- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Bence testi tekrarlaHamileler lutfen bu testede baka bilirmisiniz erken gebelik testide boyle cikdi anlamadim sizde boyle birsey oldumu sizce nedrn boyle oldu hamilemiyim deyilmiyim
Evet canm haklısın. Yatağmdayım uzanıyorum kalkıp hazırlanmak o kadar zor geliyor ki anlatamam fıstığımda nasıl hareketli akşama kadar yatıp uyumak istiyorummmmBiter çünkü kalbimiz şuan 2 kişiye odaklı ve daha hızlı çalışıyor.. doğal olarak çabuk yoruluyoruz
Tünaydın kızlarrr aşı konusuna değinmek istyrm 25+6 ebe beni temmuz 3 de çagırdı nie böyle yaptı bilmem
kızımda yapılmadı cnmmm tek doz yapacagını söylemişti
sağlık ocagı değişikliği yaptım cnm ebeye söyledim dedim kızımda yapılmamıştı nasıl yani ya dedi vallahı desim baktı pc den ewet yapılmamış nie böyle oldu die dedim n bilim ordaki ebe söylemedi dedim çok şükür bi sorunumda olmadı yani kızımda..Hımm benim 2 doz yapılmıştı. Ben sonra onu 5 doza tamamladım. Bu kez bana hatırlatma dozu yapıldı sadece. Kızında neden yapılmadı ki? Aslında gerekli bir aşı
4. Aydan sonra yapılıyor diye biliyorum o da 17.hafta bittikten sonra oluyor doktoruna sor sen yine de canım ben de önümüzdeki hafta yaptırmaktan vaz geçtim bayramdan sonra doktor kontrolüm var ona sorup öyle yaptıracağım.Aşı kaçıncı haftada yapılıyor,beni de hiç aramadılar ya sağlık ocağından bende bugün 19+0 haftalık oldum
sağlık ocagı değişikliği yaptım cnm ebeye söyledim dedim kızımda yapılmamıştı nasıl yani ya dedi vallahı desim baktı pc den ewet yapılmamış nie böyle oldu die dedim n bilim ordaki ebe söylemedi dedim çok şükür bi sorunumda olmadı yani kızımda..
Kızlar dün ağrılarım devam edince acile gittik,serum verdiler..kan ve idrar testi yapıldı.. hem kan da hem idrar da iltihap çıktı..neden iltihap oldu ki çok dikkat ediyorum halbuki...bu arada kadın Doğum bölümüne de sevk ettiler kadın doğumcu alttan da muayene etmek istedi..ama ben korkuyorum yaa daha önce alttan muayene olmadım..nasıl yenecem bu korkuyu bilmiyorum
Monurol diye bi ilaç verdi sadece bir tane ..bardağa sulandırılıp içiliyor..gece içip yattım sabah rahatladım cnm sağol..hiç alttan muayene olmadım ve çok korkuyorum kasıyorum kendimiCanım dikkat etsen de olabiliyor. Ben günde 4 litre bazen fazlasını içiyorum o halde bile bende iltihap var idrarda ve ilaçta alamıyorum. Alttan muayene çok korkunç değil canım gerçekten kasmadığın sürece hiç bir şey olmuyor inan. Geçmiş olsun canım bol su iç sen
Monurol diye bi ilaç verdi sadece bir tane ..bardağa sulandırılıp içiliyor..gece içip yattım sabah rahatladım cnm sağol..hiç alttan muayene olmadım ve çok korkuyorum kasıyorum kendimi
günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrr❤❤❤❤❤
Yok olmadım daha 20.haftadan sonra sanırım o da. bakalım 30 haziranda doktor kontrolüm var o ne zaman derse artık.
Yok olmadım daha 20.haftadan sonra sanırım o da. bakalım 30 haziranda doktor kontrolüm var o ne zaman derse artık.
Üst kısmıyla yanlarda ağrı var..kas agrısı gibi bişe..tam olarak vajina da degil gibi aslında .hareket ettikçe yürürken ,bacaklarımı açıp kapadıkça ağrıyo