hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

O hareketleri hissetmek süper, benim de günde üç dört defa kıpırdıyor. Bir hafta önde gidiyor demişti doktor. Sesini de duyar artık hayırlısı ile gelsinler :)
sese tepki veriyor bugun daha iyi yaa çokkkk şükürr oyy miniğim bnmmmm

Günaydın kızlar:KK200:Bugün doktor kontrolümüz var :anneadayı: doktorumuz son kontrolde 3 hafta sonra çok farklı bi bebek göreceksiniz demişti. Kim bilir ne kadar büyüdü:halay:kilo artışım hızlandı, inşallah o alıyordur diyorum.

Günaydın kızlar:KK200:Bugün doktor kontrolümüz var :anneadayı: doktorumuz son kontrolde 3 hafta sonra çok farklı bi bebek göreceksiniz demişti. Kim bilir ne kadar büyüdü:halay:kilo artışım hızlandı, inşallah o alıyordur diyorum.
günaydın cnm hayırlı haberlerle gel inşlh bende bu ay 3 kg aldım bakalım gelecege n kadar oluruz siz hangi ildesiniz??? alır bebişinde merak etme

Selma.arkadaslar bana yardim ede bilirmisiniz kan degeri 1.20 cikipda sonradan yukselen oldumu ?
as cnm 5 üstü gebelik diye biliyorum kana n zaman baktırdınız üzülerek sötlütorm kimyasal olabilir yinede bi dr görünmenizi tavsiye ederim..

Gunaydin canim sana birsey sorucaktm biz bebek bezi aldik slepyin 1 numara yaziyor ustunde 0 3 kg yaziyor birde 2 numarasi varmis oda 2 5 kilo icin aceba biz yanlismi almisiz 0 3 kg dogunca bebege olurmu yoksa bu prematureler icinmi bi bilgin varmi

Evet canım o 1 numara prematüreler için. Sleepy büyük hata yapmış herkes 1 numara 2-5 diye alıyor ancak onlar 0-3 yapmış. Diğer markalarda prematüreler 0 numara. 1 numaralar 2-5. Yani aslınsa sleepy olanlardan 2 numara olanı yenidoğan için.

Kızlar günaydın :))) kontrolden geldim ben.. bebek 2700 gr :) haftasıyla uyumlu dedi. Geçen güne göre karnın daha iyi durumda dedi bana. Nasıl sıkıntım vardıysa artık..! Dinleneceksin dedi. Toplamda 13 kilo almışım dikkat etmemişsin fazla almışsın dedi. Bu kiloları doğumdan sonra vereceğiz dedi. Kum dökmeyi söyledim boşver onların dediğini dedi :KK57: kolesterol için de biz bakmayız zaten yüksek gerek yok bakmaya dedi. Sonuçlarım da iyi yani:KK55: yarın yeniden gideceğim:ıslık: neden bilmiyorum ama tekrar gel kontrol edelim desi. Kiloya çok dikkat ediyorsun dedi bakalım. Kabızlık için aç karnına su ve zeytinyağı iç dedi. İlaçlara devam :) bizden haberler böyle:KK36:

X