- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 29
Hayir bana hic gel falan demediler hicte haberim yoktusadece aşı yaptirmistm ida iki defa gittim hic bi bilgi vermediler
Sıra numarası alıp doktora gideceksin canım. Zaten gebe olduğun için önceliklisin hemen alınırsınYarın sabah gidicem hemen doktorun yanina mi girecem yoksa bi ebe var orda onami gireyim
Ay ayyy fazla bişey yapmasam biöe yoruluyorum anca geldim eve belim sırtım kopuyoGeçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen bol bol..
Canım hamilesin sen dikkat et bak.. misafirini kendi ağırlasın bi zahmet
Sağlık ocaklarında her ay kan tahlili mi yapılıyoSağlık ocağı rutin olarak kam tahlili yapmıyor mu sana ? Ben her ay gidiyorum rutin olarak kan değerlerine bakıyorlar. Hemoglabin şeker demir falan bakılıyor. Mutlaka gitmelisin. Benim pazartesi son tahlilim doğum öncesi mesela.
Valla canım kendine dikkat et. Kendi canını da bebeğin canını da sokakta bulmadın. Herkes kendi işini yapsın sonra sürekli yatmak zorunda kalmaAy ayyy fazla bişey yapmasam biöe yoruluyorum anca geldim eve belim sırtım kopuyo
Benim gebeliğin başında 90 civarı çıkıyordu hep. geçen gün baktırdım 74 çıktı ki gebelikten önce de hep 90 larda olurdu hiç oynamazdı böyle birden düşmesi tedirgin etti beni yaptırırım yani şeker yüklemesi bir şey varsa da çıksın önlem alayım şimdiden.Benimde öyle 2li sonrası yapılmadı.. şekerin çıkması hakikaten risk. Ben diyorum keşke ilk doktorum da yaptırsaymış bebek hem o kadar iri olmazdı hem de ben çok kilo almazdım.. sonrasında insülin direnci pco onun yüzünden bile olmuş olabilir..
Beni de hiç aramıyorlar çağırmıyorlar kendim gidip tahlil yaptırıyorum. aşıya bile çağırmadılar haftaya kendim gideceğim aşı için.Hayir bana hic gel falan demediler hicte haberim yoktusadece aşı yaptirmistm ida iki defa gittim hic bi bilgi vermediler
Mümkün olduğunca dinlene dinlene yapıyorum işleri ya yüklenmemeye çalışıyorum kendimeValla canım kendine dikkat et. Kendi canını da bebeğin canını da sokakta bulmadın. Herkes kendi işini yapsın sonra sürekli yatmak zorunda kalma
Kackez gittim sordum hic bisey dmeeidler arayip haberde vernediler bu zamana kdar taki hastanede doktorum dedi kan sayimi yaptir dye bu kdarda dusuncesizlik olmaz madem yapiliyo neden insanlara haber vernezlerki benimde ilk gebeligim nerden bilebilirim boyle bisey yapildigniİlginç valla.. aşıya da gitmesen hiç umurlarında değil desene. Benim sağlıl ocağı hastanede yapılan testlerin bile sonucunu istiyor. Biraz düzensiz sanırım. Yarın git aç karnına ver kanını yapsınlar tahlilleri.. saçmalamışlar.
Boyle biseyi deselerdi bana tahlil yapilcak gel diye ben giderdm zaten aşi icinde aramadilar ama onu soylediler bundan haberim yoktuki insan soyler gel diye ben nerden bileyim sankiBeni de hiç aramıyorlar çağırmıyorlar kendim gidip tahlil yaptırıyorum. aşıya bile çağırmadılar haftaya kendim gideceğim aşı için.
Sağlık ocaklarında her ay kan tahlili mi yapılıyo
Mümkün olduğunca dinlene dinlene yapıyorum işleri ya yüklenmemeye çalışıyorum kendime
Benim gebeliğin başında 90 civarı çıkıyordu hep. geçen gün baktırdım 74 çıktı ki gebelikten önce de hep 90 larda olurdu hiç oynamazdı böyle birden düşmesi tedirgin etti beni yaptırırım yani şeker yüklemesi bir şey varsa da çıksın önlem alayım şimdiden.
Kackez gittim sordum hic bisey dmeeidler arayip haberde vernediler bu zamana kdar taki hastanede doktorum dedi kan sayimi yaptir dye bu kdarda dusuncesizlik olmaz madem yapiliyo neden insanlara haber vernezlerki benimde ilk gebeligim nerden bilebilirim boyle bisey yapildigni
ya arkadaşlar bende böyle insanlar nasıl dr hemşire oluyor bilmem hayr mesleğini dogru dürüst yapmayacaksın takip etmeyeceksin n diye ebe olursunki sonuçta insan sevdiği işi yapar yada ben öyle düşünüyorum uyuz oluyorum böyle tiplere ya kardeşim ilk gebe kaldıgımı ögrendimBoyle biseyi deselerdi bana tahlil yapilcak gel diye ben giderdm zaten aşi icinde aramadilar ama onu soylediler bundan haberim yoktuki insan soyler gel diye ben nerden bileyim sanki
ya arkadaşlar bende böyle insanlar nasıl dr hemşire oluyor bilmem hayr mesleğini dogru dürüst yapmayacaksın takip etmeyeceksin n diye ebe olursunki sonuçta insan sevdiği işi yapar yada ben öyle düşünüyorum uyuz oluyorum böyle tiplere ya kardeşim ilk gebe kaldıgımı ögrendimsweetwitch01 T tulperde bilir marsa aciline gittim gebe oldugumu ögrendim ebenin nosu vardı whatsaptan tahlil sonucunu resim attım aaa hamilesin desi yarın gel kan idrar alim dedi gittim hemen kart açtı tarih tarih gelmem gereken günleri yazdıı bune mesleğine saygısızlıktır yaa şikayet edeceksin gebelikte hadi birsey olsaa demiii..yani
Aşı kaçıncı haftada yapılıyor,beni de hiç aramadılar ya sağlık ocağından bende bugün 19+0 haftalık oldumBeni de hiç aramıyorlar çağırmıyorlar kendim gidip tahlil yaptırıyorum. aşıya bile çağırmadılar haftaya kendim gideceğim aşı için.
Aşı kaçıncı haftada yapılıyor,beni de hiç aramadılar ya sağlık ocağından bende bugün 19+0 haftalık oldum