hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Hayir bana hic gel falan demediler hicte haberim yoktu sadece aşı yaptirmistm ida iki defa gittim hic bi bilgi vermediler

İlginç valla.. aşıya da gitmesen hiç umurlarında değil desene. Benim sağlıl ocağı hastanede yapılan testlerin bile sonucunu istiyor. Biraz düzensiz sanırım. Yarın git aç karnına ver kanını yapsınlar tahlilleri.. saçmalamışlar.

Sağlık ocaklarında her ay kan tahlili mi yapılıyo

Benim gebeliğin başında 90 civarı çıkıyordu hep. geçen gün baktırdım 74 çıktı ki gebelikten önce de hep 90 larda olurdu hiç oynamazdı böyle birden düşmesi tedirgin etti beni yaptırırım yani şeker yüklemesi bir şey varsa da çıksın önlem alayım şimdiden.

Kackez gittim sordum hic bisey dmeeidler arayip haberde vernediler bu zamana kdar taki hastanede doktorum dedi kan sayimi yaptir dye bu kdarda dusuncesizlik olmaz madem yapiliyo neden insanlara haber vernezlerki benimde ilk gebeligim nerden bilebilirim boyle bisey yapildigni

Beni de hiç aramıyorlar çağırmıyorlar kendim gidip tahlil yaptırıyorum. aşıya bile çağırmadılar haftaya kendim gideceğim aşı için.
Boyle biseyi deselerdi bana tahlil yapilcak gel diye ben giderdm zaten aşi icinde aramadilar ama onu soylediler bundan haberim yoktuki insan soyler gel diye ben nerden bileyim sanki

Anladım canım benim de tokluk çok düşük çıkıyordu başım dönüyordu düşük şeker de riskli olduğu için yaptırdım ben

Aynen bilemezsin tabii.. takip altında sağlık ocağında ne yapıldıysa sordular 2li test sonucunu bile isteyip baktılar. Gebelikte pozitf çıktığı andam itibaren her şeye baktılar. Şeker yükleme sonucunu istediler bazı sağlık ocakları şeker yüklemeyi bile yapıyor hatta bizimki yapmıyordu hastanede yaptırdım. Her gittiğimde tansiyon kilo kontrolü yapar. Kalp atışı bile dinledik. Bütün aile hekimleri bir değil mi anlamadım valla

Boyle biseyi deselerdi bana tahlil yapilcak gel diye ben giderdm zaten aşi icinde aramadilar ama onu soylediler bundan haberim yoktuki insan soyler gel diye ben nerden bileyim sanki
ya arkadaşlar bende böyle insanlar nasıl dr hemşire oluyor bilmem hayr mesleğini dogru dürüst yapmayacaksın takip etmeyeceksin n diye ebe olursunki sonuçta insan sevdiği işi yapar yada ben öyle düşünüyorum uyuz oluyorum böyle tiplere ya kardeşim ilk gebe kaldıgımı ögrendim sweetwitch01 T tulperde bilir marsa aciline gittim gebe oldugumu ögrendim ebenin nosu vardı whatsaptan tahlil sonucunu resim attım aaa hamilesin desi yarın gel kan idrar alim dedi gittim hemen kart açtı tarih tarih gelmem gereken günleri yazdıı bune mesleğine saygısızlıktır yaa şikayet edeceksin gebelikte hadi birsey olsaa demiii..yani

Katılıyorum canım.. bende telefonla bildirdim gittiğim gün hemen tahliller yapıldı ki şu gün gel diyen kendileriydi. Her seferinde tarihi söylediler. Ki yapmaları gereken o.. erken gittiğim bile oldu bazen hiç sorun bile etmediler. Sanırım bıkmış doktorlara denk gelmişler

Aşı kaçıncı haftada yapılıyor,beni de hiç aramadılar ya sağlık ocağından bende bugün 19+0 haftalık oldum

Zamanı gelmiş canım gitmelisin sağlık ocağına.. ya da telefonu varsa ara sor. Benim ikinci olduğu için 22. haftada yapıldı aşım ama ilkte daha erkendi tabii. Çünkü bir doz daha olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…