hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

aminnn aminnnnn inşlhh cnmmm bnmmm sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin cnm Rabbim hepimize ..

Bizde 25 i tamamladık şükür. Rabbim tüm anne adaylarına banada sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah.

Kizlar bikacgun once yzmistim saglik ocagina kan sayimina gitcem diye dun yaptirdm ve doktor kan degerlerin hala dusuk diyor hamileligimin basindan beri nerde kan aldilarsa hepsi dusuk dedi kan hapimi da hic aksatmiyorum normal dogum istiyorum aceba bi engel olurmu bu durum bileniniz varmi

Selam lutfen banada yardim edermisiniz ben kan testi yapdirdim 10 çıkti doktor hamile diyilsin dedi dogrumu sizce acil lutfen
Canım 5 ve üzeri hamilelik olarak görülüyo ama bu çok düşük bir değer iki gün sonra testi tekrarla umarım yükselir ama kimyasal da olabilir

selam hamisler ve adaylari:)) ay biz 13+3 olduk ama agrilarmz var bole ara ara kaisk ve karin agrisi.ayni haftalarda sizinde var miydi.ilk gebelik diye baya takintikiyz daha once düşüklermz oldu onunda etkisi var

selam hamisler ve adaylari:)) ay biz 13+3 olduk ama agrilarmz var bole ara ara kaisk ve karin agrisi.ayni haftalarda sizinde var miydi.ilk gebelik diye baya takintikiyz daha once düşüklermz oldu onunda etkisi var
cnm slm öncelikle maşallah diyeyim sağlıcakla kucagına alırsın inşlh bendede oluyordu arada kasık agrıları hatta gece bile beni kaldırıyordu o agrılar ama inan dert etme olur böyle şeylerr cinsiyet bellimi peki??

amin canim sagolasin hepimiz saglikla alalim insallah.henuz belli degil cinsiyeti devlete gidiyrm ben son gittgmde erken daha dedi 10 temmuzda cagrdi 3lu test icin ve o zaman cinsiyeti soyluyck sanrım.simdi okudum bi yerde kiz karin agrisiyla gitmis hastaneye sancisi cikmis ondan da kroktum benmde arada karin agrim olur her karin agrisi sanci degildr sanirim kizda 17 haftalk daha.allah korusun

slm bnde 11+1 im hla mgdem blnyo brsey yiyemyrm kabzm rabbm kolylk versn cuma gunu bbgmi gorcm allhn iznyle ins iyidr
ayy allah kolaylik versin kabixlk bulantidanda kotu ben hastanelik bile oldum.bol su ve her gun bir ogun muhakkak corba ye.ben perisan oldum.bide asma yapragi varya sarma yapılıyo o cok iyi geliyo baarsaklari duzenliyo ben de yeni farkettim ama bu aralar duzeldi benim bide bol su ic

cnm bnmm bnmde sınırda ama ben kan hapı içmiyorumm pekmez önerdiler akşam yatmadan 2 yemek kaşıgı iç yat faydasını görürsün ayrıca normal dogumlada alakasının oldugunu sanmıyorum

Kızlar merhaba 5 haftalık olduk biz bugün kese için dr a gittim çok minik olduğu için kese diyemiyorum dedi haftaya gel gelişmesine bakalım dedi sizce bu kese değil de nedir
Geçen hafta kan değerim 193 tü bidaha ölçtürmedim

Eklentiler

• PhotoGrid_1497962453906.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 28
o karın agrısıyla sancıyı karıştırmış bencee yokmu usg foto koyda yorum yapalım cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…