Sağol cnm onu arayıp bi sorayımZamanı gelmiş canım gitmelisin sağlık ocağına.. ya da telefonu varsa ara sor. Benim ikinci olduğu için 22. haftada yapıldı aşım ama ilkte daha erkendi tabii. Çünkü bir doz daha olacaksınız
Kızlar benim bu sabah kalkarken vajina da ağrı hissettim..yürürken yatakta dönerken bile ağrıyor..netten baktım çatı ağrısıymış sanırım..korktum neden oldu ki acabaerken Doğum belirtisi olabilir mi daha yeni 19.haftayı bitirdik
Üst kısmıyla yanlarda ağrı var..kas agrısı gibi bişe..tam olarak vajina da degil gibi aslında .hareket ettikçe yürürken ,bacaklarımı açıp kapadıkça ağrıyoEvet canım çatı ağrısı bende de var şuan. Ama senin haftan için erken tabii. Hissettiğin ağrı kemik tarafındaysa çatı ağrısı olur. Vajinadaysa belki enfeksiyonda olabilir. Doktoruna sor bence canım
Üst kısmıyla yanlarda ağrı var..kas agrısı gibi bişe..tam olarak vajina da degil gibi aslında .hareket ettikçe yürürken ,bacaklarımı açıp kapadıkça ağrıyo
Ramazan bitene kadar öğlene kadar yatıp uyumayı unutucam galiba şimdide 1 hafta yatılı misafir geliyor offEvet benim sağlık ocağım her ay kan testi yaptı ve kilo tansiyon ölçtü ayrıca doppler ile kalp atışı dinledi. 2 haftada bir gidiyorum artık.
Yapma canım dinlen bolca yorma kendini
Ramazan bitene kadar öğlene kadar yatıp uyumayı unutucam galiba şimdide 1 hafta yatılı misafir geliyor off
Bana ebe her dr kontrolünden sonra beni mutlaka bilgilendir gelmene gerek yok numaram var msj da atabilirsin demiştiKatılıyorum canım.. bende telefonla bildirdim gittiğim gün hemen tahliller yapıldı ki şu gün gel diyen kendileriydi. Her seferinde tarihi söylediler. Ki yapmaları gereken o.. erken gittiğim bile oldu bazen hiç sorun bile etmediler. Sanırım bıkmış doktorlara denk gelmişler
Bana 20. HFtam dolduktan sonra gitmem söylendiAşı kaçıncı haftada yapılıyor,beni de hiç aramadılar ya sağlık ocağından bende bugün 19+0 haftalık oldum
Dikkat ediyorum iş yapıyo olsam bile yorulunca oturuyorum dinleniyorum ama gün sonunda yine enerjim bitmiş oluyoİşin zor canım ama dikkat etmek zorundasın.. şuan tek can taşımıyorsun unutma.. içinde bir can daha varuykun varsa uyuyacaksın
Hamileler lutfen bu testede baka bilirmisiniz erken gebelik testide boyle cikdi anlamadim sizde boyle birsey oldumu sizce nedrn boyle oldu hamilemiyim deyilmiyimBana 20. HFtam dolduktan sonra gitmem söylendi
Dikkat ediyorum iş yapıyo olsam bile yorulunca oturuyorum dinleniyorum ama gün sonunda yine enerjim bitmiş oluyo
Hamileler lutfen bu testede baka bilirmisiniz erken gebelik testide boyle cikdi anlamadim sizde boyle birsey oldumu sizce nedrn boyle oldu hamilemiyim deyilmiyim
Tamam canim zaten bende nerde o baht hamile olayimTest bozuk gibi geldi bana.. kan versen daha garanti sonuç alırsın
Tamam canim zaten bende nerde o baht hamile olayim
Testide tekrarladim cubuk testle ama negatifHiç belli olmaz öyle düşünme. Sen kan ver ya da varsa testi tekrarla.
Testide tekrarladim cubuk testle ama negatif
Benim adetim 6si oldu.12xi gunu bugun.adetim az oldu bende doktora gitdim rahimde sivi oldugunu soyledi ilac yazdi.bende belki bebekdirde o yanlis gormusdur diye dusundum.simdi bende bi test edeyimde oyle ilaclari atayim dedim.oda test boyle cikdi anlamiyorum ilacda atmam lazim ofKaç gün geçti adetten?
Benim adetim 6si oldu.12xi gunu bugun.adetim az oldu bende doktora gitdim rahimde sivi oldugunu soyledi ilac yazdi.bende belki bebekdirde o yanlis gormusdur diye dusundum.simdi bende bi test edeyimde oyle ilaclari atayim dedim.oda test boyle cikdi anlamiyorum ilacda atmam lazim of
InsAllah canimCanım az da olsa adet olmuşsun. Şuan yumurtlama dönemne yakınsın. İnşaşşah bu ay güzel haber alırsın