- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havalar gerçekten fena sıcakladı ve ben bu havada hasta mı oldum be sinüzit sanırım burnum tıkalı başımmmm çatlıyooo
Kızlar bu şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyosunuz ne zaman yaptırılıyo bilmiyorum biz bugün 19 haftalığız yaptırmak gerekli mi sizce pek yaptırasım yok gibi
kızz sen bnm topiğimi okumuyormusun bu hafta istedi benden işte bende yani pztsi 25+1 idik istemiyorum dedim bir sorun olmadı hirada da yaptırmamıştım kanda normal çıktı çok şükür bnm fikrim gereksiz diyorummmm....Kızlar bu şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyosunuz ne zaman yaptırılıyo bilmiyorum biz bugün 19 haftalığız yaptırmak gerekli mi sizce pek yaptırasım yok gibi
Yok canm bildiğin sinüzit en fenasından acile gittim ama ne fayda patol aldım bi tane ilaç veremedilerSıcak çarpmışta olabilir canım..geçmiş olsun..
Bilmiyorum genetikte varsa olur diyolar ailelerde yok bizim şeker ama kararsızım22-25 arası yapılıyor canım.. ben yaptırdım.. varsa risk.. bu durum yüksek çıkmasından kaynaklı değil çok düşük olduğunda da şeker oluyor maalesef. Ve bebeğe zararlı..
Okuyorumda unutuyorum sonra ne okuduğmu soruları güncellemiş oluyorum işte☺☺kızz sen bnm topiğimi okumuyormusun bu hafta istedi benden işte bende yani pztsi 25+1 idik istemiyorum dedim bir sorun olmadı hirada da yaptırmamıştım kanda normal çıktı çok şükür bnm fikrim gereksiz diyorummmm....
Yok canm bildiğin sinüzit en fenasından acile gittim ama ne fayda patol aldım bi tane ilaç veremediler
Bilmiyorum genetikte varsa olur diyolar ailelerde yok bizim şeker ama kararsızım
Kizlar suan 35 haftaligim bugun kontrolum vardu nstde bisey ckmamisti esim calisiyor bende uyuyakalmisim uykudan bi karin agrisuyla uyandim ama nasil siddetli bi agri belimden giriyodu resmen birden ter geldi napacami sasirdm aceba yalnci dogum sancisimi ilk dfa boyle siddetli bisey oldu suan gecti gecmeseydi gidecektim acile
Simdilik iyiyim canim gecti zaten direk aklima suyum geldmj aceba diye geldi onu kontrol ettm ilk dfa bu kdar agrili ve uzun oldu dogum basladi dye korktum nerdeyse tekrar olursa giderim acilePek yalancı bir sancı gibi durmuyor canım. Ben adet sancısı gibi yaşadım doktor hemen nst çektirdi. Tekrarlayabilir dikkat et. Suyun falan gelmedi değil mi o sırada? Tekrarlarsa dikkat et hemen git. Sabah çıkmamış ama işte sancı bu belli olmuyor zamanı
Bugün gidemem artık kvlere misafir gelicek akşama iftara koşturmaca varAcilde vermiyor gıcıklar.. bana da vermemişlerdi kendi doktorum muayene etti yazdı..
Simdilik iyiyim canim gecti zaten direk aklima suyum geldmj aceba diye geldi onu kontrol ettm ilk dfa bu kdar agrili ve uzun oldu dogum basladi dye korktum nerdeyse tekrar olursa giderim acile
Bugün gidemem artık kvlere misafir gelicek akşama iftara koşturmaca var
Doktorum isterse yaptırırım şeker yüklemesi. Benim doktorum şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla gereksiz bir şey yaptırmıyor. Mesela sadece ikili test yapıldı bana, diğer doktorlar 3'lü 4'lü ne varsa yaptırıyorlar sonra yok yere riskli çıkıp strese giriyor insan. O yüzden doktoruma güveniyorum şeker yüklemesi gerekli derse yaptırırım.
Kizlar doktorum aile hekimine git orda kan sayimi yaptir sonuclarini bana gelirken getir dedi aceba bu ne oluyo ? Yapturan varmu aranizda
Hayir bana hic gel falan demediler hicte haberim yoktu sadece aşı yaptirmistm ida iki defa gittim hic bi bilgi vermedilerSağlık ocağı rutin olarak kam tahlili yapmıyor mu sana ? Ben her ay gidiyorum rutin olarak kan değerlerine bakıyorlar. Hemoglabin şeker demir falan bakılıyor. Mutlaka gitmelisin. Benim pazartesi son tahlilim doğum öncesi mesela.