hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

kızlarrrrr 25+1 bugunnn aşkımın yüzünü tam gördüm aynı kızım :)934 grm olmuş boyu 30 cm dedi amaa birsey demedi kg ve boy konusunds 65 olmuşum

erken doğum riskimiz yok dedii ayrıca ters suan ama sorun değil ded

kız onu göremezsinde beni gördünmğ acaba kalabalıktı ben gittim 11;15 te randevum vardı 11;16 ordaydım :)

Bir hamişle aynı kata çıktık beraber sedye asansörü ile diğeri kalabalıktı. Ama sanmam ben o saatte ordan ayrılmıştım. Zaten poliklinikte çekilmedi benim nst yanlış yere gitmişim. Doğumhanede çekildi :) çok şirin hemşireleri bayıldım :) 1 gece kalınıyormuş sezaryende. Gazı çıkarana kadar yani :) öyle dedi gaz çıkınca taburcu ediyoruz dedi. Nst yataklarında yatak koruyucu vardı. Yine de çantamda bulunsun ama büyük ihtimalle veriliyor sanırım o tarz şeyler.

kızlarrrrr 25+1 bugunnn aşkımın yüzünü tam gördüm aynı kızım :)934 grm olmuş boyu 30 cm dedi amaa birsey demedi kg ve boy konusunds 65 olmuşum

erken doğum riskimiz yok dedii ayrıca ters suan ama sorun değil ded

Ooy ne güzell.. maşallah kuzuna.. canım minyon olabilir boyu aonra atabilir pozisyonundan kaynaklı ölçüm de olabilir. Ters olsun döner o yerine yine :) benim cadı şükür döndü :) bu arada nasıl bir kalabalık öyle o poliklinik ya boğuldum sandım bir an..

Sanmam milastayım ben o hastanenin adı bile çok daha lüks geliyosen nerdesin ki

Anamm yanlış alıntı mı yapmışım ki ben hiram2015 e demiştim kafa gisik bugün benim şaşkın ördek gibiyim. Hastane özel hastane canım isminin öyle olması normaldir Adanadayım ben canım.

Kızlar idrarda iltihap var ama ilaç kullanmıyorum pensilin alerjim var ve verilecek ilaç penisilinli. Bol suyla devam bakalım. Doktor nst yi beğenmedi doktor baştan gittim girdim. Bu kez iyiymiş. Dünkü nst de kalp atışları düşük çıkmış diye neyse ki iyi şükür. Doğumlar vardı gözlem odasına giremedim nst için. Doktorum doğum katına yönlendirdiği için poliklinik kısmında girmedim nst ye. Odaya aldılar VIP odaydı +400 farklaymış o oda her yeri süslü hiram2015 fiyat sormadım benim doktor adana tıpta bilmezler diye düşündüm. Hemşireler çok şirin:) bugün acayip kalabalıktı :) bebek yatakları bile bildiğin beşikti :) ben çok beğendim canım :) 3. Katta odalar zaten :) odalarda tuvalet var ve tertemiz.. banyo vs. Yapılacak kadar da geniş.Güzeldi. gidip odaya da girmişken her yere de baktım. Normal odaları gezemedim çünkü doğum yapıldı ve dolulardı :) göz ucuyla baktım onlar da geniş güzeldi. T tulperde sende ortadoğu hastanesinde doğum yapacaktın sanırım. Görmüşken size anlatayım dedim

Sağ ol canım. Beğendiysen sevindim. Zaten çok kişiden duymuştum özellikle temizlik açısından memnun olduklarını. Doğumhaneye çıkmıştım ben de ama odalara bakmak hiç aklıma gelmemişti

Sağ ol canım. Beğendiysen sevindim. Zaten çok kişiden duymuştum özellikle temizlik açısından memnun olduklarını. Doğumhaneye çıkmıştım ben de ama odalara bakmak hiç aklıma gelmemişti

Nst için gittim işte bende.. müdehale oluyordu doğumlar vardı diye beni odaya aldılar boş vardı neyse ki :) girmişken bütün odalara da göz ucuyla baktım :) dolu olmasa hemşire gezdirecekti beni :)

cnm teş.ederm önceliklede 1400 mü acaba anlamadım kız bi resim çekseydin merak ettim..

cnm teş.ederm önceliklede 1400 mü acaba anlamadım kız bi resim çekseydin merak ettim..

Yok doğum ücretine ek 400 tl canım. Ayy foto aklıma gelmedi yaa.. nst beklemekten. Bir de doğumlar çoktu işitme testi bile yapıldı bir bebeğe yanımda :) ben daha girmeden nst ye.. gelen giden olunca foto da aklıma gelmedi.

cnmm bnm kan değerimdeki şeker normal çıkmış nst kaçıncı aydan sonra başlıyorduk unuttum ben ya

Oh sevindim canım:)) nst 32. Haftadan sonra giriliyor canım :) aksi bir durum olmadığı sürece.. ben mesela pazartesi ve salı girdim nst ye. 35.haftadayım.
25+3 bugun maşallah hareketleri çok ii ii tekmeliyor vurunca bazen uyandırıyor bile

25+3 bugun maşallah hareketleri çok ii ii tekmeliyor vurunca bazen uyandırıyor bile

Maşallah canım:)) nst için erken daha zaten :)) benim sancım olunca hemen gönderdi ortadoğuya. Sonra sonuç kötü çıkmış bir kez daha gittim. Tok ol demişti. İlkinde toktum hatta giderken çikolata meyve suyu lüplettim bana mısın dememiş ikincide de toktum sadece o köşedeki cafeden limonata içip girdim sonra baya bekledim acıktım iyi çıktı benimki açken hareketli tokken değil demek ki :) sen de gireceğin zaman ona dikkat et:)

Sabah sabah 38 derece sıcakta 2 hastane dolaşırsan olacağı bu zaten doğumhaneye gideceğime poliklinik bölümüne gitmişim. Şaka gibi zaten ikisi de 3. Katta
Havalar gerçekten fena sıcakladı ve ben bu havada hasta mı oldum be sinüzit sanırım burnum tıkalı başımmmm çatlıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…