porsiyonlar halinde beslen dedi. Ben de sebze ile doymayan biriyim yandım gebelik başında 62 kg , şimdi 67,5 68 kg ... boyum 1,70 kızlar sizce fazla mı hızlı gittim kuruyemişe alerjim var ne yiceğim ben ya tok kalmak için

Kelin ilacı olsa canım meyveli yoğurt puding süt yoğurt falan yiyorum aralarda. Kuruyemişleri sevmesem de çiğ aldım bugün ama senin alerjin varmış. Meyve ye aralarda. Benim yiyebildiğm gıdalar et ot süt balık tavuk yumurta peynir sebze.. doymak imkansız ama napalım doyuyoruz diye kandırıyoruz kendimizi. Dondurma yiyorum arada. Valla kısıtlı olunca çok zor. Benim pilav falan da yemem yasak

Ay iyi dedin dondurma yiyeyim gidip... az önce çorba ve sebze yedim Yok anam midemde biri gönder abla aşağı diye kükrüyor :)yasak oldukça daha çok çekiyor.

Ay iyi dedin dondurma yiyeyim gidip... az önce çorba ve sebze yedim Yok anam midemde biri gönder abla aşağı diye kükrüyor :)yasak oldukça daha çok çekiyor.

Ye canım ye :) valla doymak zor oluyor gerçekten ama napalım. Çorbanın tokluğu da olmuyor ben ara öğün olarak bardağa koyup içiyorum. Bende bir anormallik var çorbayı kaşıkla içemem boğuluyorum. Ekmek yanında yiyemeğimden bardak iyi oluyor :) ama sebze de aman aman doyurmuyor. Hadi benim az kaldı birkaç hafta sonra normale dönerim ben. Allah yardımcın olsun senin daha var. Kuruyemiş olarak neler alerji yapıyor canım sana? Onların dışında kalanları falan yesen kuru dut incir falan

Ceviz fındık badem bunlar dilimi kabartıyor maalesef. Sizin az kalmış bişey sorsam? Hastane odasını süsletmeyi hediyelik bişeyler vermeyi düşünüyor musunuz ? Düşünüyorsanız ne vereceksiniz hediye? Bir arkadaşım öyle konuşuruken bi kaç öneride bulundu ama fikir almak istedim.

geçmiş olsun cnmm daha var bencede gününe nerden baksan 20 günden fazladır sanırım öylemii

ben dolap süsü alıcam bakınıyorum yawaş yawaş mesela kapısüsüde kendim yapmayı planlıyorum sweetwitch01 süsleme düşünmüyor diye biliyorum daha önceden konuşmuştuk o yüzden bende cewap vermek istedim cnm dolap süsleri en uygun ve en güzelleri çemrek diye bi site var oraya göz at derim kapıda ödemede varmışş

Ben de renkli kolonyalar gördüm şişede hoşuma gitti, başka bişey verecek misin dolap süsü haricinde ? Benim gittiğim hastanede oda süsleme paketi var ama orada Doğum yapan arkadaşım kendi hazırlatmış süsleri daha uygun oldu dedi. Ben de şimdiden bakayım nerde ne var kim ne yapıyor dedim:)

Anladım canım.. gıda alerjisi tehlikeli aman aman dikkat. Benim de alerjilerim çok biliyorum. İncir falan yiyebilirsin kurusunu. Dut kuru üzüm falan da tok tutuyor. Canım ben süsleme yapmayacağım. İlkte yapmadım buna da yapmam. Hem haksızlık olmasın hem de boşa masraf bana göre

Valla yemeği felan bilemiyorum ama detayli ultrasona doktor mu gonderiyor sen mi gidip yaptiriyosun. Ben sordum bugün doktora onu sen gidip yaptiracan universite hastanesinde dedi. Orada sağlığın yanı sıra cinsiyeti de net goruyolar mı. Bana 3 hafta önce erkek dedi. Bugün kız dedi. Bi kaç bişey almıştım maviş, karmaşadayım yani. Net olarak söylüyor sa 20. Haftada direk ayrıntılıya giderim.

merhaba hamile olduğumu arife günü öğrendim
garip bir duygu içindeyim
16 aylık oğlum var
onda çok iştahlı ve bol kusmuklu geçmişti
şimdi sadece uyumak istiyorum çok halsizim
Ayy maşallah. Allah bağışlasın. İnşallah sakin. Benim ilk gebeliğim ve bel ağrısı dışında hiç bir sıkıntım olmadı. Şu sıra o da azaldı. Şaşırdım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…