- 8 Aralık 2016
- 8.311
- 5.628
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cikileta yiyip sola yat derler :)) merak etme iyidir insallah bebi.ayy ben kuduryrm kiprasimlaro duymak icin 2 saat kipirdamasa acile kosar miyim manyagm ben cunki :)))bnm bebişim eskisi gibi tekme atmıyor nie 2 gündür çok kafama takılıyorr(
belki cok iri bebektr haftasina gore ondan daralmistr.sorun yok ozaman hissediyosan sikonti yapma saglik ocagi falan yakinsa bi git icin rahatlasin kalp atışlarına bakarlaryok kıpırdıyorda eskisi gibi değil kaydını falan hissediyorum rahatlıkla ama tam vurmuyor gibi büyüdü yerimi daraldı acaba
yok kıpırdıyorda eskisi gibi değil kaydını falan hissediyorum rahatlıkla ama tam vurmuyor gibi büyüdü yerimi daraldı acaba
gunaydin kizceler.nasilsinz iyisinzdr insallahh.ayy ben gazli ve ofkeliyim yaa o nasi bisey ole kivrandirdi beni ilk kez bu kadr cok gaz sancisi cektim
sagol canim allah razi olsun.deli oldum var ya bide panigim ben ne agrisi diyede anlayamiyrm bastam cozene kadr sanco panik karisik biseyler oluyo.ama gaz cikinca sebebi anlasildi:)) kimiso hamileligni anlamaz ben gene hafta hafta ne yasanacsksa gebelikte hepsini yasiyorm cok şükür raziyiz yasayalm saglikli olsunlar daO haftalarda hep sancı oluyor gaz için yaaa.. valla zor geçmiş olsun
Yok bilmiyordum canim cok sagol soyledigin icinPekmezi çay bardağından bir parmak eksik olarak iç canım. Doktor bana da dedi. Bir su bardağı içmeye çalışıyodum. Söylememişti ne kadar içeceğimi. Sonradan dedi o çok fazla olur böyle iç diye. Biliyosundur belki ama yinede söyleyim dedim.
Amanınnn bilmediğim ne çok şey varmış dikkat ederim saol canm☺Kaşıma canım krem sür sadece. Masaj rahmi uyardığı için doğuma sebep olabiliyor. O yüzden elleme ikizleri :)
sagol canim allah razi olsun.deli oldum var ya bide panigim ben ne agrisi diyede anlayamiyrm bastam cozene kadr sanco panik karisik biseyler oluyo.ama gaz cikinca sebebi anlasildi:)) kimiso hamileligni anlamaz ben gene hafta hafta ne yasanacsksa gebelikte hepsini yasiyorm cok şükür raziyiz yasayalm saglikli olsunlar da
Amanınnn bilmediğim ne çok şey varmış dikkat ederim saol canm☺
denerim canim baharatli yememeye calisiyrm mide de problemli ya ama dedgni denerimBir süre yemeklerine kimyon ilavesi yap canım :) tadını sevmesem de iyi geliyor.. öyle ben ilkinde rahattım mis gibiydi bu daha zor ve sorunlu :)
Rica ederim canım dikkat et:)
Merhaba kizlar hepinizin kandili mubarek olsun sizlere birsey sormak istiyorum gecen hafta carsamba gunu gittim doktora bebegim 2800 gramdi bugunde gittim yani bir hafta oldu bu gittigimde bebek 3 kilo 230 gram olmus 36 hafta 1 gunluguz aceba biraz fzlami kilosu banami oyle geldu doktorda yemeklerden snra yuruyus yap zayif bebegi dogurmak her zaman kolay olur dedi yani braz kilolu gibisindenmi knustu anlayamadim kendm 13 kilo aldm 50 kiloydum hamile kaldigimda smdi 63um sizce nasil kilosu aklima takildi
denerim canim baharatli yememeye calisiyrm mide de problemli ya ama dedgni denerim
kızlarr canlarım bakın suan bile kıpırdıyor hatta elimle hafif vurunca tepki veriyor balık gibi kayıyor dr um bana bir hafta önde gidiyor demişti ayrıntılı usgden sonra ayyy heycan yapıyorum yavaş yavaşş artık yaa beşik alucam önümüzdeki ay
Cook onceden karnim agridiginda alttann muayene etmisti acildeki ebe catin cok basik dar gibi doktoruna kesin soyle dogumunu ona gore ayarlasin dedi iki hafta snra gitcem doktor gel alttan bakacam dedi blmiyorum o zaman belli olur heralde bebeginde kilosu iyi biraz belki sezaryen der catim eger darsa ayy vallahi kendmden hic bklemiyodum kaynanam pskolojimi bozmustu cok zayifsn cocuk azcik bisi ckar hc besleyemiyon falab dye öldurmustu beni demek ben kendm cok kilo almamisim bebegi beslemişim allah hepimize kolaylik versn ins kolay dogum yaparim korku sardiİri bebek olma yolunda ilerliyor canım :) ancak yüzde yüz diye bir durum yok. Usg hata payı var daha düşük olabilir tabii daha . Bende 13 kilo aldım ama bilmiyorum kilosunu yarın öğreneceğim. Kilolu bebeği doğurmak zor tabii 3850 doğdu ilki :) gerçi normal doğum değildi ama:) taşıması zor sonrasında hı ona bakılacak olursa ablam 4300 doğurdu oğlunu normal doğumla. Çatına bağlı aslında o durum. Benim müsait değildi hiç açılma olmadı ben sezaryen oldum o yüzden. Ancak sen yürüyüş yapsan da bebeğin zayıflamaz :) sadece çatına yardımcı olur tabii yürüyebilirsen. Ben adım zor atıyorum mesela
Cook onceden karnim agridiginda alttann muayene etmisti acildeki ebe catin cok basik dar gibi doktoruna kesin soyle dogumunu ona gore ayarlasin dedi iki hafta snra gitcem doktor gel alttan bakacam dedi blmiyorum o zaman belli olur heralde bebeginde kilosu iyi biraz belki sezaryen der catim eger darsa ayy vallahi kendmden hic bklemiyodum kaynanam pskolojimi bozmustu cok zayifsn cocuk azcik bisi ckar hc besleyemiyon falab dye öldurmustu beni demek ben kendm cok kilo almamisim bebegi beslemişim allah hepimize kolaylik versn ins kolay dogum yaparim korku sardi
Iste benim kaynanam anlamiyor surekli beni strese sokuyo karnin niye kucuk falan dye benn nebileyim sanki benim elimde olan birseymis gibi allah akil fkir versin. Vallahi biraz gozum korktu bebisin kilosundan ama hayirlisi allah yardm eder ins :) yuruyus yapiyorumda şu bi haftadir kendimi zor tasiyom artik zorlasti yurumek bileÇatın darsa normal doğum zor gerçekten. Kilo almakla alakası yok canım bebek senin kan değerlerini sömürdüğünden sana bir şey kalmıyor o takviyeler boşa mı :) sen 100 kilo alsan da 2.500 doğar o kilo alımına bağlı değil dert etmee.. bilmediğ için konuşuyor işte
O hareketleri hissetmek süper, benim de günde üç dört defa kıpırdıyor. Bir hafta önde gidiyor demişti doktor. Sesini de duyar artık hayırlısı ile gelsinler :)kızlarr canlarım bakın suan bile kıpırdıyor hatta elimle hafif vurunca tepki veriyor balık gibi kayıyor dr um bana bir hafta önde gidiyor demişti ayrıntılı usgden sonra ayyy heycan yapıyorum yavaş yavaşş artık yaa beşik alucam önümüzdeki ay