Benimki bir hafta geriden geliyor zaten. 19.haftada kontrolümüz var. Doktor o zaman söyler ne zaman yapılacağını geçmiş olmuyor yani inşallahCanım 22.haftaya kadar detaylı usg. Çok geç kalma sonra..
Benimki bir hafta geriden geliyor zaten. 19.haftada kontrolümüz var. Doktor o zaman söyler ne zaman yapılacağını geçmiş olmuyor yani inşallah
En son girişimin üstünden 45 sayfa geçmişve hiç bildirim yok. Bi girip bakam dedim . Vuuu neler gelip geçmiş. Nasılsınız kızlar. Durumlarınız nasıl.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende iyiyim şükür. Testlerle sonuçlarla uğraşıp duruyoruz. Büyüyor sıpaEvet bazen bildirimler gelmiyor nedense.. :))) iyi sayılırız bizim kontroller baya sıklaştı artık sona doğru ilerliyorum :) darısı size olsun.. sen nasılsın?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende iyiyim şükür. Testlerle sonuçlarla uğraşıp duruyoruz. Büyüyor sıpa
anacımm takipte kalıcaksın bizsiz nasıl yaptın sen biz iyiyiz genişliyoruz sen nasılsın???En son girişimin üstünden 45 sayfa geçmişve hiç bildirim yok. Bi girip bakam dedim . Vuuu neler gelip geçmiş. Nasılsınız kızlar. Durumlarınız nasıl.
17 hafta olduk teyzesi. Zaman öyle hızlı geçiyor ki.
bizde bugun 26 haftalık oldukkkk:)
he maşallah cnm bnmmm yaaa çok nettt çokta iyi hareketlerini hissediyorummOoo kocaman olmuşuz :)) az kaldı hadi bakalımm :))
Ayy vallahi özledim yaa. Giriyorum giriyorum bildirim görünmüyor. Geçmişten buldum konuyu girdim. Maşallah epey büyümüş seninki. Cinsiyetler ne kızlar. Ben yeni öğrendim
he maşallah cnm bnmmm yaaa çok nettt çokta iyi hareketlerini hissediyorumm
Ayy vallahi özledim yaa. Giriyorum giriyorum bildirim görünmüyor. Geçmişten buldum konuyu girdim. Maşallah epey büyümüş seninki. Cinsiyetler ne kızlar. Ben yeni öğrendim
22.haftaya kadar değil mi cnm ..sen bu kontrolde ayrıntılı ultrasonu da olursun herhalde cnmYok olmadım daha 20.haftadan sonra sanırım o da. bakalım 30 haziranda doktor kontrolüm var o ne zaman derse artık.