hamişlerr bekliyorum hafta hafta gelişmelerinizi paylaşın buyrun..

Biz bugün 35e girdik.. ara ara sancı vuruyor ama düzenli değil ve dinlenerek geçiyor. İlkinde sancı yaşamadım bu erken gelecek sanırım yani 37yi doldurursak canıma minnet..

Biz bugün 35e girdik.. ara ara sancı vuruyor ama düzenli değil ve dinlenerek geçiyor. İlkinde sancı yaşamadım bu erken gelecek sanırım yani 37yi doldurursak canıma minnet..
kız eksik etek derler ya hani doğrudur ama artık erkeklerde gününü beklemiyor sanki duymuşlugum şahit olmuşluğum var hayırlısı cnm hakkında

kız eksik etek derler ya hani doğrudur ama artık erkeklerde gününü beklemiyor sanki duymuşlugum şahit olmuşluğum var hayırlısı cnm hakkında

Canım valla oğlum 2 hafta önce doğdu o da erkenciydi yani.. çarşamba kontrol var ama dünkü sancımdan sonra yarın gideceğim. Bakalım ne diyecek.. sinyal veriyor artık ara ara geliyor da gün içinde arka arkaya değil. Ama sancıdan dün zor uyudum

Merhabalar;
Aranıza yeni katıldım ve iyileştirici paylaşımlarınızı çok beğeniyorum. Bende 8 haftalık gebeyim :) 11. haftada ikili tarama testi için randevu verdi doktorum ama yaptırmayı pek istemiyorum açıkçası.Bir arkadaşıma bebeğinin down sendromlu olacağı söylendi ve 6 ay o stresle yaşadı ama bebeği sağlıklı bir şekilde geldi dünyaya, bunun tam tersi olanlarda varmış. Doktorum %100 kesin sonuç çıkmıyor zaten dedi. Tavsiyesi olan var mı?

Canım hoş geldin. Ben yaptırdım. Yaşa vs ye de bağlı olarak risk görünüyor. Ama zaten garanti bir sonuç değil. Usg de ense kalınlığı burun kemiği vs de ölçülüyor hepsi bir değerlendiriliyor.. ben istemiyorum dedim ama yapmak zorundayız dedi. Yapıldı 3lü teste de gerek görmedi. Dedim öyle ya da zaten doğuracağım sonuç bir şey değiştirmeyecek diye .

Teşekkür ederim Hoşbuldum :)
Her ne olursa olsun doğurmak istediğim için bişey olma stresi yaşamak istemiyorum aslında ben. Bazıları hiç gerek yok diyor, bazıları kesin sonuç olmasa bile kesin yaptır diyor. Aklım çok karıştı.

Hergün girip bakıyorum yazdıklarınıza ama ne cevap verebiliyorum nede bişey yazabiliyorum çünkü birazdan evden çıkıcam akşam da geç geliyorum geri dönemem diye yazamıyorum

Valla canım ilk bebeğimde yapılmadı hiçbiri testlerin.. ayrıntılı usg bile.. ama tabii bundan 8 yıl önceydi. O yüzden de yapılmamış olabilir bilmiyorum. Ama bu kez yapıldı.

oy cnm bnm ya bende pzts gideceğim bakalım hayırlısı

bu polyesterleri nerden bulabilirim vakıflar sarayına baktım bi kendim yapmayı düşünüyorum çünkü onların yaptıkları 75tl 80 değişiyorrr cnm pahalı geldi bana kendi emeğim olsunda istiyorumm..

bu polyesterleri nerden bulabilirim vakıflar sarayına baktım bi kendim yapmayı düşünüyorum çünkü onların yaptıkları 75tl 80 değişiyorrr cnm pahalı geldi bana kendi emeğim olsunda istiyorumm..

Valla canım bahsettiğim tuhafiyede bir sürü şey var yeni geldi o şeyler. Abidinpaşada perdeciler var ya oraya da bakabilirsin. Mutlaka vardır o tarz şeyler orda. Vakıflar sarayında aman aman olduğunu sanmıyorum ama abidinpaşa bankalar caddesinde falan o tarz şeyler var.. çakmak caddesindeki pasaja da bakabilirsin ayrıca.

sağol cnm bnm teş.ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…