- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 36
Ahahahhh ilahiseninde miğde iyiymiş kızzz ayyy ne yesem napsam miğdem ara ara geliyo bulanıyo bazen artıyo
Bayramdan sonra doktoruma gidicem bakalım artarsa konuşurum isterimaynen öyle ilaç iste doktordan zorluyorsa seni.. premesis kullandım ben vitamin destekli bulantı ilacı :)
sese tepki veriyor bugun daha iyi yaa çokkkk şükürr oyy miniğim bnmmmmO hareketleri hissetmek süper, benim de günde üç dört defa kıpırdıyor. Bir hafta önde gidiyor demişti doktor. Sesini de duyar artık hayırlısı ile gelsinler :)
seninkide kız ozaman hazırla pembişlerii:))) 16.haftadan sonra sorarım cinsiyetini hayırlısı hakkında tabikiAhahahhh ilahiseninde miğde iyiymiş kızzz ayyy ne yesem napsam miğdem ara ara geliyo bulanıyo bazen artıyo
Kız sese tepki vermeye ne zaman başlıyosese tepki veriyor bugun daha iyi yaa çokkkk şükürr oyy miniğim bnmmmm
2 haftayı geçti o ya bende ablasının sesine bile kıpır kupr maşallahhhKız sese tepki vermeye ne zaman başlıyo
Nerden anladım kızzzseninkide kız ozaman hazırla pembişlerii:))) 16.haftadan sonra sorarım cinsiyetini hayırlısı hakkında tabiki
Benim kuzunun tekmeleri görünüyo yavaştan sık sık olmasada babası bi kere de olsa gördü karnımın başında nöbet tuttu ama bidaha göremedi2 haftayı geçti o ya bende ablasının sesine bile kıpır kupr maşallahhh
günaydın cnm hayırlı haberlerle gel inşlh bende bu ay 3 kg aldım bakalım gelecege n kadar oluruz siz hangi ildesiniz??? alır bebişinde merak etmeGünaydın kızlarBugün doktor kontrolümüz var doktorumuz son kontrolde 3 hafta sonra çok farklı bi bebek göreceksiniz demişti. Kim bilir ne kadar büyüdü kilo artışım hızlandı, inşallah o alıyordur diyorum.
as cnm 5 üstü gebelik diye biliyorum kana n zaman baktırdınız üzülerek sötlütorm kimyasal olabilir yinede bi dr görünmenizi tavsiye ederim..Selma.arkadaslar bana yardim ede bilirmisiniz kan degeri 1.20 cikipda sonradan yukselen oldumu ?
hayat tecrübelerimden kuşum yaz bi kenera..9 /10 hafta sonra görüşürz..Nerden anladım kızzz
Hadi inşallaaahhh ben ikizde istiyorum yaahayat tecrübelerimden kuşum yaz bi kenera..9 /10 hafta sonra görüşürz..
Benim adetime daha 1hafta falan var ama ben ovulyasyonumun adetin 9cu gunu oldugundan supheleniyorum sizce artarmi deyerim?as cnm 5 üstü gebelik diye biliyorum kana n zaman baktırdınız üzülerek sötlütorm kimyasal olabilir yinede bi dr görünmenizi tavsiye ederim..
Gunaydin canim sana birsey sorucaktm biz bebek bezi aldik slepyin 1 numara yaziyor ustunde 0 3 kg yaziyor birde 2 numarasi varmis oda 2 5 kilo icin aceba biz yanlismi almisiz 0 3 kg dogunca bebege olurmu yoksa bu prematureler icinmi bi bilgin varmiBence de canım. Artık dinlen valla yeter bu kadar :)
Gunaydin canim sana birsey sorucaktm biz bebek bezi aldik slepyin 1 numara yaziyor ustunde 0 3 kg yaziyor birde 2 numarasi varmis oda 2 5 kilo icin aceba biz yanlismi almisiz 0 3 kg dogunca bebege olurmu yoksa bu prematureler icinmi bi bilgin varmi
bekle cnm 10 gün daha tesyi tekrarlarsın n desek boşşşBenim adetime daha 1hafta falan var ama ben ovulyasyonumun adetin 9cu gunu oldugundan supheleniyorum sizce artarmi deyerim?