hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

günaydın cnm herkese hayırlı kandiller benim hiç elim ayagım şişmedi hiç bilmiyorum nasıl birsey ama Allah kolaylık verir sıkma canını cnm bnm

aman cnmmmm yaaa zamanını beklesin

günaydın cnm herkese hayırlı kandiller benim hiç elim ayagım şişmedi hiç bilmiyorum nasıl birsey ama Allah kolaylık verir sıkma canını cnm bnm

Sonuçların bi kısmı çıkmış.. idrar felaket 155 yassı epitel çıkmış. 187 amorf bu gidişle enfeksiyon bebeğe geçmeden alır gibi sancılarım belki de ondan..

Kızlar ben bugün aşımı oldum sağlık ocağında ..kan ve idrar tahlili de aldılar..bugün hicran hanımda kontrolümde vardı kontrolü de oldum bayram sonrasına da radyoloji gün verdi ayrıntılı ultrason için

Ohh hadi bakalım. Kolun ağrırsa üzerine kolonyalı pamuk falan koy iyi gelir. Ayrıntılını da olursun bayram sonrası hadi bakalım :)

Sonuçların bi kısmı çıkmış.. idrar felaket 155 yassı epitel çıkmış. 187 amorf bu gidişle enfeksiyon bebeğe geçmeden alır gibi sancılarım belki de ondan..
Geçmiş olsun canım. İnşallah zamanında gelir bebeğin. Erken gelirse de sağlıkla hayırla sorunsuz bi şekilde kucağına alırsın inşallah.

Ayrıntılı ultrasonda kaç haftalık olmuş olacaksın canım bi de hemen randevu veriyorlar mı. Ben doktora 30 haziranda gidicem hemen bir sonraki haftaya radyolojide randevu bulabilir miyim acaba

Ayrıntılı ultrasonda kaç haftalık olmuş olacaksın canım bi de hemen randevu veriyorlar mı. Ben doktora 30 haziranda gidicem hemen bir sonraki haftaya radyolojide randevu bulabilir miyim acaba
21 haftalık falan olucam canm sanırım ayrıntılı ultrasonda..radyoloji zaten zamanın geçmeyecek şekilde veriyor günü..bir hafta sonraya verirler randevunu

oy kuzum bnm ya çok geçmiş olsun miniğe birşey olmadan Allahın izniyle gelir inşlh korkma cnm bnmöö Allah yardımcın olsun

oy kuzum bnm ya çok geçmiş olsun miniğe birşey olmadan Allahın izniyle gelir inşlh korkma cnm bnmöö Allah yardımcın olsun

Sağol canım.. hayırlısı olsun bakalım. Cuma gün verir gibi geliyor bana dedi annem. Bana da öyle geliyor. Gerçi cuma değil yarın gideyim diyorum sonucu alıp. Sonuçta tedavi verecekse 1 gün önce verir. Bayram şekerim gelir belki :)

oyyy öyle bayram şekerlerine can kueban bilitorsun bnm kide kurban bayramından sonra Allah izin verrse bizimkide önce gelirse iki bayram yasarız bizde belkii:) hayırlı hepimizin hakkında

oyyy öyle bayram şekerlerine can kueban bilitorsun bnm kide kurban bayramından sonra Allah izin verrse bizimkide önce gelirse iki bayram yasarız bizde belkii:) hayırlı hepimizin hakkında

Aynen canım :)) valla bakalım sıpalar neler yapacak :)

bnm bebişim eskisi gibi tekme atmıyor nie 2 gündür çok kafama takılıyorr(

bnm bebişim eskisi gibi tekme atmıyor nie 2 gündür çok kafama takılıyorr(

Günaydın canım. Büyüdükçe yeri daralıyor tekmeleri ona göre hissetmeyebilirsin. Meyve suyu falan içip yat dinle bakalım. Hala sorun hissedersen sağlık ocağına git doppler ile kalp atışını dinlesin. Ona göre gidersin doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…