hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

En son girişimin üstünden 45 sayfa geçmiş :KK70: ve hiç bildirim yok. Bi girip bakam dedim . Vuuu neler gelip geçmiş. Nasılsınız kızlar. Durumlarınız nasıl.

En son girişimin üstünden 45 sayfa geçmiş :KK70: ve hiç bildirim yok. Bi girip bakam dedim . Vuuu neler gelip geçmiş. Nasılsınız kızlar. Durumlarınız nasıl.

Evet bazen bildirimler gelmiyor nedense.. :))) iyi sayılırız bizim kontroller baya sıklaştı artık sona doğru ilerliyorum :) darısı size olsun.. sen nasılsın?

Evet bazen bildirimler gelmiyor nedense.. :))) iyi sayılırız bizim kontroller baya sıklaştı artık sona doğru ilerliyorum :) darısı size olsun.. sen nasılsın?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. Bende iyiyim şükür. Testlerle sonuçlarla uğraşıp duruyoruz. Büyüyor sıpa

anacımm takipte kalıcaksın bizsiz nasıl yaptın sen biz iyiyiz genişliyoruz sen nasılsın???

Ayy vallahi özledim yaa. Giriyorum giriyorum bildirim görünmüyor. Geçmişten buldum konuyu girdim. Maşallah epey büyümüş seninki. Cinsiyetler ne kızlar. Ben yeni öğrendim:KK48:

Kızlar ben kaç haftalık olduğumu hiç bilmiyorum her gittiğimde değişiyor çünkü. Hamilelik takvimindeki sat a göre ama doktor bir hafta geç döllenmiş dedi. Ama her gittiğimde bir hafta geriden gelmiyor. Bazen 3 gün geriden bazen 5 gün bazen tam bir hafta hiç belli olmuyor.

benimki erkek cnm senin ki???
Ayy vallahi özledim yaa. Giriyorum giriyorum bildirim görünmüyor. Geçmişten buldum konuyu girdim. Maşallah epey büyümüş seninki. Cinsiyetler ne kızlar. Ben yeni öğrendim:KK48:

Ayyy maşallah hepinize. Erkek dedi doktorum. Haftaya tekrar gidip kesinlestirecez. Allah sağlıklısını versin inşallah. :) Kasım sonu veya aralığa olcak doğum nasip olursa. Kolay doğum yaparsınız inşallah hepiniz. Kedi gibi pıt diye çıkar inşallah:KK70:

X